7

Вратовръзка

преди 1 година

След десетте погрешни вярвания, ето и един полезен съвет - б0kл yкът за едни, е съкровище за други.

6

Анонимен

преди 1 година

До Един Мъж На 29 г. - Ти хубаво искаш, но какво предлагаш?

5

Анонимен

преди 1 година

До Един Мъж На 29 г. - Само с един или с два доктората да бъде? И къде да ги е защитила? Само в Оксфорд или би направил компромис за всички университети от Бръшляновата лига? Да има ли титлата "Мис Свят" или ще кандисаш да е спечелила само континентален конкурс?

4

Един Мъж На 29 г.

преди 1 година

Аз търся сериозна връзка. Бъдещата ми любима да няма много татуси или максимум един, два малки. Да не си е правила устни, ц,ици и тн. Да е естествена! Също да не ме занимава с политика, партии и политически пристрастия, защото мен не ме интересуват. Също и да не слуша чалга. Ако музикалните ни стилове се припокриват добре, но ако не, може да опитаме да слушаме стил които и на двамата ни пасва. Ако може да не пуши, също и да не пие много. Брюнетка или блондинка за мен няма никакво значение.

3

Анонимен

преди 1 година

Кандидатките за лек живот на гърба на заможен или богат съпруг да прочетат коментар N3.

2

По т.1.

преди 1 година

Познавах жена, която цял живот е била домакиня, съпруга на военен, който заемал висок пост. Разчитала е на вдовишка пенсия. Неочаквано се развел с нея, а тя била вече на около 60 г. Не знам как е направил така, че тя да няма никакви права над големия им апартамент. Преди развода купил на името на двете си деца 2-стайна панелка и изгонил тях и нея да живеят там. Веднага се оженил за друга и предприел мерки тя да е единствен наследник на голямото жилище. Починал 6 месеца след втората си сватба.

1

Петров

преди 1 година

Мишето много ги разбира, нищо че е стара мома за обществено ползване.