22

Истината

преди 1 година

Истината е, че същността на ГЕРБ е корупцията и престъпността. Това променят ли го, ГЕРБ изчезва.

21

Анонимен

преди 1 година

Промяна при ГЕРБ означава да се откажат от чекмеджетата, а това няма да стане. С тези чекмеджета ГЕРБ платиха за фалшифицирането на изборите и затова са първи.

20

Анонимен

преди 1 година

То и вие не сте никаква промяна.

19

Анонимен

преди 1 година

Никой за нищо не е готов! Просто са негодни за нищо!

18

Карбовски

преди 1 година

ПП е създадена да да саботира Герб и държавата. Плащат им от дубай...

17

Истината

преди 1 година

Единствено Герб мисли за държавата и беше склонна и преди и сега за редовно правителство. От ПП нито преди нито сега желаят, затова ще отидат в канала като ИТН.

16

Анонимен

преди 1 година

Системата е много дърт дегенеративна . Слушах един друг генерал да обяснява кво цели Русия на десния бряг и умрех от смех. Как такива никролози успяват да станат генерал без елементарни технически знания във своята област ?????????????? Труповете чантаджии вън . Това което показа войната в Украйна е че са нужни миг 29 а не Ф 16 . От Ф 16 се отказаха и американците и украинците . Много скъпи с малки възможности при нисък полет квито тактики се прилагат при огромна цена и обучение .

15

За неразбрали

преди 1 година

Мата Хари беше жената на олигарха Бобоков - Христина !

14

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че няма да предадете волята на спонсорите си - олигарсите, които ви плащат, защото еднственото, за което те ви спонсорират, е да се борите срещу ГЕРБ. Но си има приказка - дали камъкът ще удари гърнето или гърнето камъка... та продължавайте да "удряте" по ГЕРБ с глинените си празни глави.

13

Искрен Митев:

преди 1 година

ПП обича да лъже !

12

Анонимен

преди 1 година

Герб са единствената читава партия в България....

11

Влади

преди 1 година

Едни млади лай нета, впити в далаверата, като тоя го вньо, Кирчо Магарешката глава, Кокорчо халтавата халка, Ехидното гласче Сабрутев, и палавото Ленче счупиха държавата и още се правят на отворени. Трябва народът да излезем със сопите и да бием , да бием. Убедихме се, че "млад" не значи умен и добосъвестен . Сега са едни алчни , приказливи,но страхливи *** далчета!

10

Анонимен

преди 1 година

Тия от ПП вече са толкова скучни, че дори не мога да предизвикат коментари. Повтарят като латерни 2-3 опорки от сутрин до вечер, но никй вече няма желание нито да ги слуша, нито да им отговаря.

9

до 6

преди 1 година

Ама много сте интересни. Коя била Мата Хари? Това ли е най-важният въпрос в държавата - Борисов с коя спи? Ми и манекенка да е дори, все едно е първият политик на 60, дето си ляга с манекенки. Ама като стане въпрос за Киро и връзката му с Ленчето с едната вежда или за голите снимки на онази кака дето беше гадже на онзи Игнатов: Това там било личен живот, нямали сте право да влизате в него. Ми жените с които е Борисов не е ли личен живот?

8

анонимен

преди 1 година

Глу-пако Митев, и вие не сте промяната! Язък, че вашето поколение, се оказахте по-нагли, по-алчни и по-корумпирани от нашето поколение, на вашите родители! Е, такива сме ви отгледали и нито Харвард, нито Кеймбридж ви е повлиял!!!

7

Анонимен

преди 1 година

А да питаме Учиндолския чалгаджия сега дали сте за открити диалози а искре Вие сте готови само да грабите и рушите

6

Анонимен

преди 1 година

Харвардските комунисти не се различават много от старата генерация БКП(бсп) !

5

Анонимен

преди 1 година

Така и не се разбра Мата Хари коя беше?

4

Българин

преди 1 година

Каква промяна бе, не виждате ли стиснатите им в злоба мутри? Долни, мръсни крадливи кадесарски мутри! Само УКРАИНСКИЯТ вятър ще ги измете оттука, Бог да благослови България и да пази Украйна!

3

Я се скрий, бе момче

преди 1 година

Момче, ще отидете при славчо и дано по-скоро. Тази работа не е на инат. А и хайде такива като теб да поработят нещо в реалната икономика?! Половината от пп имате по две години стаж в шеър сървис центровете и хоп председатели на комисии и празнодумци в НС. Хайде малко опит да понатрупате. Дори чисто в житейски план си личи, че сте аджемии и мамини синчета.