8

Анонимен

преди 1 година

Имаше една откровено бездарна и психично нестабилна рунтава архитетка, която лъжеше наляво и дясно, че Камарата на архитектите ПОДКРЕПЯЛА цялата тая лудост. Абсолютна лъжа.

7

Анонимен

преди 1 година

Новото място на болницата е толкова далече от всичко и всички, че по-добре да я направят в Пазарджик или Враца, за да е по-удобно и достъпно. Вместо да довършат първоначалния проект, който беше в близост до всички важни болници и лаборатории за всякакви изследвания, сега се чудят на коя гола ливада да я избичат, пък "после ще му мислим" за комуникации, задръствания, липса на всякаква апаратура и на специалисти в близост. Сякаш не мислят като за болница, а като за леглова база драгите "архитекти"

6

Joan

преди 1 година

Да, в Горна Баня родителите на децата от София наистина ще имат нужда от хотел. По същата логика може и в Банкя, Правец или Тутракан да е разположена болницата.

5

Наблюдател

преди 1 година

Значи, било разговаряно със собствениците, но кой ще плати, щели да разговарят други правителства? До 6 месеца щели да бъдат готови с проектирането, но тепърва щяло да се решава за капацитета? Аз ли нещо не разбирам? А за "скелето", така и не разбрах, как събраха подписка от 150 хиляди, които разбират от носеща конструкция, и от изисквания за детска болница? На "антигерб" кьорфишек ми мирише! Тия просто нон-стоп саботират държавата!

4

Анонимен

преди 1 година

преди две години детската болница щеше да струва 80 млн.лв , сега не е ясно и никой не говори по най-важните теми КОЛКО ще струва и КОЙ ще осигури финансирането

3

Анонимен

преди 1 година

Бягайте от тази ужасна държава. Болница няма да има

2

гост

преди 1 година

За половин година може само да се усвоят парите. Построяването е друга работа.

1

Бай Х

преди 1 година

След като се построи болницата ще се намерят ли кадърни лекари, които да работят там или ще гледат на децата като на банкноти? Има толкова закрити болници в страната, не е ли по изгодно да се реновира една от тях?