18

големия клозет

преди 1 година

Нормално е полицията да пази слугите на елита, Шваб и неговия клозет. Но, идва времето на бунтове и битки със слугите на елита. Тези тикви, самоопределили се за елит, ще изгубят всичко. Стария свят си отива и те с него в клозета на историята

17

Анонимен

преди 1 година

Да ги напръскат с изкопаеми горива... Като видят кибритче, сами ще избягат..

16

Chovek

преди 1 година

Нямам думи, аман от анархисти, кой им плаща бе?! Кой ги кара да се държат така, защо все трябва да има сеири, аман бе, аман!!

15

Анонимен

преди 1 година

До 9 Гледах ги при Патрик от Vluetainment - човека ги остави да говорят. Бяха двете момичета, залели картината. Тея деца са индоктронирани! Вярват, *** няма да доживеят до 25, щото ... Климатипните проблеми щели да ни избият. Нямало начин. И си вяряат. И лошото е, че хиляди са като тях. Пита се - Кой им пълни главите с глупости и с каква цел. Аз се сещам за един герой от една комоания за прозорци, двто се прави на филантроп.

14

Анонимен

преди 1 година

Да застанат така пред кордона на краля си. Или още по-добре - Да блокират следващия мач Ман срещу Ливърпул .... Малиииии - ще има убити!

13

Кардинал Ришельо

преди 1 година

Дяволът от еретиците се гони само с огън!

12

Анонимен

преди 1 година

Еко талибаните в екарисажа

11

Анонимен

преди 1 година

Само груба сила лекува сектантите - когато разума липса, диалога е безсмислен, тогава идва тоягата.

10

Анонимен

преди 1 година

Ненавиждам бритишите ама за това хората са прави.Да блокират парламент и държавни сгради, защо трябва да пречат на нормалните хора? После някой крайно изнервен като засили колата през тях ще кажат, че бил терорист.

9

един там

преди 1 година

Псевдо зеления тероризъм продължава. На тези кой им налива пари е въпросът?

8

Пян_Гъ

преди 1 година

С такива измислени (неомарксистки) протести НЕ СТАВА! Плоцията трябва да действа безкомпромисно. Проблемът може да се реши само с нови технологични решения за п-во на енергия, а не с лиготии. Но и така, т.е. дори да открият подходящи ресурси за енергия, ще минат поне няколко десетилетия, докато се внедри в целия свят. Нещата са сериозни, мащабни и не стават от днес за утре. ПОСЛЕДНОТО, ОТ КОЕТО ИМАМЕ НУЖДА, Е ЗАТВАРЯНЕ НА ПЪТНАТА МРЕЖА! Твърд отпор от полицията по тези, които ги подстрекават...

7

Христо Христов

преди 1 година

Лично аз нямам нищо против да протестират. Стига да не ползват НИЩО произведено от нефт. Инак са същите лицемери като зелените Нешка Робева и Петър Слабаков, дето се правеха на интересни, протестирайки срещу АЕЦ Белене, но не съм чул да стоят на сгудено. ПП. Не коментирам зеления атлантик Соломон Паси, спасил БКП (и ДС) от разпад и лустрация.

6

кой

преди 1 година

Тия други проблеми нямат ли си?

5

Анонимен

преди 1 година

Пускате един багер или снегорин да ги изгребе. Да видиш как ще се реши проблема моментално. Жалки терористчета

4

Анонимен

преди 1 година

Когато хората протестираха за правата си и свободата си по време на ПЛАНДЕМИЯТА, полицията ги смазваше. Когато няколко безполезни лекeта протестират за неосъществими измишльотини - НЯМА ПРОБЛЕМИ!

3

Анонимен

преди 1 година

куките по цял свят защотават престъпници. ти да видиш

2

Анонимен

преди 1 година

Май съм доволен, че животът ми мина в един по-нормален свят. Явно бъдещето е пълна свиннщина.

1

Анонимен

преди 1 година

Тез *** що не дойдат в Бг да протестират , да видят що е бой