77

Анонимен

преди 1 година

До П.К. 84 __ТОВА Е ЕФЕКТЪТ НА "БОМБАРДИРАНЕТО" НА МАСОВОТО СЪЗНАНИЕ - МИСЛЯТ СИ ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГО "БОМБАРДИРАТ" С ФЕЙКОВЕТЕ СИ ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМА Е ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИЗМЕНЯТ МАСОВОТО СЪЗНАНИЕ В НУЖНАТА ИМ ПОСОКА.ЗАПАДНЯЦИТЕ НАРИЧАТ ПРОЦЕСА "MIND CONTROL"или"BRAINWASHING". НО БЪЛГАРИНЪТ ВИНАГИ Е БИЛ "ВСИЧКИ НАОПАКИ САМО НИЙ НА ТЕРСЕНЕ" И НЕЩО МАЙ НЕ ЗААПВА!!!

76

@НеУбиваиАтлантици

преди 1 година

Да живее Путин, слава на Руските ни Братя

75

ЗелниГлистСеОсра

преди 1 година

Престанете да се гаврите с украинците. нестига че таковачудовище, Щекатило 2 се завъдило за президент ами и подигравки. Излиза че с 2 ракетки, излетяли, прелетяли и долетяли по предназначение съсипали износа на зърно за целия свят. Тоязадник изобщо можели да се съобрази поне малко че не се намира на сцената където най вулгарно да нарича Тиган турския Президент Ердоган. Първо украина нее в състояние да произведе зърно за целия свят и второ с 2 две ракети да се унищожи такова огромно количество

74

Анонимен

преди 1 година

до к.91 Русия произвежда 8,4% от световното производство на пшеница, Франция 5,4%, Германия 3,5%, Украйна 3,1%. Украинската пшеница е хлебна, не намерих данни тя да не отговаря по качество на изискванията за производство на хляб. Нито една държава, произвеждаща зърнени култури, не би посмяла да направи износ на зърно, в случая пшеница, което да не отговаря на световните стандарти. Да не говорим, че Комисията по храните към ООН се ангажира с този износ и турски кораби съпровождат украинските това

73

до 78

преди 1 година

украинската пшеница не отговаря на изискванията на ЕС и не храни Европа, Франция произвежда и изнася повече от Украйна, та ЕС няма нужда от украинската, изнася се за третия свет

72

Анонимен

преди 1 година

до 86Благодаря! Сега разбрах колко е "велика" Украйна!!!!!!!

71

Анонимен

преди 1 година

Божее, не знаех, че Украйна храни целия свят! От статията само не разбрах, Русия ли се моли или Украйна.

70

П.К.

преди 1 година

От 80 коментара до тук, само в един има нещо "добро" за кло-уна. Това е красноречиво доказателство за зрелостта и смелостта на българите да пресяват ужасяващо пошлата и брутално лъжовната информация за всичко, което става пред очите ни. Това не само показва едностранчивата "информация", която се лее непрекъснато от "родните" медии. ВСИЧКО ТОВА ГОВОРИ И КРЕЩИ, ДА ЧУЯТ ВСИЧКИ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ИМАТ НЕОБХОДИМИЯ РАЗУМ ДА РАЗСЪЖДАВАТ И ДА ДАВАТ ПРАВИЛНИТЕ ОЦЕНКИ.

69

Анонимен

преди 1 година

от толкова много публикации за Украйна и нейното зърно нито веднъж не видях информация НА КОГО, НА Чии фирми е зърното. Защото Украйна си е продала селскостопанската земя на най-големите американски фирми, държащи пазарите за пестициди, семена и т.н. Реално земята на Украйна се завзема, както го правят от много години евреите в Палестина. Продукцията едва ли се води собственост на украинска фирма или на държавата. Публикувайте сведения! Да видим кой за какво воюва.

68

П.К.

преди 1 година

Този се мъчи да внушава смешни неистини и откровенни лъжи, за да настройва хората. Но хората по Света имат достатъчно точна и актуална информация за всичко, Така, че номерът му, както винаги, е невъзможно да мине. Ще си остане с илюзията...

67

до к.78

преди 1 година

До Анонимен: к.79 е в отговор на к.77.

66

Анонимен

преди 1 година

Защото в украинската пшеница няма плесен, нито остатъчно количество хербициди и фунгициди. Тя, както посочих в к.72, беше 40% по-евтина от българската, с което бръкна здраво в намеренията на зърнените БГ олигарси: 1.Нашите хитреци се готвеха да поискат 40% помощ от държавата, но БГ задържа украинската по-евтина. ХЛЕБНА пшеница, а нашата е фуражна; 2. българските износители на жито трябва да се конкурират в Западна Европа и Близкия Изток с украинците по цена, т.е. да намалят цената.

65

към к.77

преди 1 година

Истината е, че основният износител на пшеница от Европа е Русия,която произвежда 3 пъти повече зърно от Украйна,която според лъжливия президент на Украйна храни цял свят. Украйна и Германия реално хранят Западна Европа. Русия храни Близкия Изток и голяма част от Африка; заедно с Китай, Индия - Азия и бившите Средноазиатски републики от Съветския съюз. Така че актьорът да не лъже като препечен ром.

64

големия парцал

преди 1 година

ЗАЩО сте затрили отношението на хората към плесена? липсват стотина коментара?!

63

Анонимен

преди 1 година

Този президент е голям лъжец. В money.bg има графика за производството на пшеница по държави.На 1-о място е Китай с 17%,2-о - Индия 12,5%,3-4-о място делят Русия и САЩ с 9,4%, 5-о Канада 4%, 6-о Германия с 3,5%. Украйна е на 9-о място само с 3,1% - 3 пъти по- малко от това на Русия и 5,6 пъти от Китай, 4 пъти по-малко от Индия.Така че това е поредната лъжа на актьора и на Байдън. Украйна изнася за Западна Европа без Германия, която произвежа колкото нея. Основният износител от Европа е Русия,не

62

Анонимен

преди 1 година

Украйна в най-добрият случай произвежда около 10 процента от световният добив на пшеница. Вземете 1 кг пшеница .Разделете я на две купчинки 100 гр и 900 гр. След това изхвърлете 100-те грама. Направете си хляб от другите 900 грама. Ще гладувате ли ? Всичките им писъци на тия са за да си придават важност.

61

Анонимен

преди 1 година

Хм, абе малко странно, че откакто почна тая война изведнъж Украйна от най-корумпираната и една от най-бедните държави се превърна в най-важната държава за целия свят и едва ли не нейната капитулация ще доведе до срив на световната икономика.

60

Анонимен

преди 1 година

Ако съм на Русия, няма да пусна и едно зърно да мине. САЩ и цяла Европа се надпреварват да въоръжават Украйна, пък аз ще ги оставя да си търгуват спокойно. Пък и зърното не отива както ревяха от ООН за бедните страни, а при богатите.

59

Анонимен

преди 1 година

Износът *** зърно от Украйна е към 20-30 млн.т.Първата партида зърно към 5 млн.т. беше с цена 40% по-ниска от тази на българската пшеница.Разграбиха го Румъниия,България и от него взеха държави от Западна Европа.Зърно въобще не стигна до Африка. Сега се транспортира втората партида, ескортирана от турски кораби. Дано арабските държави не заделят за себе си част от него. Актьорът-президент лъже, че Украйна захранва цял свят с пшеница.Най-големият производител на жито е Китай,сетне Украйна и Русия.

58

Шефа

преди 1 година

Украинците стреляха по руските кораби със зърно , сега лъжат като за умрелите!