98

Анонимен

преди 1 година

Смърди до Варна на пържени руски фашисти и изгорели чеченски къдрици!

97

Активист БСП(к)

преди 1 година

Нищо не могат да прихванат руснаците, това са лъжи. Колкото до смешните заявления на Генералния щаб те и атаката срещу Черноморския флот миналата седмица нарекоха терористичен акт. Каква по-легитимна цел по време на война от боен кораб на противника? Все едно Хитлер да беше нарекъл Сталин терорист защото атакува Вермахта. ГолемиМалоумници, станаха за смях пред целия свят.

96

Анонимен

преди 1 година

До БобиРуска подлого, ако зелените човечета дойдат в България ти ще подсмърчаш от кеф докато обладават жена ти, нали? Гнус ме е от вас!

95

Анонимен

преди 1 година

До ... 109 - Всъщност беше обратното! Миналата седмица главния информатор на Укр. Арестович, след поредната ракетна атака с/у няколко укр.града, докладва на всеослушение, че руснаците са изстреляли 12 ракети, а Укро-ПВО са свалили 18 от тях )))

94

До до 106

преди 1 година

Морската пехота прави десант с кораби, може и на Марс....

93

До 106

преди 1 година

Че защо да няма морска пехота даже и в Сахара? Нали затова са пехота за да действат на суша и море, в случая са на сушата или ти си мислиш, че морските пехотинци са като гларусите на плажа?

92

До в Донецк

преди 1 година

Каква морска пехота в Донецк? Знаеш ли Донецк къде е?

91

Анонимен

преди 1 година

До Десет работни дни - Не 10 раб.дни, а само 10 минути след изборите в САЩ (ако демократите загубят, за което имат всички шансове!) ще се спре финансирането на укропитеците, респективно: всекакви подготовки за настъпления тук-там

90

Десет работни дни

преди 1 година

или сиреч две седмици. Не се бъхтайте с прогнози, а се подгответе да видите Херсон с украински знамена. Да се готви Крим! Русофашагите да бягат колкото може по-бързо, че укрите идат със страшна сила.

89

Южният фронт

преди 1 година

Украинските РСЗО HIMARS изстреляха 18 ракети по фериботен пункт в Херсон: 12 прехванати от системите за ПВО, останалите паднаха във водата близо до Антоновския мост.Късно вечерта ВСУ отново обстреляха Каховската водноелектрическа централа. В района на съоръжението е избухнал голям пожар, няма щети по хидротехническите съоръжения.През нощта руски дронове камикадзе Геран-2 удариха цели в северната част на Кривой Рог. След удара започнали прекъсвания на тока в града.

88

В Запорожие

преди 1 година

По фронтовата линия се водят артилерийски дуели: въоръжените сили на РФ са отработили позиции на противника в Орехово, Гуляйполе и Малая Токмачка.Руските войски нанесоха удари и по цели в Никопол и Червоногрихоривка, откъдето въоръжените сили на Украйна обстрелват Енерходар и АЕЦ Запорожие.

87

В Донецк

преди 1 година

С прехвърлянето на подкрепления на ВСУ в района на бойните действия темпът на напредване на въоръжените сили на Рф намаля. Войниците на морската пехота и OBTF на ДНР се опитват окончателно да изтласкат врага от северните покрайнини на Павловка.Продължават сблъсъците в района на Новомихайловка. Руските бойци се окопават на заетите през предходните дни позиции и отразяват контраатаките на укронацитата.Сутринта ВСУ обстреляха Донецк: две жени бяха убити.Също така удариха Еленовка,Макеевка,Горловка.

86

Анонимен

преди 1 година

В Купянския сектор подразделения на ВСУ се опитаха да щурмуват руски позиции край село Ягодно. Те се окопават в покрайнините на населеното място, но ВС на РФ контраатакуват и отблъскват врага обратно към изходните му позиции.На Лиманския участък ВСУ с две роти с подкрепата на 8 единици техника се опитаха да настъпят в посока Кременная откъм района на Ямполовка. ВС на Руската федерация откриха концентрацията на противника и му нанесоха превантивен удар, осуетявайки украинската атака.

85

Анонимен

преди 1 година

До Подполковник За домашно да научи разликата между число и цифра. Знам че ще ти е трудно, но опитай.

84

Подполковник

преди 1 година

До ПОЛКОВНИК 51 - Ами, те се оттеглиха отдавна, на другия бряг и цифрата на оттеглилите се е петцифрена.

83

Анонимен

преди 1 година

Оня ден с 4 руски ракети бе спрян тока и водата на гр Киев. а днес парчетляци от 4 укере ракети които руснаците ги направили паднали са разтоварени в Херсон? Що за тъпотиипишат в тая статия.

82

Анонимен

преди 1 година

Укр. формирования обстрелваха граничното село Гуево в Курска област,като повредиха жилищни сгради,хранителен магазин и електропроводи.Петима цивилни са ранени,включително три деца.ВСУ нанесоха удари от РСЗО HIMARS по сервиз в Северодонецк и жилищни сгради в Сватово.Руски безпилотни самолети-камикадзе "Геран-2" удариха складовете на "Новая поща" в южните покрайнини на Полтава, където се предполага, че са се съхранявали военни товари. В съоръжението е имало голям пожар.

81

Анонимен

преди 1 година

Приемането на продуктите и предаването им на войската се извършваше всеки петък.Все още е трудно да се оцени степента на унищожаване на цеховете, но може да се каже с увереност, че ако огневото поразяване е ефективно, тогава производственият капацитет на въоръжените сили на Украйна за производство на високоточни оръжия и боеприпаси ще се намали значително.

80

Анонимен

преди 1 година

По подугравателен текст с укеретата не беше писан в Хойте.бг: "Въоръжените сили на Украйна нанесоха тази нощ ракетен удар по гражданските инфраструктури на град Херсон с четири ракети "Хаймарс".Всички те бяха свалени от руската противовъздушна отбрана" . Излиза че Херсон е ударен от падналите парчета от свалените украински ракети. Смешно и гаврещо се текстче. Евала на Днеснярите.бг

79

Анонимен

преди 1 година

Според информацията през последните месеци производствените мощности в сградата на Tesla са се превърнали в основен център за производство на електронни устройства за управление на ракети.Поради общото удобство на местоположението на "Kommunar", американските куратори направиха всичко необходимо за адаптирането на наличното високотехнологично оборудване за производството на прецизни оръжия. Доставена е необходимата документация, доставено е оборудване и е обучен персонал.