11

Анонимен

преди 1 година

В заглавието пише просто ,че това е най дългия влак в света. Не се споменава ,че бил пътнически. За пореден път пре..зе.рв.ати.вите от днес.бб лъжат и манипулират народа. Живея в чужбина. Тук попти всеки ден срещам влакове ,но товарни по над 200 вагона.

10

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен - 8 - разбира се, че най големия слон е руския слон!

9

Анонимен

преди 1 година

До Старият машинист...........а сега не можеш да събереш и 30 НЕграндомански вагона останали от соца (щото други нема) и да ги пуснеш без да дерайлират

8

Старият машинист

преди 1 година

Пътнически влак със 100 вагона тежи около 4 000 тона.- по 40 тона на вагон. Аз съм карал най-тежкия товарен влак в историята на БДЖ. Влакът беше 4800 тона, 60 вагона пълни с въглища. На гара Перник Разпределителна решили в чест на 11 конгрес на БКП да съставят рекордно-голям влак. Типична грандоманска глупост на СОЦА. Събраха ни 4 дизелови локомотива- два отпред на влака и два бутащи отзад. Влакът пропътува само 10 км до Разменна, но не се побра в гарата и върнаха половината вагони в Перник.

7

Анонимен

преди 1 година

Глупости! В света! като изключат СССР, нали. Там е ежедневие влакови композиции с около 100 вагона. Имат и локомотиви в средата.През СССР, сега през Русия минават железопътни линии, които прекарват огромно количество китайски стоки. По колко вагона според вас е една композиция? Линиите са изключително натоварени. Сега има и още един път, който заобикаля Русия, минава по на юг, но пресича Черно море естествено с кораби към Румъния. Защо не през Варна?

6

Анонимен

преди 1 година

Ний българите сме напраили най дългата мартеница ...пък!

5

Асенка Василева

преди 1 година

Моят терминал може да поеме дори такъв влак, само да има кой да ми го нахендри! Машинистът трябва да е Спец!

4

Анонимен

преди 1 година

Заглавието ви "Най-дългият влак в света - 100 вагона" е абсолютно некоректно. Аз съм човекът, който с очите си е виждал влакови композиции с над 120-130 товарни вагона. Над 100 пътнически вагона може.

3

Анонимен

преди 1 година

Къде паркира туй чудо?

2

Анонимен

преди 1 година

Интресно, но 1.9км влак, няма гара, която да го приеме, тслизнае качване .. на смени и са правили :-). Като на виенско колело, докато едните се качват на гарата, другия край на влака вече слизат.. Иначе нзнамдали в Австралия или Аляска нямат подобни композиции, с по 6-8 локомотива

1

Анонимен

преди 1 година

Ще се возиш в него