23

Анонимен

преди 1 година

ВОПИЮЩА НЕКАДЪРНОСТ И ПОПУЛИЗЪМ,КОЙТО ЩЕ НИ СТРУВА МИЛИАРДИ ЗА БЪДЕЩЕ!

22

Augusto Pinochet

преди 1 година

ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПОД ЗЕМЯТА - НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ - ОТ НАСТОЯЩИЯ ПАРЛАМЕНТ НАД 150 ЧОВЕКА СА БИЛИ (ТАМ БИВШИ НЯМА) ЧЛЕНОВЕ НА БКП

21

Човек за реализации

преди 1 година

Въз основа на какви факти България ще осинови украинската нация или част от нея ?Българската нация е застаряваща и освен тва повече т половината бг нация е извън България , разбирате ли ?!

20

Палавник от Варна

преди 1 година

Човек който е психо болен така е защото живота му не е уреден ,значи трябва да бъде уредеен и да живее и да му е добре, тва е истинската оправия а не пиене на измислени и химични хапчета !

19

Анонимен

преди 1 година

Да ги извика да се разберат като мъже. И да и дадат пак министерски пост че без нея не може.

18

Живко от Варна

преди 1 година

Вижте много ви моля осъзнайте факта че и а съм човек и ме уредете да бъда на хранилка в ПП БСП ! Може ли ?

17

Анонимен

преди 1 година

Ако искате да има бюджет и всичко останало, тогава преговаряйте с ГЕРБ и приемете тяхната покана. Много сте малки да водите вие преговорите, казаха ви ясно на вас на ПП и ДБ не се правете на неразбрали. Ако откажете значи не сте диалогични и сте токсични партии, ако приемете ще си загубите мантрата против ГЕРБ и в двата случай и ПП както и ДБ и вие сте губещи но сами сте си виновни като си градите политиката на омраза, обиди и злословене по другарчето комбинирано с огромно нищоправене.

16

Зозо

преди 1 година

А кои бяха БСП, че да приемат нещо? С 25 гласа ва парламента :)))))))))))))))))))))

15

Хитрец в 21 век

преди 1 година

Някои хора са твърдел че аз не съм роден за живот, ама те така са говорили защото искат за мен да няма хубаво в живота, иначе ко ме обичаха , съвсем друго са щели да твърдят ! : )))))))))

14

Анонимен

преди 1 година

С ПАРИ (БЮДЖЕТ) И БАБА ЗНАЕ!ВСЕ ПАК ДОЙДОХМЕ СИ НА ДУМАТА,ЧЕ КАКВИТО И ПРОГРАМИ И ИДЕИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ДА ИМАМЕ,В КРАЙНА СМЕТКА ОПИРАМЕ ДО ПАРИТЕ...А ДРУГАРКАТА НИНОВА И ТЕЗИ ОКОЛО НЕЯ ПАК ТОЧАТ ЗЪБИ ДА ГРАБНАТ МИЛИАРДИТЕ...

13

Божество с разум

преди 1 година

Заради политиката на България аз съм проклет мъж, а трябва истинска оправия !

12

Анонимен

преди 1 година

Тази тетка няма ли да се разкара най-после.Дразни,като непрекъснато се набива с фростотии.

11

Сандо

преди 1 година

БСП са с под 10% и са 5та сила ... какво пишете за тия? те са умрял кон! няма значение какво искат, правят и струват

10

Анонимен

преди 1 година

всеки кани всеки и накрая нищо

9

Приятел

преди 1 година

Заради плитиката на България аз съм без живот и съм смачкан ! България е грехвница и ако кяо друга държава реши да изстреля например ракета към България, значи няма да направи грях !

8

Гражданин на Б-я

преди 1 година

България работи против мен, зашото мрази хора като мен, които обичат да изкарват твърде лесни пари ! България е виновна че аз живе скапън живот ! България е виновна че съм беден ! България виновна за много неща, много грехове е натрупаа по времето през годините ! Заради България аз съм НА НИКЪДЕ в живота и нямам приятелка и съм аут сайдер ! Трябва истинска оправия с мен ! Разбирате ли ?

7

Анонимен

преди 1 година

"кани всички за съгласие", хахаха. Ние председател на парламента избирахме 3 дни ... Какво "съгласие" сега ще търсим ...

6

Асан

преди 1 година

Атом у Крушовица :)))

5

Анонимен

преди 1 година

За Бюджета да! Но не и за подкрепа ГЕРБ за " правителство"!!

4

Българин от Б-я

преди 1 година

Защо България работи против мен?Защо България иска да съм смачкан за цял живот ?Защо България е против мен ?Защо България е антибългарска ?Въз основа на какви факти България иска аз да бъда аут сайдер и да съм неудобен за всяко общество от хора?!