27

Отчаяние по Кингски

преди 1 година

И сега какво ще стане ?! Всички световни "политици" като Слави Трифонов , Байдън , Тръмп и др. управляват света , карат се и се заплашват с войни през Туитър и сега Мъск им слага едни осем долара такса - Те избягват защото не могат да си ги позволят и ние никога няма да разберем какво ще стане със света ?!

26

Анонимен

преди 1 година

Какъв УЖАС , как едни 8 долара могат да направят живота на Стивън Кинг СКЪП, горчив и черен ?!

25

Анонимен

преди 1 година

До @@@@ 30 - Един дето децата му ще гладуват ако даде и последните си 8 долара за Туитър на месец !

24

До 32 от 21

преди 1 година

Аз мога да си позволя да съдя за грамотност всеки, независимо дали е журналист, или не, защото съм грамотен. И да, умник съм. Благодаря.

23

@@@@

преди 1 година

И кой е Стивън Кинт ?

22

Азимов

преди 1 година

ОбУзначение за абсолютната и гръмовна интелектуална пропадналост на този свят е, че дневният му ред се определя от коуни като Мъск и касае безсмислени сборища на безмозъчни наивници като Туитър.

21

До 21

преди 1 година

Глупости! Не можеш да съдиш другите за неграмотност ако и ти си неграмотен. И откога грамотността е характерна само за журналистите, умнико?!

20

Анонимен

преди 1 година

""СвАрталище"...и ти си неграмотен. Става непоносимо" - ти пък не си оставил/а разстояние след препинателен знак, всеки може да търси под вола теле.

19

От

преди 1 година

Десния в левия крачол.

18

До 19

преди 1 година

Ние не сме журналисти. За журналист е недопустимо да е неграмотен.

17

Анонимен

преди 1 година

Бас ловя, че тринайстия ако го блокират във фейса, ще откачи. Тарикат зад клавиатурата, в реала гледа плочките.

16

До 5

преди 1 година

Има голяма част от самите коментиращи, които са много по-зле от Росен, брато! Достатъчно е да прочетеш, освен да пишеш.

15

До

преди 1 година

Така е,не се интересувате от нищо ,камо ли от политика.Тече ви така жживтчето и вие не знаете защо.Чатиш ли ,както се изразявате.Е затова един ден ще ви прегазят и унищожат всякакви,араби,африканци,турци и тн.

14

Анонимен

преди 1 година

13 точно ти ги ползваш за тези неща, защото си овча кратуна. Когато микромеките купиха скайп, пак ли пенсионерите ти бяха виновни? Или викаше с възторг да живей бил гейтс, както сега се пулиш на мъск и търсиш друг да ти е виновен, докато преди две години го възхваляваше.

13

Do 13

преди 1 година

"СвАрталище"...и ти си неграмотен. Става непоносимо.

12

Анонимен

преди 1 година

Тватера направи Трумпета президент, за добро или лошо после го баннаха. Тук не е по-различно, простото Киро най-върлите фейсбукари дето се явяват на спонтанен протест го имат за бог и му се кланят.

11

Анонимен

преди 1 година

Разбираш, че си пристрастен към порното, когато платиш за него в интернет. После и 78 стотинки за тв 7/8 и докато се усетиш плащаш за социални мрежи. В матрицата сме.

10

Анонимен

преди 1 година

"Как да ги ползвате ,бе младежо,та вашето поколение има ли какво да сподели?Има ли обща култура,чете ли,интересува ли се от обществените проблеми.Пълен фалш сте..." - ползвахме ги преди да ги превърнете в сварталище за политическа пропаганда и платформа за продаване на екстракти от кокиче и кремчета за бръчки. Не ми го хвали клюкарника на пенсионерите. ;)

9

Анонимен

преди 1 година

Разтърсваща новина. Някакви щяли да напуснат нещо си......

8

О, божке

преди 1 година

Да напускат. Какво само заплашват. Човекът инвестира 44 млрд за тази платформа, те нямат 8 долара? И какви са тези хора, които стоят в платформата заради Нейт някакъв си? Хайде, моля ви се.