28

Анонимен

преди 1 година

Хубав и светъл празник.

27

Анонимен

преди 1 година

Просветлен е бил дядо Влайчо например. Един просветен човек няма материални ламтежи. има познание, че не управлява природата и света, даже човека до него, може само да се опита да ки поопознае и да са си от взаимна полза. Светът, към който се гордеем, че сме се присламчили, е обратното на просветление. Той даже не познава и не носи благодарност към личностите, като Тесла, Леонардо, София Кюри или Ломоносов, на които дължи удобствата си. Ето пример с Хелуин - Какво носи радост?!

26

Анонимен

преди 1 година

Как го разбира това просветление г-н президентът? И кой може да си позволи лукса да бъде просветен? Той лично с какво допринася за преосвтлението на ЕС-чиновниците, че оттам само идиотизмиииии и саморазруха идват?

25

Будители

преди 1 година

са Левски и Ботев! Учител е най обикновена професия! Всеки може да стане,както и Президент!

24

Анонимен

преди 1 година

Всеки месец церемония в тая бедна държава. И елита отскача от една на друга.

23

Анонимен

преди 1 година

За просветление много често говорят и се смятат за просветени едни смешни заблудени хора смятащи себе си за някакъв елит и които много обичат да се снимат с едни смешни престилки и шапки. А пък ония които ги ръководят смятат, че света им е обещан и им принадлежи а останалите сме просто тор и стадо.

22

Анонимен

преди 1 година

Будители няма а масово явление е да продадеш себе си душата си ума си дупето си

21

Дърт КомуниС

преди 1 година

До Асан: Асане, кажи едно време, през възродителния процес, някой милиционер събуди ли те отзад?

20

УКРАИНСКИ

преди 1 година

НАГЪЛ БЕЖАНЕЦ- ИСКА МИ СИ РАХАТА НА СЛЪНЧАКА

19

Асан

преди 1 година

Будител е само Буда свети Боко Тиквата :)))

18

DFG

преди 1 година

До Реалист: Да, а най-големият будител е Лена, тя буди Кирчо, като го гъделичка по мъд.те

17

Анонимен

преди 1 година

До номер 7:Лекувай се!!!Бомбите си ги пращай по твоя мозък!Честит празник на всички!:)

16

р-к Брадорадов

преди 1 година

Тавариш Радеф, дорогие друзя, разрешете да доложа. В телеграм видях как един рашистки Ми8 как го бастисаха. След като го лепнаха с една ракетка, планира към 1 км и се приземи с едно голямо бум, а вътре печено рашистко в собствен сос се получи. Айде честито на роднините, спечелиха бяло жигули, ама ще е май втора ръка че денги нет. Ура тавариши! Пабеда!

15

МВР ПОЗОР ПОЗОР

преди 1 година

Казал Военният Генерал и не се замисли, че в България се изтезават хора с честоти като доб.итък, удрят ги в Централна Нервна система до смърт!По зле сме от Северна Корея, само Военни и полицаи на власт!

14

Анонимен

преди 1 година

пРезидента Митрофанов опорочи още един празник. Нищо ново под слънцето.

13

Майстор на Ложата

преди 1 година

Резултат от Просветлението: Пази Боже, сляпо да прогледа! Пример: другаря-масон Радев!

12

Анонимен

преди 1 година

Замислете се над биографиите на тези "будители" и доста ще се озадачите. Аз 30 години живях на улица "Ангел Кънчев" и изведнъж като станах на по-осъзната възраст разбрах, че не знам кой е той, освен революционер. А срещу какво се е бонтувал един много богат и образован човек? И защо се самоубива? А? Въпрос с повишена трудност. На 22 години. Бил е агроном, току що завършил. Каква революционна дейност е извършвал толкоз?

11

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕНИЯТ ЧОРАП ЗВУЧИ КАТО ПРОГИМНАЗИАЛНА УЧИТЕЛКА...БРАВО НА ПИАРКАТА МУ!

10

Анонимен

преди 1 година

Аз се наемам да нося просветление, че бааа му без тва просветление ваше некадърно. А всичките ни будители, така наречени са били чужди агенти. Появили се отникъде, иначе образовани, все в Русия. Че Христо Ботев кога е успял да бъде учител за своите години и по каква линия? Замислете се малко. Че и униформи имали възстаниците, а нали трябва дизайнер, материал, шивачи, пари...Отде, бе?

9

Начо Културния

преди 1 година

Всички си тракат ченетата със заучени фрази, никой не празнува днес, както и на 6 септември, 22 септември, 3 март, и т.н. Това са чествания с казионен характер, празници не са, празник е ЧНГ, Коледа, и прочие...