29

Анонимен

преди 1 година

Внимание велосипедисти от Бургас особено в централната част Първо започват със санкциите ,може би после ще направят като в Европа вело алеи по улици и пешеходни зони

28

Анонимен

преди 1 година

Само мечтите останаха на велосипедистите няма или има но не се подържат с храсти и дървета или са по маршрути дето само кучетата минават а в града почити нищо освен полицаи които предупреждават тук пешеходна там пешеходна и ако искате закона позволява карайте по пътя.Да ама живота е кратък .тук не е Европа а даже и там по пешеходните зони има вело алеи и без пешеходци.и с еко придвижването дотук в Бургас най добрия град ама не за живеене.

27

Дядо Соци

преди 1 година

Първо да решим ще даваме ли оръжие на Украйна. За велоалеите после.

26

Анонимен

преди 1 година

Айде, да им направят велоалеи, *** ми омръзна от велосипедисти по пътищата. Изключително опасно е.

25

Еврото

преди 1 година

Тук е пълно с хора, за които колелото не е превозно средство, а начин да демонстрират колко превъзхождат другите, но това е само в техите собствени очи ;)Сега, за тях ли ще прекопаваме пътищата пак?

24

Анонимен

преди 1 година

До #23 ти си много смотан ...пълен сселяндур Дори си нямаш и представа колко километра може да се минат с колело за 1 час

23

Анонимен

преди 1 година

Или само позьорство и показност ,обичая на българите

22

до 23

преди 1 година

Те не бачкат. Бачкаш ти и роднините и приятелите ти. Нормалните хора работим. Не бачкаме. Работим с плаващо работно време, когато си искаме и откъдето си искаме. Излизаме на обяд на разходка, починем си, после се върнем. Та така и с колелата. Не е за тебе, не се напъвай да го разбереш. Бачкай, докато другите си гледаме парите, кариерата, семейството и живота :)

21

Анонимен

преди 1 година

България не е някоя прекрасна провинция на границата между Франция или Швейцария, където да ходиш с колелото от шато на шато. Тук е населено с обезумели бачкатори без 2лв. в джоба с немски 15-годишни бараки. Ето и коментарите- масово обезумели бедняци без 2лв. в джоба. Обезумели от злоба и бедност скотове. Какви колела... Дай му БМВ-то и това е.

20

Анонимен

преди 1 година

С камили кога?

19

Еврото

преди 1 година

Колко много думи, за да се каже, че се търси още един начин за кражба на еврофондове ;)С колело до морето? Голям майтап. Да, сигурно ще има десетина души от цялото население, които ще го правят...

18

Анонимен

преди 1 година

До 20 : Така ли? Всеки ден спасявам живота на няколко велоолигофрени като натискам своевременно спирачката. Не спазвате никакви правила, карате от където ви скимне, изскачае на пътя изневиделица. Наясно ли си че нямате право да карате по път, по който може да се развива 50км/ч? Да, чувал съм ви претенциите, че едва ли не спасявате планетата, ама като искате пътища за вас - платете си ги.

17

До третия

преди 1 година

Ами ползваме безплатно, да. И ще продължим да използваме безплатно. Не ние предизвикваме хаос по пътищата в час пик, не ние ви димим пред носовете, не ние пречим на пешеходците като паркираме най-нагло на тротоара!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Също така трябва да се изгради национална мрежа за скейтбордисти, пехотинци, водачи на каруци, ездачи на коне, магарета, кози, щрауси и разбира се еднорози!

15

Лаврентий Берия

преди 1 година

В Португалия има километри вело-алеи по брега на Океана. Велико е! Честно казано им завидях благородно. Но пък и културата на водачите на автомобили също е страхотна. А това хора е Португалия - т.е. най изостаналата държава в ЕС, като изключиш нас!

14

Анонимен

преди 1 година

И колко хора от София, Пловдив или дори от Стара Загора ще тръгнат с колело за морето? Тотални глупости! Заради 10 велофанатици ще правим огромна инфраструктура, за да тупаме в гърдите, че сме модерни либерасти и разбира се нашите хора да усвоят едни пари.

13

Анонимен

преди 1 година

Никой ги не е спрел до морето, даже и у морето може - и там никой ги не е спрел.

12

Анонимен

преди 1 година

Изкаме алей за ролери и скей бордове да не ни спъват само некви бабички и пенций.

11

Сата НАТО

преди 1 година

Само дето в Италия и Швейцария никой не кара кололо така, както в Холандия. Въобще напъните на веломаниаците да наведат нормалния свят, са смешни.

10

ТРОТИНЕТКА

преди 1 година

Тротинеткажииките искаме да има пътища за тротинетки - равни, гладки и без бабуни. От софето до слънчака. За северна България не говорим, защото там са със ферарита само.