27

бах,ммму

преди 1 година

Купих тухли защото ми казаха, че цената им зависи от цена на газта от 1.80ст. бр. 3.60ст.бр. Но стана така, че цената не се каци, напротив падна, но цената на тухлите пак не пада ? Ми трябват още и пак ходих, цената е същата. като цената на газта е наполовина ?!?!?!?

26

аа

преди 1 година

когато барел петрол беше 80 $ - ние зареждахме за 1.80 лв. При цена на претрола 140 $ ние вече зареждахме за 3.60 лв. Цената на петрола вече е под нивата (преди войната) 90$ ,но цената на горивото по бензиностанциите си остана 3.20 лв. Някой може ли да ми сдаде логично обяснение ?

25

Анонимен

преди 1 година

Нищо, че цената на газа пада, цените си остават същите. Тръгне ли цената на газа нагоре, нагоре тръгват и цените на продуктите. *** аратлик.

24

София

преди 1 година

Интересно явление. Цените падат, обаче тия си ги държат такива, каквито са били преди. Цената на газа падна, Топлофикация обаче не си намаля цените. Колко ли още цени са паднали на едро, обаче по магазините на дребно за крайни потребители е мазало?

23

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на време е да се сринат, след като намалим потреблението в пъти ще пият по една студена вода и ще им се наложи да намалят цените. Освен това великите бизнесмени дето само изкуствен дефицит и спекула са запомнили от университета не си дават сметка, че високи цени за горивата плюс да искаш 100 бона за един меган вече (щот видиш ли бил електричка) ще намали рязко мобилността на хората и съответно още повече ще се срине потреблението и туризма и всички ще го поемат дебелия.

22

1

преди 1 година

Писнаха ми тези с тези цени на горивата. Дори и само заради това заслужават да ги избият до крак. Ще ли да ми внасят петрол. ей *** от класа.

21

Бургазлия

преди 1 година

Освен за Италия ЛукОйл България изнася и за Турция и то значително по-качествени горива от търгуваните у нас.

20

до 2

преди 1 година

И аз това се чудя. Нека някой от защитниците на ГЕРБ да отговори.

19

Анонимен

преди 1 година

какво стана с евтиния газ от ФАЩ? тишина нали

18

еУроидиот

преди 1 година

Нали твърдяхте че Европа като спре да купува газ и нефт от Русия, цените на горивата ще са по изгодни ? Като се премахнат дългосрочните договори с Русия газта щяла да е по евтина ? И сега внимание ! САЩ "препоръчва" на Европа да сключи дългосрочни договори за доставка на...Американска газ !? А Катар е отговорил на Европа че няма да доставят газ на Европа след като се налагат санкции на Русия за горивата ! В момента Европа купува газ от Юесей на цени 5 (пет) пъти по високи от тези за Америка !!

17

Буци Суджука

преди 1 година

айде нали БУЦ,И СУДЖ,УКА обеща по разни села и паланки как ще паднат цените на горивата, че ще ядем ПОПАРА с 'хасфалт и бензин. И още колко благинки обеща СУДЖУКА... ама той суджука го изяде, а ние затънахме в бумашина да записваме обещания

16

Анонимен

преди 1 година

да де ама компенсациите са за физически лица за фирмите по дървената цена... а нефта е ефтин после защо има инфлация..... Ми фирмите си вкарват разходите за горива в цените на стоките.... не е ли по лесно да се регулират с лев надоло цените отколкото да се събират и после да се разпределя аааа да няма да може да си правите далаверките пък и трябва да тормозите хората....

15

Анонимен

преди 1 година

Ама хайде компенсацията да е според платените данъци, а? Програмистът с 2к плосък данък месечно и още толкова сумарни удръжки от себе си и работодател взима 1лв. компенсация, а бачкаторът със заплата в плик- плюнка в пликче, както онзи ден беше написал един човек тука. Става ли? Това не е помощ за отопление, а бензин. Колата е лукс.

14

?!?

преди 1 година

Е какво стана ? Когато ГЕРБ внесе законопроекта се видя , че има как! А до сега защо нямаше, до сега защо ни казваха как няма да стане? До сега нямаше кой защото и президент и правителствата извън ГЕРБ, това са на ПП, БСП и ДБ пазеха руският интерес като свещена крава за сметка на българите.

13

преди 1 година

Аз защо не се подпомага свободният пазар на горива и конкуренцията ?Колкото повече горива има на пазара толкова по - ниска ще е цаната им по естествен път или греша ?

12

Груба сметка

преди 1 година

Колко дена сега работим за държавата за политиците за Украйна , за патрона за тоя и оня и колко за себе си?

11

Анонимен

преди 1 година

Сикаджията арестант кофпомпиер суджуков, нали ви каза , че като се завърне победоносно яхнал бял жребец, щял да ви направи горивата по петдесет стотинки. Е, завърна се, по-скоро дотътри, възседнал жълтакъв катъp, при това куцукащ и измършавял,но все пак е нещо. Сега ви остава да чакате, докато Мата Хари му тъпче шкафчинциту тайно с евраци и тонове кюлчаци.

10

Виденов ден

преди 1 година

Който не е гласувал за мен няма компенсации , няма нафта.

9

хм

преди 1 година

Една лъжа изречена 100 пъти става истина. Остават им още 98 пъти.

8

Ташаци на рояци

преди 1 година

тука е така, на някоя стока или продукт вдигнат ли му цената няма сваляне, и после т.нар. "бизнес" иска държавата да ги дотира изобщо мутро-бананова история