19

Popa ot razgrad

преди 1 година

Почна се...

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - Избо не му е била това целтта, но както и да е. Twitter е компания за не повече от 10 милиарда и това , ако супее да се наложи и в други райони.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - За останалите е безплатно, така или иначе.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 - Говореше се за 75%.

15

Анонимен

преди 1 година

До Reee - Таксата е за тези, които искат да си потвърдят идентичността си пред множество непознати. Ако си обиквноен потребител, ще ти е все тая. И не, не е порочна практика, да ти кажа. Знаеш ли, кое е порона практика? Всичко, кеото си търсил в Google от последните 15 години, всичко което си писла в телефона си, всяка твоя стъпка, всяко твое предочитание, алгоритми дет семъчат да ти отгатнат настроението и всичко това, под нечий контрол ...

14

IT sp

преди 1 година

Такива такси би следвало да въведат и xoмoceкcyaлиcтитe от Фейсбук. Много фалшиви акаунти и там. Нещо подобно на фалшивата виртуална "журналистка" в този сайт Eлкa Bacилeвa.

13

Rеее

преди 1 година

Тази порочна практика "N пари на месец", набира скорост и е доста дразнеща. Хич не знам докъде ще доведе, но да се дават пари на месец за приложение, което ще ползваш два три пъти или нямаш идея да изкарваш някакви пари от него, е много тъпо. Пример са все по-нарастващия брой приложения в APPStor-а на APPLE. Взимайки за пример себе си, отливът сигурно е налице.

12

Анонимен

преди 1 година

"обяви голям план, който да гарантира повече постъпления" - Мъск: ден първи от плана за повишаване на доходите - съкращавам 25% от персонала :D

11

Анонимен

преди 1 година

То с тези месечни такси, май само известни хора и инфлуенсъри ще останат в Туитър с профили. Ами останалите ? Власт за народа?!:)

10

Анонимен

преди 1 година

АЙде пак аутсайдерите шофьори в коментарите... Разбирете, не всеки бачка за 3к лв. у нас, има и сериозно платени хора, на които работата ни е из социалните мрежи. Мерси.

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя туитър ше иде там, дето в момента са Скайп, Хангоутс, и дето са се запътили със страшна скорост телеграм, вибер, сигнал, и уатсап, който пък откато беше купен от ФБ е официален бок..лук. Истината е само OFF-THE-WEB за моментални съобщения/медии, има доста приложения вече, нямат централизирани сървъри, и всичко е наистина достатъчно сигурно. Най-много да се види, че между две ип-та има някаква комуникация. Но не са популярни заради криптирането. Не може ей така да се четат.

8

Анонимен

преди 1 година

"Туитър въвежда нови такси" А старите такси какви бяха ?

7

Анонимен

преди 1 година

Дилърите на наркотици също действат така, първо ти дават безплатно да се закачиш и после започват да те доят.

6

Анонимен

преди 1 година

Как ще му давам лична карта на това нагло наркоманче, малко ли пари прибра от Пайпал сега какво се точи, скоро ще остане единствения потребител на туитър, защо го купи да го фалира и да си пусна неговата си нова мрежа?

5

Анонимен

преди 1 година

Този зорлем ще си прецака инвестицийката от 46 милиарда. Не знам колко хора ще започнат да му плащат, но процентът ще е мижав, на фона на тези, които ще спрат да използват платформата му. Същото чака и Фацебука, ако се полакомят да последват светлия му пример. Но пък така ще се отвори нова ниша за нови безплатни платформи. Пазара не търпи празни пространства.

4

Гошо

преди 1 година

От близо 6 години нямам социални мрежи и ето какво изпуснах... ТАКСАТАААА

3

Брадър

преди 1 година

Мошенника пак накрои мошеннически нови планове))

2

Тихомир Гърмидолски

преди 1 година

Сега в туитър, скоро и у фейса, че да ви се охлади мерака за глупости.

1

Анонимен

преди 1 година

Т.е. пак ще има фейк профили, само че платени.