17

Колело

преди 1 година

Русия има свой ход за ситуацията. Скоро ще го разберете. Един от всюариантите е, унищожаване на пристанището в Одеса. Друг реален вариант е референдум в Одеса за присъединване. Русия не бърза.

16

Анонимен

преди 1 година

Пак не сте разбрали, тия кораби са били в турция за проверка и са продължили по пътя си. Кораби от покрайна вече ЙОК

15

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има референдум и в Одеса.

14

Анонимен

преди 1 година

Ердо пак ифрае по свирката на Лондон. Руснаците са в правото си да ги потопят тези кораби, тъй като НЕ СА ги проверили. Какви ти 10 инспектора за какви ти (нови) 40 кораба?!?!?!

13

Анонимен

преди 1 година

Потапяй.

12

Анонимен

преди 1 година

ше наблягат на шоколада рошиин тия

11

Анонимен

преди 1 година

12 тръгнаха да видим колко ще пристигнат:)

10

Мен

преди 1 година

Вече не ги бръснат за слива, бля.до.вете!

9

12 маймунки

преди 1 година

като стигнат - тогава пишете! А и дайте дестинациите , да не се окаже че руснаците намазват от сделката!

8

дядо яга

преди 1 година

Абе хора...бъзикат ви със заглавието. Отплавали от пристанищата,но всички трябва да минат по тесен коридор,т.н.зона за сигурност,за да излязат в открито море. А дали ще излязат? Ще почакаме, ще видим...

7

За кои дестинации

преди 1 година

се изнася зърното,което уж ще предотврати световен глад в Африка и Азия?!? Да не се объркат пак и да акостират в Испания и Италия...

6

М да!

преди 1 година

Рашките имат и ракети, имат и самолети. Просто не са зверове като западните 'цивилизовани' убийци.

5

НКК

преди 1 година

Дали ООН и Турция могат да обяснят, защо житото от тези кораби се оказва в Европа, а не в Африка и Азия за чиито пазари е предназначено. Зеления плаши света с глад , а житото се изнася за съвсем други места. Така е било и така ще си остане бедните да умират а богатите да богатеят още .От къде в България се появява това украинско зърно с ниско качество, с вредни вещества и т.н, както ревът българските зърнопроизводители защото подбива цената на продукцията им.Всичко е политика за заблудана.

4

Руснаците не са

преди 1 година

кръволоци като краварите! - ето ти обяснението. Ако се подразнат още - първо ще задържат някой после ще потопят някой. Не е зверски - да избият всичко като при краваристан!

3

Анонимен

преди 1 година

Хляба от вносното жито/брашно не става за ядене но нашата реколта се изнася от такива които като долния гледат интересите на украйна а не на България те са същите които ще дават оръжия на украйна те развяват украински знамена това са родоотстъпниците.

2

Анонимен

преди 1 година

Турски военни кораби да охраняват зърновозите, пък Путин нека да смее да нападне конвоя тогава. Русия се оттегля от сделката, защото целия цивилизован свят предпочита да купува от Украйна, но не и от терористична държава като Русия. Особено пък ако има вероятност зърното да е крадено.

1

Германец

преди 1 година

Какво ще направи великият шахматист сега? Ще потапя турски кораби плаващи под флага на ООН? Успех му желая в последните 48 часа от съществуването му. Неговото и на неговата нещастна държава, ако се реши на този ход :)