31

Иван радоев

преди 4 месеца

Ама глобата трябва да се плати от Мошеника от Канада и милиционера Рашков

30

Гост

преди 4 месеца

Според мен и 99% от българите и ти Боко и всички управляващи сте за Затвора.

29

Хахахаха

преди 4 месеца

Боце съвсем изветре. Нема кой да му сложи тапа, та поне да се консервира.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Не, ей, мутро! И тримата сте за затвора! Но докато главния прокурор пише смс-и на Севи Бойко ще е така!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Тука положението си е - крадеца вика дръжте крадеца. Кирчо и Кокорчо обещаха борба с корупцията и направиха един театър с Боко. После ге пиха няколко милиарда от заеми и газ и си кютат. Сега ако Боко вземе властта, ще ги пи пак няколко милярда и ще направи един театър с Кирчо и Кокорчо. В затвора никой няма да влиза, там е гадно не е за милиардери. Ние иначе гласуваме, вместо да вземем сопите и да ги подкраме чак до Дунава, та да ги издавим там тия разбойници.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Бибитко , откак купи и зеления чорап , много куражлия стана ! Дали ще маже да купи и бай Ставри ?!

25

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 22 - "И децата знаят, че Съдът у Прокуратурата са на ГЕРБ и обслужват Мафията." .......Те децата знаят, че има и дядо Коледа, ама само във фантазиите им.

24

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Газовите комисионери от пропадането кога ще бъдат съдени дето продъниха държавата къде си държавност юмрук дето ни докара тези *** обикновените българи плащаме сметката а *** безнаказано лъжат наглеят богатеят е има ли държава вече

23

Srs

преди 4 месеца

Е ти откри топлата вода. Но Боко не ще да си стои в банкя, а иска пак да глозга кокъла с Д.П. Пак ще фалират някоя банка, ще оправят прекрасната магистрала, ще източат язовирите, и ще удушат някои биснесмен. Гешо потули доста доказателсва срещу него, но ще се оплескат накрая. Боко стой си в Банкя и остави Атанасова да си бръщолеви глубости. Ех , горката съжалявам я, много е зле.

22

Мда

преди 4 месеца

Пачките си казват думатаЩе дам глас за вьзраждане - пп не се справи с исчегьртването на герб и отеглям доверието си от тях

21

Сата НАТО

преди 4 месеца

"Аз не искам да цапам България, но ти трябва да ги съдиш заради детето" ----///----- *** жалкия демагог е тоя дърд баклуг! И това жалко гом но се натиска да управлява...

20

Анонимен

преди 4 месеца

Като знам кооолко е независима нашата съдебна система и прокуратура, направо се смея със задните си части.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Колко имота си купил в Турция и колко пачки евро и злато си струпал в тях?

18

перко

преди 4 месеца

Наззд, назад моме Калино! Както и цялото ПП!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Да ги осъди. Те вече не са в детската градина, където можеш да си плямпаш детските си измислици без да има изисквания казаното да е вярно. Те вече са хора с претенции за най-високите постове в държавата и носят отговорност за думите и делата си. Те вече толкова грешки натрупаха, че будят само съжаление и отвращение.

16

анонимен

преди 4 месеца

Ех, Калино, Калино, и ти си една калинка, само че не от Бойковите, а от уж харвардските. Много говориш и малко мислиш, затова само гафове раждаш.

15

Анонимен

преди 4 месеца

ПП не само дискриминират, ами съм сигурен се гаврят и със избирателите си, ама то верно що за долен необразован *** трябва да си партията ти да се коалира с БСП/БКП да има се нея 100% съвпадение, копче да не каже на Нинова и да и ляга при всеки повод и ти пак да отидеш и да ги избереш!?!

14

За 12 години

преди 4 месеца

Управление на гербАЛА изсчезнаха над 12 МИЛЯРДА ЕВРО.

13

Факт

преди 4 месеца

От продължаваме промяната не могат да върнат инвестираните пари във тях от кукловодите им и става страшно Мачкай Боце народа е със теб!!!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ха! Дядо Бойко къде беше бе? Памперс ли ти сменяха??? Не можеш да изцапаш България споко! Но за гащите внимавай! Че "бурията" ти е големичка май! Ееееми кмета на Симитли не е бил внимателен с теб! Сори? :))))