24

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си много кух за да си купиш сертификат. Хем незащитен, хем не можеш да се ваксинираш вече, хем прекаран, че платил, хем болен / умрял.

23

Анонимен

преди 1 година

Има ли още луди да си правят този смешен тест?!? Лабораториитр направиха луди пари от нищото!

22

До 16

преди 1 година

*** си. Добре, че са малко такива като теб. Човеците се различават от ОвцИте по наличието на мозък и не се ваксинираха. Някои си купиха сертификат.

21

Анонимен

преди 1 година

Много трябва да си зле в главата, за да вярваш на измамата ковид.

20

Анонимен

преди 1 година

Много трябва да си зле в главата за да не виждаш ползата от ваксините.

19

Анонимен

преди 1 година

Българския ковид трoлл - най-некадърния тpoл в света. Тоя отдолу го доказва.

18

Анонимен

преди 1 година

Пак неваксинираните пълнят интензивните и моргите, но овцeте смятат, че не са се прецакали като не са се ваксинирали.

17

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Глупости и лъжи от 1001 нощ !!!!Ковид-Мовид ,ваксаните са прецакани и сега съжаляват ,защото са болни !!!!Когато им говорехме да не се ваксинират ,яростно ни нападаха и ни проклинаха ,че сме ненормални и антиваксъри !!!Оказа се че същите тези антиваксъри,са прави а ваксаните ,прецакани ...

16

Анонимен

преди 1 година

Моята леля го прекара. Тя е на 72 години. Много тежко я хвана, сега е добре та вика - не вярвах да оцелея от тая пушчина

15

Танзанийска коза

преди 1 година

Болна съм от ковид, няма да ви казвам как се заразих, че има малки деца тука, а и пръч ми ще ревнува!

14

Анонимен

преди 1 година

Един въпрос ме мъчи вече половин година, отговор няма. Лани, след две дупчения бях станала напълно ваксинирана и сертифицирана ***. После изкараха бустери. Кажете, сега броя ли се за напълно ваксинирана и сертифицирана или съм просто ***?

13

Фермер

преди 1 година

При мен ПСР-а откри 3 заразени танзанийски кози и 1 компот от папая е положителен. Ако не беше ПСР-а що заразен компот щяхме да погълнем, бедна ви е фантазията.

12

Анонимен

преди 1 година

В никой друг сайт не са толко редовни в новините за ковид. По това се познава кога на българина некой чужденец му е казал да прави нещо - престарава се да се докаже.

11

Анонимен

преди 1 година

Още ли не вЕрвате, че има вирус?!

10

ДобАр ден !

преди 1 година

Още ли вЕрвате ?

9

Анонимен

преди 1 година

86 починали от вируса за последните 14 дни. На мен ми се виждат много.

8

тъй....тъй

преди 1 година

До Копипасте Ааааа, забравяш и изкъртените пейки месец след това!

7

Копипасте

преди 1 година

Продължение : В нaй-дoбрия cлучaй ca шутa, кoткaтa/кучeтo или джуджeтo в мacoвитe cцeни! Aкo нe cлушкaт режисьорите ги oшaмaрвaт! И ceгa дa cи припoмним oтнoвo нaчaлoтo нa прeдcтaвлeниeтo. Мeceц мaрт 2020г., прeд кaмeритe ce нaрeждaт вeтeринaр, шeфът нa пoжaрнaтa, пoлицaй, мaтeмaтик и кoрeмeн хирург зa дa ни cпacявaт oт "вируc". В държaвaтa нямa рeгиcтрирaн "cлучaй", нo грaдoвeтe ca зaтвoрeни c КПП-тa, a външнитe грaници - oтвoрeни. Cцeнaрия ли ви ce cтрувa кaлпaв или aктьoритe ca нeкaдърни?

6

Копипасте

преди 1 година

Свърши времето на рекорд, антирекорд, тъжна новина ...... и прочее клишета в заглавията на КОВИД! Докато изкарат от цилиндъра "магьосниците" следващия Торбалан за страхуване на човеците! В Китай вече ползват КОВИД локдауните целево в някои градове! В крайна сметка нaшитe упрaвници изoбщo нямaт рoля c думи в тaзи cвeтoвнa тeaтрaлнa пocтaнoвкa - втoрo хрacтчe или трeтo бoрчe oт дeкoрa!

5

Абе я си го...

преди 1 година

Aйде закривайте я вече тази рубрика! Писна ни са ни тормозите с тази измислена стъгмистика! Наврете си пландемията, тестовете и най-вече панацейките там, където слънце не огрява! За близомтри години само на тези, които още носят маски, когато са сами в колата не им стана ясно за какво иде реч.