30

Анонимен

преди 1 година

Скоро Бог и природата ще сложат всичко в ред преобръщайки света, който познаваме надолу с главата. Предстои да видите.

29

Анонимен

преди 1 година

До АНГЕЛ (21) - Не ги мисли американците. САЩ имат собствени петролни залежи, но държат голяма част от кладенците си запечатани. Целта им е да изкупят чуждия петрол, докато кладенците извън САЩ се изчерпат.

28

Цезар

преди 1 година

Както са казали в древността: Да го духат бедните!

27

Анонимен

преди 1 година

аз като ходя до нужника мисля че бълвам като за 10 богати тия % нищо не ми говорят, дайте имена посочете ги публично точно кои бълват стига с тая политкоректност

26

Боко е милиардер

преди 1 година

Боко е милиардер и плаща всяка седмица плаща двупосочни чартърни полети за Дубай на Борислава Йовчева и дететео им. Има нещо вярно в това.

25

НЕ СЕ ДЪРЛЯЙТЕ

преди 1 година

САМО НАПРАВЕТЕ СТАТИСТИКА ОТ МЕЖДУНАРОДНА АГЕНЦИЯ ПО ЕНЕРГЕТИКА МАЕ-International Energy Agency, IEA ЗА ДОБИВЪТ,ПРОИЗВОДСТВОТО И ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА НЕФТ,ВЪГЛИЩА И ПРИРОДЕН ГАЗ В СВЕТА И ЩЕ УСТАНОВИТЕ, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ПОТРЕБИТЕЛИ СА НАЙ-БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ !!! НАПРИМЕР СВЕТОВНОТО ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕНЕРГИЯ 2019 Е БИЛО 160 000 МЛРД КВтЧ ИЛИ РАЗДЕЛЕНО НА 8 МЛРД?!! НАСЕЛЕНИЕ = 20 000 КВтЧ/ГОД = 1667 КВтЧ/МЕС НА ЧОВЕК. СЛЕД ТОВА СИ ПОГЛЕДНЕТЕ ЕЛЕКТРОМЕРА КОЛКО СТЕ ПОД !!!

24

Много повече от 10%

преди 1 година

мърси елита. Елита е собственик на всички индустрии, срещу които се борят за намаляване на замърсяването... и не говоря само за въглеродни емисии - те са бял кахър.

23

Готин

преди 1 година

Спрете да се позовавате на световно НЕИЗВЕСТНИ АВТОРИТЕТИ! Това са пълни глупости без математическа и статистическа обосновка. Болни мозъци заразени с комунистически идеологии. По тяхната логика потреблението на 1% от обществото е по-големият проблем от масираното производство на стоки без съществено житейско значение. Демек: "ЛУД Е ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА!" Абсолютно погрешна логика. По тази логика, отстранявайки този 1% хора, проблемът би бил решен. В този смисъл, ядрена война е панацея.

22

преди 1 година

Всъщност един от най - големите замърсители в момента е Грийн Пийс. Те протестираха срещу атомната енергетика а сега и срещу газа. Благодарение на тях сега Германия (например) ще гори въглища защото няма достатъчно газ.Но за това никой не пише защото е политически некоректно.

21

преди 1 година

Поредните глупости от соц-а. Все богатите им виновни и все те трябва да плащат. Глупости на търкалета !

20

Анонимен

преди 1 година

Един нов данък и природата ще се оправи

19

Тон

преди 1 година

Златният милярд се оказа най големият замарсител, уж затопляне, а палатите им фсе покрай морето!

18

АНГЕЛ

преди 1 година

Време е страните от ОПЕК под ръководството и въздействието на Русия да спрат да захранват с петрол САЩ. Така хем няма да замърсяват околната среда, хем заводите и фирмите им ще спрат да работят което ще доведе и до фалита им.

17

Чужденец

преди 1 година

Гледам по коментарите и виждак какви злобни андрешковци са българите...

16

Анонимен

преди 1 година

Плащат ли 10% по-високи данъци?

15

Анонимен

преди 1 година

За кой елит - за тия където скоро ще ги бесим ,нали приятели ? М !

14

Анонимен

преди 1 година

Долнопробна марксистка пропаганда, типично за модерните комунисти /либерастите/. Историята се повтаря, отново прави същите грешки и отново ще потънем дълбоко в червеното блато.

13

Анонимен

преди 1 година

До Калеко? Човек е богат когато си изкара богатството сам. Иначе е крадец или наследник.

12

Анонимен

преди 1 година

Бил Гейтс от който ви идват парите за пропаганда с ваксините сега беден ли е или е богат? А за мъжа на Урусула нещо да кажете? А за тия от Модерна и Пфайзер?

11

Калеко?

преди 1 година

Когато богатите стават все по-богати се самозабравят. Тогава винаги в историята на човечеството е имало революции. Идват бедните и избиват богатите, а те на свой ред стават богати. Няма ли баланс, всичко е обречено.