73

Я, па Я

преди 1 година

Сърби я Сърбия, сърби я.

72

Анонимен

преди 1 година

Големия брат подготвя нов конфликт в Европа. Не случайно навремето отцепиха Косово. Не им трябва мир... не ги устройва

71

Бг Маке

преди 1 година

Връща им се оти промиха мозъците на макетата и за западните покрайнини,да *** в кофите,Нато да ги бомби!

70

Анонимен

преди 1 година

Сърбите ако се надяват руснаците да им помогнат са в голяма грешка. В момента руснаците са на два фронта ( Украйна и Сирия), и са в международна изолация.

69

Анонимен

преди 1 година

Дроновете са били български и са избягали в България пише в сръбските издания!

68

Анонимен

преди 1 година

Шиптарите както ги наричаш са Албанци.Не всички от тях искат проблеми.Тук никъде не пише ,че са Албанците.Албания има 3 милиона Албанци и Косово още 1,7 милиона,в Македония са под 250 хиляди.Само в Сърбия има над 7 милиона Сърби.Няма да се случи,но ако се случи и никой не се намеси,няма да остане един Албанец за по-малкомот месец.Това вече се случи преди години.В Косово бяха останали по-малко от 200 хуляди Албанци ,само слеф една седмица.

67

Анонимен

преди 1 година

Нищо не сте вече сърбите, шиптърите са ви бръкнали дълбоко отзад.

66

Анонимен

преди 1 година

До 63Повечето чалгари не си знаят историята, но аз също харесвам некои сръбски песни :)) Проблема е в тех, не е в нас мен, ние грам омраза не изпитваме към сърби, гърци, румънци и донякъде турци :)) Ние може би не изпитваме омраза, щото всичките сме ги били, а сърбите определено са яли много бой от нас :)))

65

Анонимен

преди 1 година

Сърбето да не яде пак бой :)

64

Анонимен

преди 1 година

До 61, иначе казано си точно такъв какъвто ти казах - кръчмарски юнак! Това че си бил един от многото мърморещи, но не гласуващи, нищо не значи! Щом се имаш толкова насериозно правиш партия, група, партизанско движение ако щеш, и когато поведеш някой и можеш да влияеш на политиката в тази страна, тогава ще задаваш дневния ред! До тогава ще са "Кирчо, Иванов, Бойко и Карадайъ"

63

Анонимен

преди 1 година

Ако немците и англо-саксоните създадат нова война на балканите ги признавам за най-жалката раса и държави на света. Много им дреме на сърби, българи, македонци, гърци за англичаните, че чак и да се бием за територии, които никога не сме и няма да посетим.

62

До 60

преди 1 година

Прав си, Сърбия е най големия враг на България, но как да се обясни това на типичния Българиски чалгар, който обикновено е и русофил и путинофил. Той си пуска сръбско и си налива ракията, да отпусне душата и вика сърбите са братя.

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60Ние не ги смятаме за врагове, никакъв страх от тех :) Но за разлика от нас, те изпитват панически страх, един вид сме им главния враг, явно доста сме ги тупали исторически, че дори не се и замисляме за това нещо :)))

60

Анонимен

преди 1 година

"неудачнико "Кирчо, Иванов, Бойко и Карадайъ" са хора зад които стоят стотици хиляди избиратели! Ти кой си че да казваш какво щяло да става, и твоето мнение да е по-меродавно?" - ти може да си един от стотиците хиляди гласували за тях, но аз съм един от милионите (65%), които не гласуваха за мутри, имигранти и псевдо олигарси. Ходи да се биеш със сърбите и руснаците като са ти толкова на сърце тия безработници, имигранти и мутри "политици", ама не забравяй, че сте малцинство - под 25% от народа.

59

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е най-враждебната държава за България от Освобождението насам! Със Сърбия сме били врагове в 4 войни, и заради тях сме изгубили огромни територии! Чупенето на сръбски канчета е в голям интерес на България

58

Анонимен

преди 1 година

Карма сърбета, карма :)) Навремето без изобщо да сте заслужили ви създадоха изкуствената Югославия, а нас заедно с германци, унгарци и австрийци ни наказаха и орязаха териториално, но всичко се връща на този свят :)))

57

Тошо

преди 1 година

Дрона по може да свали Мига, но обратното ...ще да е доста трудничко!По-скоро с адекватна система която да го засече и свали, но цял МИГ да вдигаш нее ОК!

56

Анонимен

преди 1 година

ислямистите да си ходят в близкия изток - албания и косово са развъдници за престъпност

55

Анонимен

преди 1 година

До 52, неудачнико "Кирчо, Иванов, Бойко и Карадайъ" са хора зад които стоят стотици хиляди избиратели! Ти кой си че да казваш какво щяло да става, и твоето мнение да е по-меродавно? Някакъв жалък шушляк, който е смел единствено в кварталната кръчма!?

54

ИВАН

преди 1 година

ТОВА ГО ПРАВЯТ ЩАТИТЕ! НАСЪСКВАТ НАРОДИТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ! ЗА КАКВО ИМ Е БОНДСТИЙЛ?!