40

лиребал

преди 1 година

преева ви се системата, сгрешихте 89-та и ся инфлация, руснаците, глобалното затопляне ви е виновно,че вече не остана кво да се краде, и треа се създава нов ресурс, ама не става

39

Анонимен

преди 1 година

Сега връщаме милиардите изтеглени като заеми за България от Бойко Борисов, а някакъв пита къде били сега изтеглените заеми. Ами няма ги - с тях плащаме заемите на ГЕРБ. През март 2023 имаме да плащаме заем на Борисов за 1,55 милиарда евро по номинал, а с лихвите още повече.

38

Анонимен

преди 1 година

България е на осмо място в ЕС по инфлация за 12 месеца. Не е чак толкова зле. При Бойко Борисов бяхме все на първо място по инфлация в ЕС.

37

да

преди 1 година

Бабата га яде кифтета в два парламента не рива

36

РЪГАЙ ЧУШКИ В БОБА

преди 1 година

ТАА НЕ БЕШЕ ЛИ В ДВА ПАРЛАМЕНТА? НЕ НИ ЛИ ДОНЕСЕ ПРОМЯНАТА, ДАМАДЖАНАТА И МИЗЕРИЯТА? СЕГА ЩЕ МИ СЕ ПЕНЯВИ, КОЕ БИЛО СПРАВЕДЛИВО?

35

В ТЕХНИТЕ ОФШОРКИ

преди 1 година

АСЕНЧО ЗАЛОЖИ 6% , ИЗТЕГЛИ 9 МИЛИАРДА ОЩЕ В КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА И НИКОЙ НЕ РАЗБРА КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ТЕЗИ ПАРИ?

34

Анонимен

преди 1 година

абе баби, ти не беше ли в предното управление, къде ни докарахте дотук?

33

Журналистг

преди 1 година

Инфлацията на левовете е около два пъти колкото инфлацията в еврозоната. Не претендирам, че съм експерт, но при инфлация на еврата от около 10 % и ФИКСИРАН КУРС от два лева за евро, простата аритметика показва това. Честито на работещите в БНБ, НС и особено на тези от НСИ И НОИ. Фалирала е България, нейните пенсионна и осигурителна системи. А пък, нека политиците да обещават по-големи пенсии и социални плащания. За това никой не иска да е минестър председател на страната. Криза след криза.

32

Анонимен

преди 1 година

сега ми изкарайте онези медии и онези експерти където говореха че боло 7-10%. Къде са? Покажете ги и публичен линч на площада защото не са никакви експерти и за нищо не стават. Експерт в БГ вече стана всеки втори и накрая никой нищо и по зле от Сомалия.

31

Анонимен

преди 1 година

При мен личната инфлация е около 15% за последните 12 месеца. За някой, който купува само захар може да е и 80%.

30

Анонимен

преди 1 година

Има неща, които скочиха много като захарта, но има други, които са на почти същата цена. Според НСИ инфлацията за малката потребителска кошница е около 22% за периода септември 2021 - септември 2022 година. Няма "между 40 и 50%".

29

Анонимен

преди 1 година

Ей кукавел, вие го докарахте това! Налягай си памперса и се скрий от очите на хората! Некадърници!

28

Анонимен

преди 1 година

Захар 2.20лв преди година беше 1.00лв. Я пак ми кажете колко е инфалцията К.Млако 1.78лв днес преди година беше под лефче. Я ми кажете колко е инфлацията?Цената на роялите не влиза в моята потребителска кошница.

27

Инженер

преди 1 година

Мика Зайкова и журналистите от Днес.бг да се обадят на банерите в България и да им кажат колко % е инфлацията. Дали ще е в малката или в голямата кошница, те си ги решават тези неща. Знам, че когато инфлацията се увеличава, се увеличават и лихвените проценти за депозитите. Справка, през 90-те г. на миналия 20 век.

26

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Баба Мика откат влезе в Парламента ще засенчи и Ханке с валутния борд по икономически капацитет. Като седне да говори за икономика, та направо да те втрещи. В случая, обаче, е права. Ама то кьорав да си ти става ясно, че цените на храната са с 50% нагоре средно. А да не говорим, че има стоки с по 100% скок.

25

Говорят си!

преди 1 година

Говорят си Тръмп, Макрон и Бойко.Тръмп: при нас средната заплата е 1500 долара, за живеене трябват 1000. Какво ги правят другите 500 долара нас не ни интересува. Макрон казал при нас средната заплата е 2000 евро, да живеене трябват 1600, какво ги правят другите 400 евро нас не ни интересува. Станал наш Бойко, изрепчил се па рекал. При нас средната заплата е 1000 лева, за живеене трябват 1500. От къде ги взимат останалите 500, нас не ни интересува!

24

Анонимен

преди 1 година

Добре, че е този комунистически динозавър на снимката да ме извести за инфлацията...Жена с диплома на миньор и геолог, се изживява като икономист ...боже!

23

Българин

преди 1 година

ЕС незабавно да ни компенсира! Нали сме лоялни членове на европейското семейство. Не може най-бедните да не получат компенсация. Щом всеки месец ще даваме 1.5 милиарда долара (само официално) за подпомагане на държава, която не е член на ЕС, защо на нас не ни дават нищо, а само ни мотат парите по разни европейски програми за развитие? Ако нямаме полза от един съюз, какъв е смисъла да сме вътре?

22

Анонимен

преди 1 година

Повече санкции и все по-евтина газ от нашите партнори

21

Във Франция

преди 1 година

не е много зле, поскъпнаха е то не много, малко са според брата! Тука рибата дигат 50 %,е кат ги питам какви са ти разходите, нали живее в морето...Не могат да отговорят на толкова труден въпрос!