10

Анонимен

преди 1 година

Toчнo тaka! Bpeмe e и Пpoмeнaтa ga onитa нeoлибepaлнитe блara...

9

другарят

преди 1 година

Да съди Петков и Василев - Да ама защо Константинова , тя не изказа свое мнение , а каза нареденото и от Петков. Пък и не се знае дали ареста на Арнаудова няма да бъде обявен за законен.

8

Шефрет

преди 1 година

"Зрди детето"))) Твое ли е Торбалане? Един ден не съвсем законно хората ще ви пребият с камъни

7

Анонимен

преди 1 година

Осъдете ги и за опит да ни гръмнат!Тяхна беше идеята за диверсификация на горивото на АЕЦ!Ето сега има проблеми!100000000000000000000000000000000000000000000000 пъти предупредиха как може да има аварии,а те слушат сатанистите,които искат да ни убият и "да заличат семката на комунистите" от бившите соц държави нищо,че ние не сме комунисти...

6

Анонимен

преди 1 година

Правилно

5

Е ГА ТИ ТЪПАТА МУТРА

преди 1 година

А Боко трябва да го съдят 100 и кусур незаконно арестувани от него, които бяха затворени в кауша, само защото си позволили да протестират против него. Съвет към Кирчо - намерете пострадалите и повдигнете колективен иск срещу Тиквата, като отговор за наглостта му. Това че го арестуваха е най-малкия проблем. Големия проблем е, че не остана в кауша тая мутра.

4

въпрос

преди 1 година

Хайде арестуването - незаконно, ама краденето законно ли е било??? И кой съд- аха български....няма нужда от коментар нататък

3

Анонимен

преди 1 година

Е, наистина няма такава държава! Крадци и мошеници наглеят и реват като ощипани моми. НИТО ЕДИН неможе да докаже ЛЕГАЛНО парите които има. НИТО ЕДИН не може да издържи дълбока и сериозна проверка на имущество! НИТО един няма да отнесе заграбеното на оня свят! Откраднатото щастие не носи а само проклятие за бъдещото поколение на крадеца! СРАМ поне нямате ли бе....???

2

ПП ВЪРНА КОМУНИЗМА

преди 1 година

АРЕСТУВАТ ПОЛИТИЦИ БЕЗ ЗАКОННО ОСНОВАНИЕ..... АЛЧНИ ЧЕРВЕНИ БОЛШЕВИКИ....

1

ПП-ЛЕВАЦИ..

преди 1 година

ПП = МОДЕРНА ЛЯВА ПАРТЕНКА...