29

До 17

преди 1 година

КИТАЙ ПОКАЗА КИКЕШ НА РУСИЯ- ДВУПОЛЮСЕН СВЯТ- КИТАЙ-САЩ, БЕЗ ВОЕННИ И ТЕТНИЧЕСКИ КОМПОНЕНТИ И ТЕХНОЛОГИИ ВЗЕТИ ОТ ЗАПАДА.

28

ДА БЕ, ПУТИНОФИЛИТЕ

преди 1 година

ще продължават да цицат от ЛУКОЙЛ ! ДА ама НЕ СЪВСЕМ ! До края на 2023 бандюгите ще бъдат изстъргани от Кремъл и след това иде ред на тукашните путинофили ! И след това ще се купува каквото е изгодно !

27

Анонимен

преди 1 година

Значи ще трябва без отсрочки да добиваме петрол от нашите петролни суровинни находища на територията на страната и в Черно море,а не да чакаме да ги източат за тяхна сметка без да съобщят,че са наши от преди 100 и повече години от началото на транспортната революция.

26

Зозо

преди 1 година

Начи ще се изнася нафта за Украйна през Румъния :))))))))))))))))))))))))))

25

Гошо

преди 1 година

Трябва сега да започнем да зареждаме бензин от гръцки бензиностанции за да сме солидарни с Украйна и да сме сигурни че и стотинка няма да попадне в ръцете на Путин

24

Анонимен

преди 1 година

Я, можело значи! :)

23

Анонимен

преди 1 година

Долу санкциите срещу Русия. Долу Нато. Русия и ЕС заедно срещу САЩ.

22

Анонимен

преди 1 година

До Кире Забраната е да не може да изнасяме същата суровина, сиреч да се препродава вносната стока. Това което се преработи в България вече става друг продукт който е преработен и това може да се изнася. Мисли малко с тая глава.

21

Румен от Слатина

преди 1 година

Е за това българите в ЕС се срамуват от управниците в България. Приемат България като предателска страна.

20

Кире

преди 1 година

А служебния министър не го е разбрал баш така. В неделя ясно заяви, че Лукойл ще продължи да изнася. Защо е толкова глупаав този президент и всичките му назначенияяя, защооо....

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Не пиши глупотевини защото ставаш за смях. Изясни си кой на кого е майка.

18

Анонимен

преди 1 година

Русофилския министър по точно тъъъъъпак Росен Христов снощи ги каканижеше по телевизията че никой не му забранявал да търгува с руския петрол. Водещата на Защо господин министър го пита 4 пъти как може да е възможно това и той 4 пъти казваше че било възможно и Европа щяла да намаже от хитростта на България.

17

Анонимен

преди 1 година

Радвам се за тази новина, дай Боже всекиму, ще се радвам и ако върнат Украйна на Русия, заедно с украинците, които са руснаци, за да се върнат при майка си Русия и не умират повече, ще се радвам и ако си възстановим отношенията между всички европейски държави, включително и Русия, която българите и хората по света обичат! Русия е обичана държава, факт, тя винаги носи съзидание, а не агресия и разруха! В момента просто си защитават границите на държавата от чужденци и Зеленски,нищо повече!

16

Българин

преди 1 година

На нас господарите в Брюксел е ясно, че няма да ни позволят да продаваме. Но Турция не могат да ги спрат. А там имат закон, че каквото влезе в Турция, става турско. Газ или нефт - няма значение. Та Турция скоро ще стане основен доставчик и ще печели. А ние пак само ще гледаме и ще се топлим с лозунги за светло европейско бъдеще.

15

Анонимен

преди 1 година

До 15.. Грешиш. Русия може да си купи всякакви технологии от Китай.. Останалото е пропаганда..

14

Анонимен

преди 1 година

Супер. Сега който подкрепя окрайна, да ходи да зарежда гориво в ес..

13

Анонимен

преди 1 година

До ПижоЩото има нужда от неприятелски пари, за да купува неприятелски технологии, които ги няма в приятелските държави.

12

Пижо

преди 1 година

А защо ЕС смята, че Русия трябва да дава каквото и да е на неприятелска държава, изгонила всичките й дипломати и замразила дипломатическите отношения?

11

Смятай!

преди 1 година

То сега хората са на ръба, а представете си какво щеше да стане от 5ти декември без руски петрол. Според мен, политиците се изплашиха, че от балканите може да тръгне някоя революцийка за независимост от ЕС. Която щеше да направи и без друго крепящия се на блага дума съюз още по "стабилен". Интересно е как всички са за въоръжаване на Украйна, но има кълване измежду членовете, което на мен лично ми говори, че вътрешното напрежение, в следствие на санкциите расте. Нищо хубаво за ЕС няма да се случи

10

Do 9

преди 1 година

Търси ве, професоре . В Интернет сте доказано най-успешните и умни.... На теория:)))