10

Хаха

преди 1 година

А тогава защо взривяваха старата сграда, отредена за детска болница на Цариградско? ......... Альоууууууу, "софиянеца", гръмнатата сградата на Цариградско е строена за редакция и печатница на в.Дума. Т.нар. детска болница и до сега си стои недовършена до Арката на ***. Айдеее малко география,а!

9

Е как

преди 1 година

Тия акъл имат ли? Представете си по-бедни без кола как ще си заведат детето до там. Очевадно е нечий интерес е проработил. Говореше се за района на ловния парк, а как решиха да я забият на майната си?

8

Анонимен

преди 1 година

Докато я построят тая болница вече нема да е нужна. С тая раждаемост, деца Нева да има.

7

Анонимен

преди 1 година

Много неудобно място.

6

Абе

преди 1 година

за софиянци от центъра новото място може и да е неудобно, но ще е удобно за Факултето и Филиповци. А то там основно се раждат деца - значи правилно е.

5

Анонимен

преди 1 година

tozi koeto trie si ima maika kurvaaaa

4

Браво

преди 1 година

смениха хубавото място в центъра с удобен транспортен достъп за нива на макйината си. А на скъпия терен в центъра ще си направят блок да продават апартаменти тарикатите щото вече готовата на груб строеж сграда не била подходяща видиш ли. Още в началото като направиха протестите ги разбрахме каква им е скритата идея за шарените картиники.

3

Анонимен

преди 1 година

Избрали терен. А на терена скоро ще има една дупка, която така и ще остане да векува.

2

?!?

преди 1 година

След две години големи обещания от ПП , ДБ и БСП най после избраха къде ще е. При Борисов вече щеше да е построена. Разликата е важна. Щото нито еврозина ще видим , нито детска болница. Жалко е!

1

Кметъ

преди 1 година

След 15 години ще *** лентата. Поканени сте.