38

Анонимен

преди 1 година

Именно, защото българинът се пробужда и затова се връща хартиената бюлетина.От 30 години насам управляват бивши ДС, техните деца ги наследиха у ако продължаваме да стоим безучастни- идват техните внуци.Европейска държава превърната в латиноамериканска.Пътишатс ще убиват, защото парите за тях, ще бъдат винаги в нечии чекмеджета, ще умират хора, защото няма да има контрол на храните на "частната" граница.И знаете си живота какъв беше....Но "Всеки сам си преценя".Младите ще заминат, а старите...

37

Анонимен

преди 1 година

Младите политици са единственият шанс на тази разграбена държава.Те са образовани, пълни с ентусиазъм, предимно успели в личен план и се движат с времето си.Останат ли Герб и ДПС и естествено създадените от тях малки партии - това ще е краят...Дано хората извън хранилката да се осъзнаят, че с Герб, мизерията ще расте и ще се оправдават с лъжите за" счупена държава".Ако на избирателите им харесва да бъдат крадени и да мизеруват, значи Герб.Ако искат г-н *** да им решава изборите, да чакат

36

Читател

преди 1 година

Господин Дайнов, аз въобще не симпатизирам на ГЕРБ, дори ги ненавиждам, но да ми твърдиш ,че трябва да управлява ПП начело с Харвардските мошеници и предатели на всяка цена ми идва вече в повече от колкото мога да понеса. Затова си заминавай към Козяк където са господарите ти и повече не се появяваха в публичното пространство, защото си много вреден за България.

35

Анонимен

преди 1 година

Като имаме такива умни политолози защо ни е този парламент

34

Банкеръ

преди 1 година

Да видим все пак резултатите от изборите в САЩ.По всичко изглежда,че демократите ще загубят катастрофално,което означава спиране на подкрепата за Украйна.Също означавакапитулация на Зеленски.Като домино ще се сменят правителствата в цяла Европа без изключения.Означава и край на неолиберализма.За България е добре,че няма правителстео,няма какво да се сменя.Да видим все пак дали и този път ще им се размине на Елитите,не ми се вярва.

33

Анонимен

преди 1 година

Няма логика ГЕРБ да подкрепят мандат на хора, които ги чегъртат.

32

Ганка

преди 1 година

Това наистина е нагло да поискаш герб да подкрепи ПППродължаваме промяната толкова искат да са във властта защото ограбиха българия с страшно много пари и знаят много добре че следващо правителство ще ги вкара в затвора там им мястото и един лъжец и крадец да ръководят държавата защо аз трябва да вярвам на крадеца и лъжеца никога тези хора не трябва да са на власт

31

Евала

преди 1 година

Аман от бивши СеДеСарски политици, на хранилка при Прокопиев! С много червено потекло. Те знаят всичко, те са най-мъдрите, за тях коалиция с комунистите( най-големия им уж враг) е желана в името на далаверата. Не им вярвам, след 2 години протести, пучове и машинни манипулации на вота не живея по-добре. Напротив.

30

Тия и..о..

преди 1 година

Искат ГЕРБ да подкрепят комунистите, мутрите, олигарсите, крадците от прехода, Черепа, Прокопиев, Т. Тошев, ... Рашков, Хр. Иванов-предателя, червения генерал Атанасов...??!!! ПП са пътници от политиката. До година цялата истина за тях ще светне и хората ще изтрезнеят от лъжите и внушението им. Ще ги наредят до Слави и отровното трио, там където им е мястото.

29

коректив

преди 1 година

Тия двамата са пълни шматки,алчни за пари и власт ,обещани им от една партийна централа!Абе,аланкоолу!Откъде,накъде е длъжна ГЕРБ да подкрепи ( Потъркай Парапета-ПП),при условие че машините отнеха поне 7-8%на ГЕРБ?Нали се сещаш,че с 23-25 депутата още друга песен щяхте да пеете... Нищо и това ще дойде!

28

пуйката

преди 1 година

Да не си студент в днешно време!

27

Анонимен

преди 1 година

Тези двамата лузъри от снимката, как си представят любимата им ПП, да бъде подкрепена от "мутри", които "са за затвора", "за пенсия", "за лечение", дето кътат"пачки", "кюлчета", "къщи в Барселона" и други *** измишльотина на руския слуга Чобанов, Божков черепа и утайката ДС?

26

Анонимен

преди 1 година

След като ПП не са етични и не желаят, да подкрепят победилата на избори партия ГЕРБ, защо ГЕРБ трябва да подкрепи свалената с вот на недоверие ПП? Всяка партия се стреми към власт. Тя не се дава на готово, няма такова нещо в политиката.

25

Анонимен

преди 1 година

Eто откъде е заучил, че "България се събужда..." Киро просто. Видяхме що за ценности и етика имат ПП. Разбиха парламентарната етика и традиции, няколко пъти погазиха конституцията, навлязоха в корупционни сделки, задръжниха страната с милиарди за нула време. Насадиха омраза и изкопава ровове между партиите. Гафовете и провалите им нямат край. Етика ли е, да арестуваш незаконно лидера на тай-голямата опозиция? Тези в студиото, кои са? Чуват ли се, какво говорят, или са на кристали?

24

Анонимен

преди 1 година

И от какъв зор? На ПП-то какво им пречи да подкрепят мандат на Герб?

23

Мда

преди 1 година

Ще гласувам за вьзраждане - не виждам , друга алтернативаНадявам се поне те да исчегьртат - герб , пп не се справиха и оттеглям доверие от тях

22

Брех

преди 1 година

Я глей ти, а не може ли обратното ?!!

21

Анонимен

преди 1 година

На изборите ще подкрепя - пп за да имаме кабинет

20

Социаглиcт

преди 1 година

Да бе, те Кирчо и Кокорчо само това чакат и да почнат пак с цирковете. Честно казано, мисля че българите нямат грам мoзъk в главата си щом въобще допускат във властта такива откровени лъжци.

19

Смях

преди 1 година

Само изперкал от алчност продажен човек може да изрече на глас подобна диа*рия! А защо не обратното - ПП да подкрепи ГЕРБ! Такива хора като този са готови за пари да си дадат и жената и дъщерята за извращения... БОГ да пази България, че става тежко...