40

Анонимен

преди 1 година

С машините е по трудно да ни мамят купения вот от гетата не минава добре през машинките с хартията Герб се бетонират винаги ще са първи мафията победи Пропаднала държава

39

Анонимен

преди 1 година

Връщат изборните измами с хартиените бюлетини

38

Анонимен

преди 1 година

Ако не могат са политически послания и идеи и почтеност да привлекат избиратели, хартиената бюлетина няма да компенсира политическата неадекватност.

37

Анонимен

преди 1 година

И с хартиена и без хартиена бюлетина, изборите се фалшифицират от ЦИК!! / БСП, Герб и ДПС/

36

Машините са

преди 1 година

Отречени в цяла Европа! Дискриминират неграмотните, с манипулиран софтуер се изкривяват резултатите. Поне да брояха контролните разписки на 100%. Хартията дава по пълна и реална престава за вота. Но, но явно на някой това пречи. А и образованите... На сергията има 10 партии и всичките комунистически. Правилен избор правят само тези, които не гласуват. Парадоксално.

35

Бай Иван 2

преди 1 година

Все пак между Киро и Бойко сто пъти предпочитам Киро и ще гласувам пак за него.Само герп и дпц идкат да не се гласува масово .Те си имар твърд електораст.Киро се опита да се пребори с корупцията ,но го свалиха по техният си начин. Бойко за 12 години окраде и корумпира държаваъа както никой друг.Направи ни най-бедната страна в Европа и най- бързо изчезващатат нация в СВЕТА.

34

Анонимен

преди 1 година

Нушева! Нушкаш ли се за пари?

33

Анонимен

преди 1 година

Герберастите се притесниха , че на току-що миналите избори избирателите от маалаmа се уплашиха от машините и без малко да изтърват коня ! Затова се проведе скоростно предметно-парично обучение и poMoвеme гласуваха ударно в края на изборния ден ! Само че малко се объркаха и гласуваха за фигурант-2 , а неговата партийка прескочи отведнъж заветните 4 процента. Дали объркването е случайно или не , ще разберем ако(когато) се сформира правителство ...

32

Анонимен

преди 1 година

Все пак между Киро и Бойко, предпочитам втория. Не че ще гласувам за който и да е от двамата.

31

Анонимен

преди 1 година

Изборите навсякъде могат да се фалшифицират. Дори и в щатите :) Няма значение от метода за гласуване, важно е желанието.

30

Анонимен

преди 1 година

Буци се надява да "спечели" следващите избори,къде с пари,къде с манипулация.

29

Пенсионер

преди 1 година

Писна ми, вече не гласувам, няма значение от бюлетините дали са хартиени, магнитни, контактни, без контактни и кви ли още не. И извън земна партия да се появи, ама пак няма да гласувам.

28

Анонимен

преди 1 година

36, той се бърше с картонената ролка, ама възвратно постъпателно.

27

Анонимен

преди 1 година

Когато мадуро спечели изборите с машини, всички български медии обявиха че изборите са манипулирани заради машините.. Били позволявали манипулация на изборните резултати... Но когато ги доставиха в България, същите машини изведнъж станаха много сигурни и безпроблемни..

26

Бонго Бонго

преди 1 година

Не за да привлекат повече хора, ами да пратят партиите на Радев в небитието. Иначе БСП е вън в следващите избори.И Радев е съгласен, защото БГ потъва, обадило се е едно невронче в пилешкият му мозък на знамето, което е целувал. Чудесно г- н Президент!

25

а бе,умник

преди 1 година

До Анонимен 32 Ти с коя страна на тоалетната хартия се бършеш?

24

Анонимен

преди 1 година

мога и с машина и с хартия, но искам право на избор, откъде накъде ще ми налагат само с машина... на следващия избор ще гласувам с бюлетина.

23

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 30, проличава си че си ***

22

Гербер

преди 1 година

До 21. Винаги питам каппути като теб да ни обяснят как точно ГЕРБ печелят изборите с измама като във всички изборни комисии има представители на различни партии, има застъпници, наблюдатели, журналисти. И протоколите се изготвят пред всички тези и ВЕДНАГА се качват в интернет. Как бе, тарикат? А с машинките как е?

21

Хаха

преди 1 година

ПО скоро за да фалшифицират повече избиратели, хайде не ни правете на *** моля. Знаем ги номерата, тези които искат гласуват без проблем и с машините