42

Joan

преди 1 година

Къде вижда тоя доктор имплант за 1000-1200 лв. в България? Тук няма имплант под 2500 лв. с всички изследвания, снимки, отливки и т.н.

41

От чужбина

преди 1 година

Това,че в бг-то правенето на зъби е евтино е мит. С нормални здравни осигуровки в западна Европа излиза по-евтино и със сигурност ще е по - качествено. Просто не мога да си представя да ходя на зъболекар в бг-то.

40

Анонимен

преди 1 година

Мъжът ми си направи импланти в София, клиника Дента 3.Алчната лекарка му взе първо 4 хил.евро.После още 2 хил., и пак за допълнителен имплант (за по-здраво уж) 700.Общо 6 700 евро за импланти метало-керамика.На третата година му паднаха горните зъби (цялото горно,че са залепени зъбите едно за друго). А гаранцията уж беше доживот.В Германия му ги залепиха.Вчера му паднали долните зъби.Нашите зъболекари са алчни и неспособни.Язък за разбитите илюзии и пари на хората.

39

До 16

преди 1 година

И да нямаш кариеси, се ходи два х годишно на зъболекар за почистване на зъбен камък и профилактика. И това няма нищо общо с хигиената. Зъбин камък се натрупва от слюнката. Колко изостанал народ! Не цил ходил с десетилиетия на зъболекар, че и се хвали! Утре ще се похвалиш, че не си се къпал с месеци сигурно.

38

Анонимен

преди 1 година

Позната която живее в Швейцария преди години идваше тук, но в един момент установи, че там и е по-евтино и по-качествено. Братовчедка живееща в Испания заради парадонтоза проучваше цените тук и накрая си прави зъбите там и каза, че са и дали по-добра цена. Има още заблудени, но и те ще се усетят да си търсят цена там.

37

Роналд Македоналд

преди 1 година

До Анонимен 23 Tук основно луди ли пишат? Какво непълнолетно дете с мъдреци и какви 600лв?!?! Миналата година във Варна ми взеха 100лв! Явно някъде в България е 6 пъти по-скъпо от Варна!

36

Da

преди 1 година

Използвах отпуската си и съм седмица в България. Това , което направих ми излезна горе- долу същата цена на пакета , който бих могла да направя , където живея- А предпочетох тук , защото е бившата стоматоложка, чиито услуги съм ползвала, познавам и мога да се доверя. Така че, относително е.

35

Анонимен

преди 1 година

Затова България се напълни с пишман зъболекари, които най-много да ти съсипят зъбите и да ти предложат импланти! Явно има далавера и всякакви yтайки са се ориентирали да стават зъболекари!

34

МВР Перник

преди 1 година

България е топ дестинация за изтезания с полицейски честоти!

33

Скъпите зъби

преди 1 година

В Германия за да отворите зъболекарски кабинет трябва да посветтите години наред за обучение и после още доста години на практическа квалификация (сиреч да работите за без пари - на минимална заплата). След това като сте на към 50 ще ви трябват поне 1 мил. евро (и това е "евтиното") за да си отворите заболекърска практика. Повечето хора са принудени да теглят заеми. След всички тези инвестиции се сещате че не могат да си позволят да правят мостове за 2 000 лв. нали?

32

Анонимен

преди 1 година

Ако трябва да теглиш кредит и после години да изплащаш или да дойдеш в България за да ти направят зъбите, кое ще избереш?

31

Анонимен

преди 1 година

Защото в ЕС и особено в Канада и САЩ зъбните застраховки са изключително скъпи, а здравните каси не поемат почти нищо. Реално на хората им е скъпо и не могат да си позволят да отидат на зъболекар в държавата си и за това идват на "дентален туризъм" в България.

30

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

До IM-дртiйУАЙТBoY!... Фамилното име на въпросния щатски режисьор и майстор на докум.кино е МУР.

29

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

До какви канадци/29 - Искаш да кажеш - КУБАта на братята Кастро, чиито медицински и здравни услуги и манипулации са на СВЕТОВНО НИВО, дори имаше филма на оня пухкав ХАмерикански режисьор М..., където изрично се виждаше, че канадците са утъпкали цела бетонна магистрала до малката Островна /доскоро комун./ държавица...

28

До 31

преди 1 година

Просто не можеш да намекнеш защото си толкова ***, че няма на къде. Не е нужно да бера аспржи цял живот или да сменям памперси, че да живея нормално. Имам си всичко

27

Анонимен

преди 1 година

"Те такива останаха в България, злобни, прости селяци с много полицаи и мутри да ги "пазят" от какво и те незнаят, така, че не се очудвай, че ти казват какво да правиш и къде да ходиш!" - Думи на ренегат. Ренегат тръгнал да обяснява на хората обичащи държавата си, какви били хахаха Защо четеш български сайтове, след като статиите са писани от злобни, прости и т.н. хора? Направи една услуга на себе си и на нас. Не се връщай НИКОГА повече в Бг! Забрави, че си българин. Всъщност ти не си! У лево!

26

До 30

преди 1 година

Просто исках да намекна, че си най-вероятно си броиш левченцата и гледаш всяко нещо да е на промоция или "далавера/тънкана".

25

какви канадци

преди 1 година

какви 5 лева дошли в бг? Ако имате бг живеещи там се разбира, ама канадци родени ще им е по изгодно в мексико където е по качествено и близо

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 На мен ми се беше случило зъболекар да ми предлага да ми махне мъдредците а бях отишъл за съвсем друго и аз естествено отказах. Тези зъби не е нужно да се махат освен ако няма някаква болка. Някои зъболекари са подли и си заработват допълнително пари като правят подобни ненужни процедури. Така че внимавайте. Не трябва да се предоверявате.

23

До AAAAAAAAA

преди 1 година

Мурджо, те опряха по същата причина заради, която ти ходиш в Одрин и Къркларели да купуваш олио и лекарства. Просто им е по-евтино. Спестените пари ги дават за първоначалната вноска на новата кола, хубава екскурзия в Канкун или нов iMac. Същите блага, за които ти бленуваш или влизаш в борч.