10

Сащ

преди 1 година

Германия винаги е носила само бели на европа 2 световни войни колко време сащ я предупреждаваха да не копуват руски газ и петрол защото по тоя начин инвестират най много в терористична дъража сега благодърение на германия омират невини в украина

9

Гробачов

преди 1 година

Започва перестройката, а след нея и разпада на ЕССР! Поръчано от САЩ!

8

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

"""""""През последните дни се разбра, че Германия се е съгласила да отдаде част от собствеността над пристанището в Хамбург на китайска компания.""""""""Няма по-голямо доказателство за фалита на ЕС. Тая *** рухна благодарение на крееетени като Лаййненната путколожка и сплескания каапуут Шолц

7

Ти да видиш

преди 1 година

Га ша ги пратят тези от ЕК и ЕП при бай Ставри

6

До 7

преди 1 година

За да не ти е сщучно. Само добро или само зло - скукаааа! Смисълът е в Борбата!!! Като постигнеш нещо добро - то никога не ти е достатъчно и искаш и още, и още, и още... Радвай се на тревата на двора! Това е щастието! Но трудно ще го разбереш.

5

Полезно същество

преди 1 година

Аз пък се чудя как да си оправя живота, не знам къде да отида и при кои хора да отида!Живота е лесен за едно, а е труден за други, значи нещо не е наред!Има добро, ама има и зло, защо има зло?!Живота е ПАЛАВНИК !

4

Анонимен

преди 1 година

Китай изгони европейците, които ограбваха с европейските компании Китай до 1945 година. Нарекоха ги комунисти.

3

Анонимен

преди 1 година

Европейците ще теглят рикшите на китайските империалисти от китайските компании.

2

Анонимен

преди 1 година

Спираме пазарната икономика. Не ни харесва вече. Ще направим национализация и протекционизъм и ще изгоним със санкции и оръжие китайците от Европа.

1

Анонимен

преди 1 година

Колонизацията на Европа започна.Араби,китайци и тн.Наврвмето европейците са вземали така пристанищата на Китай