14

баба мара

преди 1 година

защо се трият поголовно коментари а в други саитове изписват имате забрана закоментиране какво е това в 21 век сем да закрива веднага такива саитове илитрябва регистрация за да коментираш

13

ПроСоТо

преди 1 година

а пък днес ,наблюдаващия офицер на "Днес.бг" ИЗТРИ ВСИЧКИТЕ ми коментари,БЕЗ да има и капчица "език на омразата" в тях..Просто са му били НЕУДОБНИ...Напиня са послушкото !..Явно прави кариера..

12

Смяна на системата

преди 1 година

Трябва една основна смяна на системата а именно, в момента от бюджета всяка година се заделят огромни суми за институции, с едничката цел да съществуват. Целта уважаеми управляващи през последните 30 години не е да имаме институции, а да ВЪРШАТ НЯКАКВА РАБОТА. ЗА КАКВО СА НИ ИНСТИТУЦИИ КОИТО НЕ РАБОТЯТ ?!?!?

11

Някой към 7

преди 1 година

Аз фейсбук го приключих хаха. Голям фалш, Клюкарник, обиди и т.н. Мене преди ПП и разните проверки покрай войната и т.н имаше известно време незнам разните патриоти или ГЕРБ, но когато кажеш истината и реалността за България и за общото възпитание и образование и редовно ме блокираха. Ами и аз блокирах и изтрих всичко. То и тук в Германия е всичко мижи да те лъжа. Ние белите европейци, християни, работливи и останали с ценности сме дискриминирани отвсякъде. Само експлоатация....

10

лелее

преди 1 година

Какво върши тази институция!? Миналата седмица по една телевизия, преди 22 часа, включвам и гледам две католически монахини, през средновековието, ходят насам натам голи, задовол..ат се една друга ...без думи. Ама, това сигурно от европейските ценности ще да е. Явно ни ограмотяват, нас и децата ни...

9

VladTepes

преди 1 година

Пълното име е С.ЕРСЕМ.

8

VladTepes

преди 1 година

Браво на институцията с пълно име ***.

7

Селтака

преди 1 година

А мен само във Фейсбук тази година ме блокираха 5 пъти ...

6

Анонимен

преди 1 година

"СЕМ е наложила само 8 глоби за език на омразата" - какво, квота ли има? Колко трябваше да наложат? Защо заглавието не е значително по-позитивно, "браво на нас, само десет глоби за език на нещо си там? И за това ли трябва да се срамуваме, че няма достатъчно глоби за несъществуващи проблеми?

5

Анонимен

преди 1 година

Що не глобят тррола на днес бг? Има поне 100000 думи на омразата в постовете си в темите за ковида и за Украйна. Говоря за тромпетиста.

4

Анонимен

преди 1 година

Ех, не върви при нас евроджендъризма. Не минават смехотворните съчинени "проблеми". "Език на омразата". Пфу, противно става с тези дивотии.

3

Анонимен

преди 1 година

Какво значи "език на омразата" ? Това е чувство, както любовта. Не може да бъде забранено със закон. Разбирам санкция за призоваване към насилие или лишаване на хора от човешки права. Ама да кажеш, не харесвам хххххх защото крадат е идиотско.

2

Анонимен

преди 1 година

Тези да не вземат да осъдят Зелката и свитата му.

1

Анонимен

преди 1 година

'Борба с антисемитизма и опазване на еврейското наследство' --- а нас българите евреите що ни интересуват? и украинците?