33

Мистър Сенко

преди 1 година

На гроба ще му пише: " Тук почива Тейкофф, който играеше с пет аса и 14 купи"

32

До Роза

преди 1 година

Защото не ни интересува кой е убит при игра на покер. Ние също имаме мечти, близки и любими. Мечтите ни ги убива днешната реалност, близките и любимите ги убиват пияни шофьори по пътищата и ромеите по селата, и безнаказаността за престъпниците в България. Интересува ни това, а не някой си рапър от САЩ, нито твоето "човеколюбие".

31

Роза

преди 1 година

Защо сте такива?Убит е млад човек,който е имал мечти,надежди ,близки и любими хора.Един недоизживян живот!Бог да приеме душата му!Съболезнования на близките му!

30

Българка

преди 1 година

Скарали са се за банан.

29

Йосарян

преди 1 година

На кого ни оставяш, Тейкофе?

28

Топ новина

преди 1 година

Един неггр застрелял друг неггр и прострелял още двама нeггpи при игра на зарове. Братовчедът на застреляния бил женен за Карди Би, която и да е тя; а чичо му, също някой си, тренирал футбол и слушал песните на застреляния. После двамата имали общ музикален клип. От писанията ви разбрах само, че повече няма да имат общи клипове, уви. Не че ме интересува, де. Но ме просветихте. Нали сте обявили 1 ноември и за ваш празник? Големи будители сте, да знаете.

27

а

преди 1 година

Лек амбиент и подобни стилове е по-добре.

26

а

преди 1 година

Не връщайте стари културни стилове.

25

а

преди 1 година

Избягвайте старата дегенератска култура.Бъдете модерни и добри към другите хора.

24

Анонимен

преди 1 година

Батали какви рапери са тия бе и има хора да ги слуша тези батаци

23

Анонимен

преди 1 година

Прав си, този и той е от народните будители, защитава творчеството си с цената на живота си

22

Анонимен

преди 1 година

Жалко бяха добра група.Да почива в мир.

21

Неуважаеми джурналя

преди 1 година

Днес е Ден на народните будители. Ние си имаме своите таланти и герои. Защо ни поднасяте информация за застрелян рапър в боулинг зала в Щатите и конгресмен Джамал, който не искал да гледа как умират чернокожи? Защо ни заливате с подробности от живота и смъртта на някой си, чието "творчество" няма връзка с българската култура? Какво ни интересува "съвременния южняшки трап - популярен и влиятелен рап поджанр в мейнстрийма"? Защо на всеки ред вмъквате писаници на латиница? Що за публикация изобщо?!

20

Асо

преди 1 година

Кой е па тоя?

19

Анонимен

преди 1 година

Рапа за музика ли се води, и "певците" му.

18

Анонимен

преди 1 година

Отиваш в щатите, постигнал американската мечта и изпълнен с надежда за по-добро бъдеще. Посрещат те наркомани, убийци, секти, реднеци, черни и-з-р-о-д-и и каквито искаш още откачалки, които могат да те свитнат по всяко време. Якоооо хахахахахха

17

Анонимен

преди 1 година

Много е изкарал този творец,там нига се трепят постоянно като кучета,влече ги касаплъка,майка Африка си е в тях,гена си им е такъв,все още са на по ниско стъпало в еволюцията!

16

Иванов

преди 1 година

Мениджъра го е посъветвал че най-добрия начин да вдигне продажбите на дисковете е да загине геройски и рапърчето го е послушало.

15

Мето

преди 1 година

Всеки бездарник става рапър и като каже два куци лафа на кръст и вече си мисли че е голям мислител. За това "изкуство" в Русия този черничкия щеше да изкара 20 години в Сибир и след това щеше да забрави че е "рап звезда".

14

Анонимен

преди 1 година

Да видим кой ще е следващия.