10

Анонимен

преди 1 година

Brought to you by Pfizer.

9

Анонимен

преди 1 година

До tcvetcho "Това очаква българите , които безгрижно живеят с вируса и нямат страх от заразяване" ---- ох, сладур... ако си спреш бтв, нова, бнт, дневник и тем подобните, ако си вдигнеш капаците и хванеш да погледнеш данните от най-сиропираните държави веднага ще ти светне, че това очаква именно сиропираните уфтсе! Точно те в момента м*ат като муххи! Знам, че е трудно да признаеш, че си сглуупил и да приемаш, че си се натровил доброволно, но все пак е по-добре да го приемеш хахахаха

8

tcvetcho

преди 1 година

Това очаква българите , които безгрижно живеят с вируса и нямат страх от заразяване с възможни последващи усложнения без ясен протокол за лечение и проследяване на усложненията! В България вече никой не умира под 60 год. ако се е заразил според МЗ.

7

Иван

преди 1 година

Лека му пръст на Кирил. Бог да го прости. Много добър и уважаван човек беше. Жалко.

6

Др. Боц Садс

преди 1 година

Нали сиропираните постоянно питахте кога експерименталните препарати ще ви убият ... ами ето - лека-полека, всеки ден, един по един.. по-често по повечко, препаратите си вършат работата. В Англия са по над 1500 млади, трудоспособни човека на седмица, в БГ такава статистика не се води или поне не публично.

5

Анонимен

преди 1 година

НГ медиите се превърнаха в табло за сватби, кръщенета и погребения на всякакви анонимници. Много сте жалки и провинциални!!

4

Анонимен

преди 1 година

МузикантЪТ, Нело.

3

До НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 1 година

Още ли ги дъвчите тия вакси? :))))

2

Анонимен

преди 1 година

Мир на праха му, винаги се чудя обаче как има мъже които позволяват да им викат Пепи, Мони, Кики, ВТФ мен това не е нормално що за лигавене?

1

НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 1 година

Аааахххх тези вакси..... Лека му пръст на човека.