40

Анонимен

преди 1 година

ами нс да постъпи рециброчно и тя да ги забрани на територията на бг

39

Бунгур

преди 1 година

Защо изобщо клубовете трябва да имат имена? Пишем Клуб на българите и това е достатъчно.Имената в нашата история са спорни,а за Македониа са направо врагове на техния народ.България търси провокации и след това обвинява Македониа. Държим се нахално, нагло и арогантно в независима суверенна съседна държава.

38

Анонимен

преди 1 година

УМСТВЕНО УВРЕДЕНО НАСЕЛЕНИЕ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ОТ ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ !

37

Анонимен

преди 1 година

РСМ е последната част от бивша Югославия, която още живее под ярема на сръбския национал-шовинизъм! Е, няма как РСМ да влезе в ЕС с този белградски кол заврян между двата задни джоба!

36

Jonsy

преди 1 година

Следващия български клуб в МЪкедония да се казва Никола Вапцаров! Не мога да повярвам, че никой още не го е направил :) искам да им видя реакцията тогава :) :) :)

35

Злият npъч

преди 1 година

Ако сега Външно министерство и евродепутатите ни в Брюксел не разкостят скопските българофоби, то да си подават оставките! Ако не им го пречупим този сърбомански манталитет сега, то след като влезнат в ЕС, копче не можем да им кажем. Те от добро не разбират, само от размазване.Така са ги приучили сърбите - бий, да те уважават! Е, ще си го получат!

34

хахахахаха

преди 1 година

В Мекедония сръбството влияние и намеса направиха от народа жертви а покорните роби на Белград. Но запада направи на сърбия три македонии - Босна, Книнска крайна и Косово се проведе геноцид и десърбизация и каквото правиха на България в Скопие, това получиха три пъти...

33

Анонимен

преди 1 година

аЛ Мак е говорил на гръцки, държавата му е на юг от Солун и древните македонци нямат нищо обко с днешните българи, които Белград тероризира сто години сам и чрез агентите си като Тито Петковски и другите ТИТОВИСТИ

32

МЕГА НАГЛОСТ

преди 1 година

АМИ ТОГАВА С ТОЗИ ФАШИСТКИ ЗАКОН Е РЕДНО ДА СЕ РАЗПУСНАТ ВСИЧКТИ ПАРТИИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ-МАКЕДОНИЯ, ЗАЩОТО СЕЯТ ОМРАЗА КЪМ БЪЛГЖАРСКИЯ НАРОД И ПОДКРИПЯТ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ... ВМРО-ДПМНИ И Ш НАСЛЕДНИК НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ВМРО, СДСМ СА НАСЛЕДНИЦИ НА ТИТОВИСТИТЕ ИЗВЪРШИЛИ ИТНОЧЕСКО ПРОЧИСТВАНИ И ДЕБЪЛГАРИЗАЦИЯ И ДЪЗДАЛИ ИЗКУСДТВЕНА МАКЕДОНСКА НАЦИЯ, А АЛБАНСКИТЕ ПАРТИИ СЕ СЕПАРАТИСТИ И СЕЯТ ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ЗАГРАБЯТ ЗАПАДНА И ЦЕНТРАЛНА МАКЕДОНИЯ.

31

Анонимен

преди 1 година

Сред пишещите тук маличието на долнопробни същества не ме учудва, въпреки че считам за подриващо нивото на която и да е медия, но вицепрезидентката, т.е. на най-високо държавно ниво да се приеме за добре клуб в Северна Македония да се казва Цар Борис Трети, е крайно съмнително. според мен, неприемането, възмущението, размириците по този повод са напълно основателни. ако България искаше мир, можеше да нарече клуба Кирил Мирчев - достоен учен, роден в Битоля, много голямо име в старобългаристиката

30

До ОМО Илинден

преди 1 година

Точно 6798 км2 е Пирин.40 000 македонски войници ще свършат работата

29

Анонимен

преди 1 година

Ако Борис е окупатор и фашис добре, но тогава то и србския цар и Тито са окупатори и гърците също. Сички около СМ са окупирали маке земя. Ами сега нали и албанците са ги окупирали пък те плюят само бг.

28

Маке

преди 1 година

Клубовите нема да бидат затворени, само ке бидат приморани да ги сменат иминиата во рок од 3 месеци. Нема штета и онака беа отворени само за провокации.

27

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да каже на какъв език е говорил Александър Македонски и дали баба ми би го разбрала "у врачанско" ? :)))

26

123

преди 1 година

Зеления чорап с червено сърце и слугинажа му да изгръцка нещо!? Или си чакат наредба от мутрафонова?

25

Анонимен

преди 1 година

И кво? Да не си сбръкал компутера?

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонименбега бе? :))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 1 година

И кво?Да не си от макетата?

22

Анонимен

преди 1 година

Теленовелата бети в ню йорк

21

Анонимен

преди 1 година

Искат или не макетата напоследък се принудиха постоянно да обсъждат колко са близки с българите, общата история и прочие неща, немислими до скоро! Така връзката им с България си се налага неусетно, въпреки, че се теглят и мрънкат яко.