36

до 35

преди 1 година

значи тези производители до преди 2 години са работели само на загуба години наред докато пелетите бяха под 400лв и олиото беше около 2 лв? тогава не се ли плащаше на работници,не се ли плащаше за суровини?

35

NightWatch

преди 1 година

До Анонимен 31. В университета ни учеха, че МАГНИТНИТЕ полюси на земята сменят поляритета си на всеки 20000 г, но това няма отношение на това как земята се нагрява. Отношение има основно консуматорското общество, в което живеем и ни кара да си купуваме стоки, които са направени да се чупят за да можем скоро пак да си купуваме

34

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече гейове, толкова повече глобално затопляне.

33

Анонимен

преди 1 година

До до 31 И според теб този производител трябва да работи на загуба на теб да ти е комфортно ли? 1 тон пелети се прави от 1,6 тона дървесина. Сега сметни цените на дървата, на горивото, ток, заплати на работниците, защото те също не искат да бачкат за 15 лева на ден. Колкото и да ти е трудно да го осмислиш, от другата страна също има хора, които искат да им се заплаща честно труда.

32

анонимен

преди 1 година

Така е, не само кравите отделят газове!

31

анонимен

преди 1 година

Европа е пренаселена! От 7 години мигрантите прииждат! Ресурсите от вода намаляват по- бързо, температурите се повишават от увеличеният въглероден диоксид, отделен от увеличеното население! Много маймунки станахме на клона!

30

Е как два пъти, бе?!

преди 1 година

Пет пъти! Тъй казаха сериозните, независими и анонимни източници. Ако не започнем да ядем скакалци и мухи още вчера, този показател ще се вдигне до 10 пъти. А тука параход да плува?!

29

Анонимен

преди 1 година

До NightWatch - ...и когато не се пресмята това, че дърветата чистят, излиза, че е по-добре да си изсичаме горите, вместо да изгаряме въглища в ТЕЦ-а. В университета учиш това ниво на науката, което е достигнато досега, но това не означава, че науката в момента е дала отговор на всички въпроси. Поинтересувай се какво са учили в медицинските университети през Средновековието. Ще ти настръхне косата. Науката постоянно се развива. След 100 години ще ни се смеят, какво сме учили в университетите.

28

Анонимен

преди 1 година

До NightWatch - А по исторична геология учили ли сте за промяната на местоположението на полюсите на Земята през определено време? Учили ли сте, че последните десетилетия полюсите са се изместили значително? Случайно да ти е минавало през ума, че точно това е причината за разтапянето на ледниците? Не забравяй, че не всичко, което учиш в университета е истина. В немско UNI ни учеха, че отопление с дърва отделя по-малко емисии, отколкото с ток, но не се пресмяташе това, че дърветата чистят... :)

27

Анонимен

преди 1 година

Пестим газ

26

до 31

преди 1 година

може би и поскъпването на олио от 2 на над 5лв е оправдано при положение че България го произвежда?

25

до 31

преди 1 година

360 лв бяха преди 2 години,според теб какво оправдава почти тройното поскъпване на пелети Родно производство?

24

Анонимен

преди 1 година

До идеално Според теб колко трябва да струват? 300 лева добре ли ще ти е? :D

23

Анонимен

преди 1 година

Императорът може да я затопли скоро съвсем бързо с малко допълнителни слънца.

22

идеално

преди 1 година

спекулантите които продават пелети и въглища на 1000 лв да се хванат за палците

21

NightWatch

преди 1 година

все някакви конспирации търсите, все ЕС ви е виновен или Сорос! Хора, ноември е, а вчера беше 30 градуса в пловдивско! По исторична геология сме учили за топли и студени периоди в климата на земята, като преходът може да е десетки хиляди години, но катализаторът тук е очевиден -- човекът, с всичките му дейности -- от ходене до кварталния магазин с колата, до индустриализацията!

20

Кръстьо

преди 1 година

Бързо ЕС трябва да се откаже от електричеството и от производството !Да се забрани промишленото отглеждане на животни !Само така тук ще останат само "екологично" мислещите хора !

19

Долу ЕС

преди 1 година

само аз ли виждам тренда, европа намаля парниковите газове пък затоплянето се увеличава!?! а Африка и Азия които нямат борси за ток газ и въглеродни емисии, както и евро 5 6 и 7... се затоплят по бавно! всеки сам да се сети... ЕС е АДМИНИСТРАТИВНА КЛОАКА!

18

Анонимен

преди 1 година

Малей, Путин газ пикае от тази новина!

17

Анонимен

преди 1 година

България и в тази класация на последно място! Хаххах. Вече и лято нямаме даже - само вали !