128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 135 - Айде, бе!!! То бива иддиоти с промити мозъци, ама чак пък толкова много идиотизъм на едно място. Пропагандата вирее в празни глави

127

Ненаивен

преди 1 година

Йоанче, и другите купени русофобски журналисти - НЕ САМО близките не бива да бъдат санкционирани, НИКОЙ не бива да бъде санкциониран. Всички санкции са незаконни, престъпни, те са инструмент на манипулация и шантаж! Те са начин за насаждане на диктарурата на Америка и западните й пудели в света. Това е грубо налагане на власт и лишаване от свобода на избор на нациите. Къде бяха санкциите с/у сащ след Ирак, Либия, Косово и т.н.? Вие не подкрепяте "демокрацията", а една чиста световна диктатура

126

Тошо

преди 1 година

Аз съм против войната, но ... като ме погледне жената и вече съм против ...мира!Ами не ставаш за тая длъжност , *** копай някъде като мене!Тук се иска характер, воля и зрялост!

125

Анонимен

преди 1 година

В Донбас, Украйна никога не е избивала цивилно население. Нито има доказателства за такова. Преди да си пишете глупостите, моля дайте снимки и данни. Благодаря.

124

Анонимен

преди 1 година

всичко разбирам че никои не иска воина само едно немога да разбера тези драскачи смели глухи и слепи ли бяха с европейските лидери когато бендерските фашисти убиваха деца жени старатци които не са воени а мирни жители на донбас а сега търсите начини как да обвинявате русия с ваще лъжи

123

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости на ниско интелигентен стил пишеш.

122

Анонимен

преди 1 година

Напротив! Русия сама избра войната и точно тя стартира войната. Никой не е слагал ракети на границата, никой не беше убивал руски цивилни в Донбас. Убитите бяха сепаратисти на бай Пytlio, който сам си направи войната. Сега лаоайте бахyра.

121

Анонимен

преди 1 година

но предпочитам да се качвам в Инстаграм.

120

Анонимен

преди 1 година

против войната са но нищо не правят за да я спрат

119

До 128

преди 1 година

До До 127 Ами добре, само че няма да ти казвам: Слава кокаине! Коката ти е изпържила мозъка и вече никой не може да ти помогне. Фобиите ти ще те преследват, злобата ти ще те кара да виеш срещу всичко, което носи доброта и благост, а MaлoyMиeTo ти ще те кара да се чувстваш нищожен в един бъдещ свят на извисени и кристално чисти души, където кумирите ти с фашистка идеология няма да съществуват! Хехехехехехехехе! Смехурко и ***! Хахахахахаха!

118

Анонимен

преди 1 година

нищо няма да попречи на Вовата да смачка фашистите

117

До 127

преди 1 година

Малoyмнико, личи си, че няма много багаж в тиквата ти! Елементарния ти изпразнен от смисъл пост го доказва. И краварите и руските фашисти имат една цел - световна хегемония, влияние и териториални мераци. С тази разлика, че когато жужито тръгне да освобождава и тук от фашисти, с авангарда на армията им ще има една камара главорези, които ше ти пуснат куршум в кyхaта съветска кpaтуна без изобщо да ги е еня, че си cрaл в тяхна полза в коментарите и си си фантазирал без кръчмар.

116

До 126

преди 1 година

До Браво на последните Хахахаха много си смешен и жалък! Хехехехехехехе!

115

Браво на последните

преди 1 година

постове! Приятелю, жужи би се гордял с такъв могъщ анализатор и тактик като теб! Чак се чудя такъв капацитет какво се мори да обяснява очевидното, а още не е станал част от московския режим?! Досега вече щеше да си натрупал състояние, сравнимо с това на русите олигарси. Я по-добре се събуди и виж дали шефа не те вика на работа в събота!

114

Анонимен

преди 1 година

На режима в Киев нищо друго не му остава освен да играе вабанк. Тази контраофанзива вече е отнела живота на над 35 хиляди украински войника, а общо досега те са над 150 хиляди и Зеленски заедно с военно престъпниците от Киевската хунта или ще трябва да дава отговор пред народа за загубените човешки животи и територии, или пред военен трибунал за престъпления срещу човечеството, или да бягат в САЩ,Израел,Англия, Австралия, Нова Зеландия или Канада. Това са им вариантите, т.е. Украйна губи войната.

113

Анонимен

преди 1 година

Злoбата замъглява погледа, фобията разума, а Русия ще е вечна докато има злоба и фобия срещу нея и докато такива жалки издънки на човешкият генезис от човек--->хомофоб--->русофоб--->краваророб--->до фашист се опитват да я унищожават.

112

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

111

Анонимен

преди 1 година

Лелеяната мечта на русофоба-->краваророба е Русия да се управлява от някой като Елцин и Западът и САЩ да си разпредялят богатствата им по техните условия и под тяхната диктовка.Русофоба-->краваророба знае че Русия не може да бъде унищожена,а и злобата и фобията ще нарастват пропорционално на нарастването на силата на Русия за това единственият лек за русофоба-->краваророба е Русия да е слаба и разтърсвана от вътрешни противоречия и междуособици, както беше при Елцин и преди това при Горбачов.

110

Могъщата Русия

преди 1 година

Торпедото Посейдон се движи под водата и при взривяване създава ядрено цунами с височина 500 метра.На 2 октомври атомната подводница с Посейдон е напуснала базата за евентуални ядрени опити.На 6 октомври президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че ако Русия използва ядрено оръжие, тогава ядреният Армагедон ще бъде неизбежен.Според руско научно списание, на равнинен терен, 500 м.цунами може да премине 500 километра навътре, тоест да достигне Вашингтон.САЩ нямат оръжия, сравними с Посейдон,

109

Анонимен

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.