22

Анонимен

преди 1 година

Завъртулка не искаме да управлява, може само да участва във властта, без да е начело!

21

Анонимен

преди 1 година

Нека българите сами си изберат какво желаят и лидерите на партиите, плюс президента , да се разберат помежду си! Нека българите сами си изберат какво желаят и ще го приемем!

20

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГлупости , ние няма да излезем от ЕС, това е мнението на повечето хора, че нямаме засега по-добър избор от ЕС, ако се появи нещо по-добро за България, тогава може да дискутираме. Проблема не е в ЕС, проблема е, че от страх, разрешавате да се месят чужди посолства и дори неевропейски в държави в държавата ни и в държавните дела на България, плюят и срещу бизнес интересите на Бъгария, спирайки търговията и газта от Русия, вместо да си защитим проектите и интересите!

19

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да се разберете лидерите помежду си, ще го приемем, важното е, да е добре за страната и повече хора да не бъдат убивани или тероризирани!

18

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМлъкни! Радев ли ви е виновен, че Бойко и Цецо превърнаха властта си в диктатура, както и хората стоящи зад тях, което превърна България в невъзможно място за живеене, в деспотизъм и страдания,смърт за гражданите?

17

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли, че всички отнети от Русия руски територии покрай границата с Турция, се превърнаха в турско-ислямистки републики, ето затова предпочитам ЕНП, при тях няма опасност някой да надделее над другия.

16

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам християнска държава и ЕНП да управлява, но не с Бойко начело, може Бойко да диктува отзад, като Доган, а не да стои отпред и дразни хората! И предпочитам дясно управление! Харесвам и БСП и ГЕРБ, не знам кое ще е най-добре за страната, като че ли предпочитам дясното и ЕНП! Към БСП, също имам големи симпатии и страдах, когато ги убиваха, към ДПС също имам симпатии,но ме спира факта,че през управлението им, бяха превърнали България в турска провинция и не искам това да се повтори отново

15

Анонимен

преди 1 година

Радвам се РАДЕВ ДА СИ СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ И ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ! ДО СЕГА СЕ СПРАВЯ ЧУДЕСНО! СИРЕНЕТО СТАНА 20 ЛЕВА!ЧУДЕСНО! ВЪВ ВСИЧКО ИМА НАПРЕДЪК!ДАЖЕ ПРЕМАХНА СПЕЦПРАВОСЪДИЕТО! ПРОМЯНА!БЪЛГАРИТЕ СА ДОВОЛНИ!

14

Анонимен

преди 1 година

През зимата ще има ме радево служебно правителтво, което до пролетта ще направи шапката най-мразения човек в държавата. Обзалагам се за това.

13

Анонимен

преди 1 година

Нека българите решат сами какво искат, каквото и да решат българските лидери, ще го приемем!

12

Анонимен

преди 1 година

До БАШ ЕКСПЕРТДобре ли си? Един пилот е повече от инеженер, той е и инженер и метереолог и географ и много други неща!

11

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че Радев може да си каже мнението за съставяне на кабинет и да участва в това, все пак е президент, но предпочитам дясно управление.

10

Анонимен

преди 1 година

А за машинките спор няма...те са виновни за всичко.Откакто са те е все анархия,което е много характерно за антихристите.Сатанистите директно въвеждат на машинките коя партия на кое място да е и се грижат да има конфликти.Като има спор,неразбирателство ,война,нещастие,мъка и т.н. черпят енергия.

9

Анонимен

преди 1 година

Радев не е виновен,че политиците не могат да се разберат по между си и има някакви сатанисти,които ни разделят обществото на две, разнасят ковчези,правят вуду с кукли пред НС и са по-загрижени за чужденци отколкото за българските граждани.

8

Анонимен

преди 1 година

НЕКАДЪРНИЦИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК! ОТИВАМЕ КЪМ МОДЕЛА :ПУТИН МЕДВЕДЕВ! РАДЕВ ЯНЕВ С ПОМОЩА НА МАДУРОВИТЕ МАШИНИ! ВИХРИ СЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ ПОД ЮМРУК А НА РАДЕВ И МОТОТО''БОРБА С КОРУПЦИЯТА ' 'МАФИЯТА ВЭН ОСВОБОДИ МАФИОТИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ! СЪСИПА СПЕЦПРАВОСЪДИЕТО

7

Анонимен

преди 1 година

До 3: политическият нженеринг винаги се е извършвал в руското посолство. Нека да има малко разнообразие. Видяхме що за стока са руснаците....

6

Анонимен

преди 1 година

Бившият шеф на всички комсомолски секретари, отявлен русофил, Росен Карадимов, не случайно залага на "Български възход".

5

дядо яга

преди 1 година

Ама тук се гаврят с вас,бе...та какви експерти и то по какво са тези мамините,дето са се изказали...та те са едни и същи в тези медии и каквото и да стане имат мнение...утрето казват обратното и хич не им пука..щото пак само тези ги канят пък им плащат и за участие. Пък вие им се връзвайте

4

Анонимен

преди 1 година

Рундьо се стреми да се превърне в следващия диктатор след Борисов! Съжалявам че преди 6 години се подведох, и гласувах за него като "по-малкото зло" за първия му мандат! Доказа се че не е никак малко зло

3

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga! Инженepнo-koнcтpykтopнoтo бюpo ce нaмиpa нa yл. Koзяk...