14

Анонимен

преди 1 година

До като не заиграе дървото,тия няма да мирясат и да смъкват по пет кожи срещу мизерно заплащане,псевдо синдикати,червени робовладелци и олигарси,всички заедно пърцунят в един казан и натискат раята в тинята!

13

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм казвал докато има ка:-*** които да бачкат за жълти стотинки ще има и мафия с картели като КРИБ БСК и АИКБ . Не си ли цените ВИЕ труда никой няма да ви го оцени. Колкото до синдиците - те са прах в очите на хората и го играят заедно с организираната олигархична престъпност - БКП КРИБ АИКБ БСК

12

Анонимен

преди 1 година

До18 Кой се правел на луд?Ами всички взети заедно които си изброил се правят на луди,не стига че България е с най ниското минимално заплащане на труда но защо и да не минем метър от тия 50% от средната заплата които трябва да се платят хората които работят за нея а те хич не са малко,според статистиката във България близо 500 хиляди или 22% от всички работещи вземат минимума!

11

Анонимен

преди 1 година

Ми да си искат.

10

Анонимен

преди 1 година

От 27 държави в ЕС, в 22 има МРЗ и в 6 няма. Според един форумен капацитет, 6 е близо половината от 27.

9

До пу...А

преди 1 година

Ами пууйката си е пууууйка,в 21 страни от 27 в ЕС има въведен минимум заплащане,директивата не е Препоръка а е Закон с който всяка една от страните в двугодишен срок трябва да се съобрази!

8

пуйката

преди 1 година

Директивата е препоръчителна,а и в близо половината страни в ЕС няма понятие като минимална работна заплата.

7

Анонимен

преди 1 година

Типично ганьооовска работа,царят дава пъдарят не дава,ЕС прие през юни директива според която минималното заплащане в страните членки да е минимум педесет процента от средното за всяка една от страните,тук нашите убавци отново се правят на хаамави!

6

Анонимен

преди 1 година

Синдикатите обслужват електората на ГЕРБ-братята роми.Кой българин работи на минимална заплата,освен ако още толкова не му дават под масата?

5

Анонимен

преди 1 година

Малко ли се наядоха,че и още им се иска

4

Анонимен

преди 1 година

Що не направят една Ваня ТВ, че момата изнемогва да кръстосва студиата. А кога работи, не знам.

3

До пуйката

преди 1 година

Абе ти определено си пууууйка,в Германия няма как да работиш на трудов договор и работодателят ти да не ти заплати минимума на час който е 12 Евро!

2

пуйката

преди 1 година

А бе минималните заплати да не са социална помощ?В Германия някой от юг с бронзов тен,ако заработи 200 евро държавата му отпуска още 1200 за да изкара месеца,а не работодателя да е в ролята на социална служба.

1

Анонимен

преди 1 година

Нали уж минималната заплата трябваше да е 50 процента от средната?Кой се прави на луд сега,управляващи,синдикати или работодатели?