29

Емигрант

преди 1 година

Боко и Пеевски си искат обществените поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция магистралите тунелите евро фондове и всичко останало което носи пари. Каскета които пази олигарсите крали България през прехода които разграбват България вече 32 години

28

Анонимен

преди 1 година

Гешефта: Няма да допусна... Абе тоя за какъв се мисли? Да не би да се чувства върховен властелин в държавата? От как капо ди тути капи от СИК се върна на бял кон, му стана широко около врата май.

27

закривай

преди 1 година

този кл0ун няма и авторитет на чистачка на вход

26

Анализатор

преди 1 година

Няма да допусна политическа намеса освен ако се обади на-Шефе, какво да правя.

25

ПроСоТо

преди 1 година

и как "няма да допусне" въпросната "намеса" ?..-КАТО АРЕСТУВА ТИЯ,КОИТО СА ДЕЛИГИРАЛИ ПРАВАТА МУ ?!?!?!...Нещо ужасно "тече" в Територията ни от десетина години!...Не знам как ще се оправим...Освен при "Второто Пришествие"..

24

мижикьорчодателажа

преди 1 година

Главните прокурори се избират от политици, ВСС е пълен с избрани от политиците човечлета, но той нямал да допусне политическа намеса в съдебната власт 🤣🤣🤣

23

ПроСоТо

преди 1 година

Боже Господи!!!!..Ама за какъв се е взел тоя милиционер бе?!?!...Статута му на "Главен прокурор" Е ДЕФИНИРАН САМО в отношенията му с останалите прокурори !!!..СТАТУТА му е РЕЗУЛТАТ на РЕШЕНИЕ на политиците !..НИКЪДЕ не е споменато,че има некакви "възможности" за влияние ИЗВЪН ПРЕКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ !!!..Ама така е!..-НИКАКЪВ РЕД в Територията!!..Всеки напъва да прави каквото му изнася !..Няма Закони,няма Правила...ТИПИЧНА ГРУБА МУТРИНЩИНА !!!!!!..Такова нещо и по турско не е било!..

22

Анонимен

преди 1 година

"Няма да допусна политическа намеса в съдебната власт." -- това не ти е мафиотско имение да го охраняваш, срещу държавната машина и нейните закони си безсилен. Тя мели бавно, но сигурно. Като ти лъснат игричките и вече си пътник.

21

Гешев

преди 1 година

Няма да допусна съдебна намеса в мутренската власт

20

Край

преди 1 година

Политическа намеса не е допустима по определени дела. НО политиците не само че трябва да се намесят в съдебната власт но и да я направят наново. Не може да има 20годишни дела, не може да има недосегаеми - очивидно е чувството за липса на справедливост и безнаказаност. Израдихме мафия с тоги - пълно е с династии - дядо, тате и внуче все кадърни съдии и прокурори. Направихме каста която се самовъзнаграждава, самоназначава и е абсолютно безконтролна.

19

Чиновник

преди 1 година

Много е забавно, когато неграмотното и примитивно простолюдие започне да обсъжда Гешев и съдебната реформа.

18

Анонимен

преди 1 година

Този като какъв се изказва

17

Нагъл каскет!

преди 1 година

*** милиционер от Симеоново!

16

toti

преди 1 година

Сега разбраха ,че имало човек на закона и той се казвал Гешев ,колкото и да не зависило от него нещо,щото си има разследващи,наблюдаващи и ...закриващи делата без доказателства,къде негодни ,къде хората хванали амнезия се отказват от показания...има труп,има убиец,но невидима ръка натиснала спусъка му...търсете го!!!

15

Позорен Факт МВР

преди 1 година

Дясната Корнелия Нинова работи за ГЕРБ и ур.ода Гешев!

14

Аз съм човек

преди 1 година

Въз основа на кви факти някои хора искат за мен да няма хубаво и приятно бъдеще ?Нали в България няма виновни хора, защо аз трябва да бъда виновен ?Аз нямам намерение да върша лоши неща , така че каквото си искате си мислете за мен ! Всеки има своя ИСТИНСКА съдба, а моята ИСТИНСКА СЪДБА е по различна ! БОГ така иска ! Пророци са казали че ще има рай, нека тогава да се ориентираме да има ИЗГРАДЕН рай !

13

На ви Гешев

преди 1 година

Не виждате ли, че няма престъпност, всички мутри работят за Гешев/Борисов на останалите им бъркат в мозъка(Mind control, Targeted Individuals, gangs Stalking) и подобни извращения от полицията и техни банди, всичко контролират ушатите ***!

12

Митко USA

преди 1 година

Та значи викаш нема да допуснеш политическа намеса в съдебната система, а ?А ти работата вършиш ли си я , а бе ?Ти си булдога на Борисов Банкянски !Гербаджииското куче което не си върши работата!Вън!

11

анонимен до 4 Апопim

преди 1 година

Искате да кажете, че цели ВСС,, който избра Гешев са хора на Борисов. На това се казва---А посмали ***!

10

Анонимен

преди 1 година

Като прокурор нема спечелено дело, като следовател сигурно е същото, нали му дадоха жена мутрите :)))