25

дам

преди 1 година

ДБ - децата на червената номенклатура, представени като...демократи..хахаа

24

Анонимен

преди 1 година

На тоя не му ли изтече мандата, че не моем да го гледаме повече ве??

23

Анонимен

преди 1 година

Оставка Каскет!

22

Анонимен

преди 1 година

Милиционер, пожарникар и военен са на най-важните постове в държавата. Колко да е умен тоя народ, та да иска даже и да живее добре.

21

До ПП

преди 1 година

Как точно разбра, че е нямало престъпност, ако е от медиите, да припомним 112-то място по свобода на словото, или иначе казано, "ако не пишеш каквото кажем, търси си работа като таксиметров шофьор".

20

ПП

преди 1 година

Факт е, че преди Промяната на практика у нас престъпност нямаше, а сега при *** всеки ден има убийства и кражби.

19

Мнение

преди 1 година

Хора с милиционерско образование от комунизма нямат капацитета да са нито главни пржкурори, нито премиери!!! Проблемът на тези хора е, че те живеят във времената, в които са обучавани!!!

18

Хммм

преди 1 година

Гешев май иска да връща Специализираната прокуратура.

17

:)

преди 1 година

Да не би да предлага да се махне поста Главен прокурор :):):)

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя,който наричаше Бойко шефе,щял да обсъжда с партиите правосъдна реформа.Да се смееш ли,да плачеш ли?

15

Повръща ми се

преди 1 година

Разковничето е или поне едно 500хил. от негласуващите да излязат да гласуват на следващите избори за анти ГРОП ДПС партии или военните да започнат да арестуват и разстрелват без съд и присъда, конфискувахки имушеството им в полза на държавата. Но тогава ще станем Венецуела на Балканите. Мафията, която е стиснала народа за гушата и превзела държавата по нищо не се разлипава от комунистите 45г, с тази разлика, че тези нагли, Фрости капYти си мислят, че са демократи.

14

Анонимен

преди 1 година

Гешев е позор!Оставка и затвор!

13

Анонимен

преди 1 година

Гешев е много по-умен от пенсионера Рашков и наследствено обременения Киро, както и от повечето от вас. Това което той прави в момента се нарича ПР и е умишлено и планирано действие чиято цел е да се противопостави на токсичните и неконструктивни и "смешни" проекти ПП и ДБ. Те нямат правилен ход (същото правят и ГЕРБ), ако се съгласят на поканата губят над половината си токсични последователи, ако откажат само се затвърдждават като неконструктивни субекти които говорят едно а вършат обратното!

12

На ви Гешев

преди 1 година

Кой "умник" предложи този див полицай без изградена елементарна ценностна система за Главен Прокурор, та това същество потулва изтезания и убийства извършени от полицаи и близки до него мутри, МВР са в зверски екстаз заради този примитивен човечец на който в главата са му само изтезания и гаври !

11

до 9

преди 1 година

А я кажи как така се появиха изведнъж тези свръхпечалби на Лукойл, като през цялото време на управление на Борисов не декларираха никаква печалба и не плащаха никакви данъци ?!

10

ДП

преди 1 година

Гешев да не се среща с партийте, а да си гледа "Държавното Предпиятие", което ръководи.

9

Анонимен

преди 1 година

тоя шо му е работа да се среща с парламентарни групи

8

МачкатБългари с роми

преди 1 година

Полицията в Бобов дол се гаврят с Българи, насъскват роми срещу Българи, говори се, че е по поръчка на завършилият Симеоново Иван Стоименов Гешев!

7

Анонимен

преди 1 година

Гешев е ненормален! Изобщо не му е работа да ходи да се среща с партии. В момента е влязъл 100% в ролята си на бухалка, в ръцете на престъпника Бойко Методиев Борисов.Главен прокурор да ходи да се среща с току що избраните депутати от всички партии?! Как изобщо му хрумна такова нещо?!

6

Гешев как е мафията

преди 1 година

Главният прокурор Гешев били споделил как се убиват Българи с ЧЕСТОТИ, как удрят Нервната Система на човек и се гаврят все едно хората са диви животни!За едни назобени Пернишки мафиоти питам!?