19

Анонимен

преди 1 година

Запорирайте и на герб докато не вьрнат взетите милярдни заеми

18

ЗАПОРИРАЙ ЗАПЛАТИТЕ

преди 1 година

НА ВСИЧКИ ИЗМАМНИЦИ ОТ ПРОМЯНАТА...!!!....... ДОКАТО НЕ ВЪРНАТ ВЗЕТИТЕ ЗАЕМИ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ГИ ДАДАТ НА ПОСРЕДНИЦИТЕ НА ГАЗПРОМ И ПУТИН..!!

17

Браво!

преди 1 година

Правителството заслужава поздравления за този умен ход!

16

Ха ха

преди 1 година

Електронното правителство на дончев ми звучи като песентаЧовека взе парите дръжте му петите

15

Дедо

преди 1 година

Тоя габровски църVул ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО ПИТА ЗА ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ЕДНИ 2 МИЛИАЛРДА ЛЕВА?Тоя беше шеф на това ведомство!!

14

Шеки

преди 1 година

Според проф. Бобева цифровизацията не увеличава работните места, а ги намалява. Така че спокойно можем да уволним цялата държава администрация (300 хил. души) и на нейно място да сложим един сървър, който ще работи бързо, точно и удобно - и освен това няма да иска подкупи от гражданите.

13

Петров

преди 1 година

Този кратунко Дончев знае само да гледа лошо като Шойгу - иначе е въздух под налягане. Даде 2-3 милиарда за електронно правителство и нищо не се свърши. Защото електронното правителство ще им развали кражбите и далаверите. Затова сме още в 18-ти век макар че си мислим че сме в 21-ви век.

12

данчо

преди 1 година

Вдигнете драстично минималната заплата защото зимата ще ви изметем с камъни.На всички гербаджийски антибългари София ще ви се види тясна.

11

Мда

преди 1 година

За дончев е най безопасно да продьлжим с замразени заплати и повишаващи се цени - докато той пьлни джобчетата това бе -11 г Суверена избра - герб явно харесва да е най беден в цяла европа а вече и след доста африкански страни

10

12:55 - 12:01

преди 1 година

ДПС: Удължаването на бюджетаза е правилно - статията за мнението на ДПС е 4 минути преди тази на ГЕРБ. ДПС Рулз бейби. ГЕРБ копира.Цункай Попа в оня манастир, цуни и ръката на Великия Везир.

9

Алeкcaндъp Пoпoв

преди 1 година

Има ли нещо по-красиво от двойка влюбени мъже?

8

:)

преди 1 година

Уаууу, и ДПС каза същото.Кое е първо ДПС или ГЕРБ и кой го каза първи? КОЙ командва тук а?

7

Анонимен

преди 1 година

Този винаги ми е изглеждал като мутра и със сигурност е бил хора.

6

Как да ги сравниш?

преди 1 година

Томислав и Киро.... Делян и Асен........??

5

Пришълеца

преди 1 година

И ботокса вече не може да ви оправи:)))

4

Анонимен

преди 1 година

Най-безопасният бюджет щеше да бъде, ако вече работехте в тоя парламент и го гласувахте. Докога ще се дърляте, обяснявате, нападате и разправяте? И заплати ще вземате за нищо, щото нищо няма свършено? Как да ви се обясни, че сте там ЗА ДА РАБОТИТЕ! Не да се държите като махленки. И да не реши някой, че имам предвид само Герб.

3

Мри в лайна

преди 1 година

Ей фашист ще си платите за извращенията у.роди ПЛЕШИВИГЕРБ УР.ОДИ

2

Хехе

преди 1 година

Естествено за БКП ГР-ОБ всеки удар по социално бедния българин е нещо безопасно добро нормално и т н . Боли ги фарс милиардерите от БКП ГЕРБ за българския народ . Ето защо НИКОГА вече БКП ГЕРБ - НИКОГА . Вълкът козината си мени но никога нрава

1

Дончев знае

преди 1 година

че удължаването на стария бюджет ще осигури дефицити навсякъде - при пенсионери, бедни, за пътищата, за текущи нужди и го прави съвсем целенасочено, за да може цяла зима до изборите напролет оня мазен, фрост, debил от Банкя - шефа му, като глашатай да обикаля по медиите и да говори как промяната и Радев довели държавата до Жан Виденова зима.