61

Какво следва

преди 1 година

След като постудуват през тази зима, украинците ще накарат Зеленски и дружинката му да преговарят за мир.

60

toti

преди 1 година

А сега разбирате ли защо Путин е в Турция...--- да набира от бежанците желаещи да се бият в войната и ако уцелеят да им осигори лек живот....е от 2 мил.Сирийци,Авгани и др. талибани все ще има мераклии,поне гладни няма да умрат../

59

Долни

преди 1 година

Рашняци !

58

Анонимен

преди 1 година

След като в Украйна забраниха Чайковски, ще им се наложи да слушат "Вагнер"!

57

РУСОФИЛ ПУТИНИСТ

преди 1 година

Мачкай, Вова! С теб е целокупния български народ, без изключения! Приключвай по-скоро с укрите и анексирай и България в границите на Руската федерация. Готови сме!

56

Бляьдта

преди 1 година

като цяло е много посредствен и *** народ, това за какво сами се считат е нюанс на тъпотията им!

55

ИС в ДОнбас

преди 1 година

гледам каквот преценя, жмульо, само си виж писанията "В Руско Турската война главорезите на Руския император са били основно мюсулмани". аре генерирай още коментари, че идва продоволствената криза и путин ще те умори. в неделя запазихте ли си ред за къпане, сложихте ли таймера за 5 минути, че да не обогатите путин? жалки макАци, забравихте преди година как верните съюзници падаха от самолетите на господарите ви, излитащи от Кабул, докато бягаха от няколко хиляди обути в чехли и завити в чаршафи

54

Българин

преди 1 година

Ако искаш се връзвай,можеш да гледаш в нета .Там има всичко как набира кадри в руските затвори ,колонии.И какво им обещава.Гледай не тъпей

53

Анонимен

преди 1 година

Хахаха чудите се каква пропаганда да ни измисляте.Никой не ви се връзва вече на глyпocтите.Пишете следващия път как Русия мобилизира извънземните пък може някой да се върже.Между другото Зелето се нуждае от хора на фронта.Що не сте на фронта,а тук ни занимавате с измислици?Я марш!

52

Динев

преди 1 година

Така ами как като нашите русофили не искат да отидат доброволци там да помогнат на государя си Путин,събира помощ от читаци,срещу другите руснаци,славяни с много полски думи в езикът си,е изрича им кръвчицата всеки ден там а се канеха да громят западният свят

51

Банкеръ

преди 1 година

В Руско Турската война главорезите на Руския император са били основно мюсулмани за да могат да спазват табиетите си при погребения на враговете.Сега не е по различно просто Путин им е обещал да си построят джамия в центъра на Киев.Хохлите нямат понятие,какви са мюулманските табиети по време на война.Според корана само мъртвия враг не е опасен.

50

Дядо Вун

преди 1 година

Раша сключи договор с талибаните, доставят им нафта и бендзин,се някак трябва плащат,дрогата отива за укрите,освен да плащат с оръжието за 600 млиарда дет оставиха краварите докато бягаха от Афганистан.

49

Анонимен

преди 1 година

Чуждестранен легион имат украинците, Гардиън нещо са объркали посоките.

48

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 53 - е щото руснаците пеят песньовката за "ортодоксалната православна обич", те за това. Докато изпратиха в Украйна - като знак на обичта си сите брадати мюслмански главорези които набараха - сирийци, афганистанци, чеченци, дегестанци и какви ли още не! Те това е обичта на "братушката" русофиле! Остана КГБ Патриарха Кирил да ги "проводи" на кръстоносен поход.

47

ха ха

преди 1 година

Вчера руския режим съобщиха официално че Украйна използвала- ВОЕННИ КОМАРИ- които извели от боеспособност вторият им морски флагман!!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХХА.....пълна психиатрия!

46

Анонимен

преди 1 година

И кво? Начи на страната на у,крите има наемници от цял свят, а на Русия да не може... Що така, бе Миме?

45

Анонимен

преди 1 година

Русия забрави за Славяни, християни???????????????????

44

Анонимен

преди 1 година

Дружен вой се носи днес от московските блата. Песков иска преговори, нещата в бункера са много зле. Лидерите на Г-7 в изявлението за Украйна от 12 октомври вече съвсем не са съгласни с военнопрестъпника Путин за всичко. Нещо повече, те се зарекоха под клетва да го изправят пред съда. Ще потърсим отговорност от президента Путин и всички други, които са отговорни. В тази ситуация репризата на Песков "И да разговоряме?!" изглежда нелепо!

43

Лили

преди 1 година

Още от началото на всички беше ясно, че Русия ще загуби в Урайна.

42

Анонимен

преди 1 година

Руската армия в момента се състои от чеченски дцихадисти , афганистански терористи , руски рецидивисти и обикновени глyпаци хванати в мобилизицията. Как да не им симпатизираш , нали така русоpoбчета ?