63

Анонимен

преди 1 година

До ниво мотика 50 : Представяш си само мотики. Моето ниво дори не можеш да си го представиш.

62

оня каза

преди 1 година

За бога братя, не купувайте!

61

Анонимен

преди 1 година

Няма как да спрем да пазаруваме. Но има как да намалим пазаруването. В последните години българина много се разглези. Никога преди в историята на България несме си позволявали да живеем толкова нашироко и да купуваме толкова много неща от които нямаме нужда. Точно на това разчитат спекулантите. Нямаме воля да бъдем дисциплинарнани и да си свием разходите само до най-необходимото.

60

до 59

преди 1 година

На борсата падна повече от наполовина. Както 61 е казал- пазарът се пренасити. Много предлагат, малко се търси, защото хранилищата на ЕС са пълни до горе.

59

до 59

преди 1 година

Газът се срина. Европа се пренасити- всички хранилища са пълни на макс, висят по терминалите кораби с втечнен газ за години напред.

58

Анонимен

преди 1 година

Ама газа спаднал ли е къде го видяхте това?

57

Цоцолана от Люлин

преди 1 година

цинити неме интирисуват.земала сам от кафлант 220кг свинско мисо за 3.80кг много качиствено.150 сам затворила вав боркани.70 вав фризирити.земали сми 3 фризира- 2 вав холат на панелката и идин на тирасата.земала сам тиникии сас прас.боркани сас какво ли не.дарва си донесохми от село.вав мазето сми ги сложили имами си камина вав панелката.холат сми напалнили сас тикви ябалки круши.панелката и пална сас храна.олио имам от пандемиата оште 200литра.тулетна хартиа сашто от пандемиата.

56

Анонимен

преди 1 година

До до 49 Знаех си, че ти трябва време, за да потърсиш в гугъл и да прочетеш произведението.... Отговаряш на шаблона просто....

55

Анонимен

преди 1 година

Цените се завишават и от супермаркетите. Знаехте ли например, че голям и предпочитан от пенсионерите супермаркет работи така: като решат да строят поредния магазин някъде, казват на производителите, че трябва да платят една таксичка ако искат да им продават стоката в съответния магазин. Така събират парите и го построяват. След това продават продуктите, като на производителите плащат каквото е продадено на 6 месеца, а непродаденото им го връщат. Това са загуби, които потребителите ще платят.

54

до 53

преди 1 година

Дървата на вън били по-скъпи имало голямо търсене !

53

до 49

преди 1 година

твоята еманация за духовност до ,, стълбата,, ли стига ,тая ,стълба,, като някакъв белег за култура ли е или шаблон които къде приляга къде не ,ама нали сте чели ,стълбата па ние не знаем кой е юе ме извинявате ама Смирненски ли беше Вапцаров ли беше - смисълътже е важен със какс е променя цветоусещането със изкачването !

52

Банкеръ

преди 1 година

Свиване на потреблението означава фалити на производители.Големите вериги ще изхвърлят бързо развалящи се продукти и те вместо на печалба ще са на кантар.Тоя филм сме го играли веднъж.Инак кашкавал 30 лева,сирене20 лева,бензин 3 лева,цигари5 лева,ракия 10 лева с пенсия 350 лева си е богата работа.Предстоят интересни месеци зимата,бях забравил и дърва 200 лева тях пък защо ги вдигнаха нямам идея.

51

ЕКСПЕРТИ ЛИ ?

преди 1 година

Няма как да си експерт ако не познаваш целия процес във детаили --- започне ли от цялата верига да е доволен само експерта ставаме като във България страна във предпоследен стадии на разпад ! той е характерен със това ,че няма двама чявека които да са съгласни за едно нещо и всеки е по--експерт от другия и то във всички области !Е за това кой може ще избяга другите ще мизерстват ,правителство няма да има ,а ако направят другите ще го съдят за усвояване !

50

Anonymous

преди 1 година

3-4 долара цена за донякъде тестена закуска е престъпление и който купува е ***.

49

ниво мотика

преди 1 година

Представям си твоето ниво щом така си разбрал .. мотиката ,,

48

Анонимен

преди 1 година

До 48 Нали! Да вземе да еволюира и да стане един експерт и тогава няма да го вълнува повишението на цените. Нито пък мизерията на работещите хора. Като в "Приказка за стълбата". Това го съветваш, нали?

47

ЕКСПЕРТИ ЛИ ?

преди 1 година

Във Африка няма какво да ядат а се плодят като че ли света трябва и е длъжен да ги изхранва -- като нищо и продоволствена криза ще ни докарат !!! Насила във ес НИ КАРАТ ДА НЕ ПОТРЕБЯВАМЕ ЗАЩОТО СМЕ ИЗХВЪРЛЯЛИ ТОНОВЕ ХРАНА А ВЪВ аФРИКА ХОРАТА НЯМАЛИ КАКВО ДА ЯДАТ ! Само че АЗ не съм СТИНГ да се мъча да оправям Африка ! Като няма какво да ядат няма да имат по 12 деца ! На туй отгоре не съм забелязал много да им се работи ! Не съм расист ,но не съм длъжен да ги обичам ,ние сме тук те са си там !

46

Анонимен

преди 1 година

До 47 : Щом си още на ниво "мотика" значи си заслужаваш мизерията. Що не вземеш да еволюираш малко? В 21ви век сме. Само предлагам.

45

Потребител с кошница

преди 1 година

Имам мижав търговски интерес.

44

ЕКСПЕРТИ ЛИ ?

преди 1 година

Ако му дам една мотика ще си отсече на момента крака ! Първо трябва ти да можеш после да разливаш акъл от телевизия на телевизия !