122

Анонимен

преди 1 година

когато решат да се самоубият

121

Doko

преди 1 година

До до натоТолкова са ти задълбочени познанията за атомното оръжия, че пишеш балЕстична ракета.

120

L.

преди 1 година

Аз веднъж казах на тези, които много искат смъртта на Путин. - Знаете ли какво ще дойде след него?

119

Тошо

преди 1 година

Всяко оръжие носи риск и за 2-те страни!То е форма на саморазрушение!Жалко е, но това е нивото към днешна дата 2022 г!

118

Какви са, тия

преди 1 година

руски генерали бе, баце!? Те мязат на квартални алкохолици...

117

бг

преди 1 година

До КалашниковАмерика проспа и подцени Хитлер през 1939 дано не проспи и Pootler

116

Не едно животно

преди 1 година

Така е. Трият всичко което не се харесва на Кремъл ските им работодатели:) даже и емеил с заплахи ще ти пратят:) - от името на Интерпол. БГ. За дейност в Интернет пространството. На нас вече ни изпратиха такъв:)))) нещастници

115

Анонимен

преди 1 година

Ей, едно заседание тайно вече не могат да направят руснаците - на другия ден всичко излиза в британската преса с пълни подробности )))

114

Калашников

преди 1 година

Значи само краварите са оправдани да ползват ядрени бомби срешу мирно население - в Япония над 250000 загинаха !

113

пиро

преди 1 година

ехаа

112

До авторката

преди 1 година

Интересно ! Ти беше там и лично чу с ушите си как генералите обсъждали да използват ядрени оръжия ? А в любимата ви Юесей никой никога не е обсъждал (и използвал ?) ядрени оръжия !?

111

СВОЙ

преди 1 година

Украинците имат около 4 пъти превъзходство в жива сила и успяха да вземат някакви 1000км2 и до там.А до 2-3 седмици ще се включат мобилизираните сили,а те са повече от настоящите Руски войски там.И тогава логично нещата ще се променят драстично.Така,че това ще доведе до мин вероятноста за използване на ядрено оръжие.Такова за съжаление с по-голяма вероятност може да се използва от Украйна.

110

Мара

преди 1 година

Руските генерали се чудят "Дали ни се смее светът или плаче за нас?" А светът хем плаче, хем се смее на руския военен "гений". На руснаците не им пука за собствените им войници които пращат на сигурна смърт, та чакайте да им пука за някакви си българи или украинци. Вие може да обичате Русия, но Русия мрази всички!

109

Ром'с

преди 1 година

Отначало се пише за ядрено оръжие, че искат руснаците... След това няма размествания... Манипулмраща статия за проамериканската аудитория -да пищат до небесета...

108

БЕЗБОЙКО

преди 1 година

До Този лудНе света а комунизма е луд. Търпим тези изчадия като този от снимката вместо да им дадем една метла да метат улиците.Една шайка негодници и простаци живееща на гърба на всички нормални хора!?

107

Готин

преди 1 година

Прекалявате с пропагандата! Няма по нормално нещо от генерали да обсъждат оръжието с което разполагат. Както няма никакъв проблем лекари да говорят за предстоящи пандемия. Нима американските генерали обсъждат в момента производството на памперси!? Къде е интригата!? Пълна статия с: някой, някъде, някога, може би, казал, нещо.

106

а тия

преди 1 година

високопоставените американски служители като какви са участвали в разговорите, че не ми стана ясно или чистачката Маруся (Мата Хари) им е разкрила какво са си говорели висшите военни? "Информацията" е съчинена на принципа: "Щом ние си говорим за едни неща, няма начин и те да не си говорят за същото.".

105

Анонимен

преди 1 година

Порнхъб да ги блокира. Ще спрат прехраната на полвината нация.

104

Този луд

преди 1 година

Луд свят !

103

до 130

преди 1 година

До Анонимен лъжа е че русия ни е освободила от турско робство, ако погледнеш имената на загиналите войници ще видиш че са украински това бил украинска част от армията, руснаците изобщо не са искали да ходят в България да се бият, само украинците са изявили готовност, сега е срамота че не им помагаме когато имат нужда, срам и позор за българите да не говорим колко много бесарабски българи в Уркайна се сражават с агресора в момента храбро