221

Тошо

преди 1 година

Тия хора акъл нямат, какво искате от хорицата, за Вас мир, разбирателство и смирение няма ли, или има само бой и ....това което сте научили до сега в човешката история...!Такава жалка страна, а беше велика, но следващите 100 г. ще е така, така е решено!

220

Анонимен

преди 1 година

А тук един такъв удар и останките ни няма да намерят

219

Анонимен

преди 1 година

Щом духaчите от центовите хранилки квичaт , значи Русия пере както трябва.

218

боби простак долен

преди 1 година

"Русия я чака принудителна индустриална революция......" сифилистикаНаКраснаяСволоч още я чака "индустриалната революция" и повече от самовар втора употреба нищо друго не може да се сдела.

217

Анонимеен

преди 1 година

Връщат им чиповете от пералните и хладилниците, които"окрадоха."

216

Анонимен

преди 1 година

Нали им свършиха ракетите бе що лъжете сега още преди три/четери месеца обявихте че ракетите са им свършили

215

Анонимен

преди 1 година

Реалист - Корабите са били по окупирани земи? ЗЕМИ? Ти си мноо прo стичък, а?

214

Реалист

преди 1 година

Като са импотентни и не могат нищо на фронта, на Шойгу и Касапина им остава да меткат ракети по цивилни обекти! А корабите , по които е стреляно, са военни обекти в окупирани земи, и нямат нищо общо с гражданската инфраструктура! Но от едно страхливо Жуже, друго не може да очакваш!

213

Анонимен

преди 1 година

Който руши мостове в морето, ще пие вода от празна дамаджана на сушата. Или по нашенски народа си го е казал - ,,Да бе мирно седяло, не би чудо видяло...,,

212

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Глей кво правят чиповете от перслни значи.....хахахаха

211

До Боби

преди 1 година

Нима? Руснака нищо не може да направи! Само копи-пеист! Такива са им колите, самолетите и тн. Вече и водките не са техни. Само хайвер и материал за филми има...Революции правят вече n-броя последните 100тина години, все същата тиня са!

210

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

Хохлите го поемат все по-дълбоко

209

Анонимен

преди 1 година

Бой по укропските канчета!

208

Фокус - мокус

преди 1 година

?? И как така след като украинците били свалили 44 от 50 дрончета?

207

до 227

преди 1 година

забранено да пресича определен меридиан от акваторията на Челно море - верно, за това ли още руски военни кораби влязоха в Черно море, щото им е забранено

206

Пръъъц

преди 1 година

Норвегия постави войската си в състояние на повишена бойна готовност. Прецедент не виждан от десетки години. :)))

205

До 229

преди 1 година

До Анонимен229 Русия става център на новият световен ред. Колко пъти да ви се казва на Вас русофобите. Знам, че всичко различно от Русия няма да съществува, Русия се разпада, Русия ще бъде унищожена не ви интересува, но ще трябва да се примирите със новата роля на Русия в тоя cвят, зщото злобата и омразата ви ще ви пречат да съществувате нормално и никога няма да разберете какво е радост и щастие!Гледайте сега пак да ми напишете,че радостта и щастието ви идват да гледате как укрите бият Русия.

204

До 229

преди 1 година

До Анонимен229 Русия става център на новият световен ред. Колко пъти да ви се казва на Вас русофобите. Знам, че всичко различно от Русия няма да съществува, Русия се разпада, Русия ще бъде унищожена не ви интересува, но ще трябва да се примирите със новата роля на Русия в тоя двят, зщото злобата и омразата ви ще ви пречат да съществувате нормално и никога няма да разберете какво е радост и щастие!Гледайте сега пак да ми напишете,че радостта и щастието ви идват да гледате как укрите бият Русия.

203

Русия

преди 1 година

Нал свършеа ракетите и отанското ПВО най ПВО

202

Анонимен

преди 1 година

До хе хе хе Ти си в евроатлантическа държава, но си червен г..