222

Дедо Гочо

преди 1 година

Драги политици няма ли хотели в Карловско ,че пратихте засегнатите от наводнението във фургони и отопление за своя сметка , а туристите от Украйна в Слънчака за наша сметка . Може би трябва карловци да се запишат като Украйнци

221

Анонимен

преди 1 година

Ааа, изЯсни се, спонтанно протестират бежанците, щото не искат да ги местят в държавните бази. Някои били там и не им харесали условията. Ами, прави са, отдя накъдя ще им нарушават лукса. Едно е хотел на морето, друго неква там държавна база.

220

Анонимен

преди 1 година

До Сбъркано - Точно така е, всичко е сбъркано. Не само с бежанците, то на калпак са и нашите помощи, щото трябва да се озорят и да поработят тия в парламента, та да определят енергийно бедните, пенсиите да огледат и още куп неща. Ама, от кЪв зор, като си вземат увеличените заплатки за да се дръндят едни други по цял ден и да им слушаме глупавите опорки и оправдания по телевизиите.

219

Анонимен

преди 1 година

аа искат да ги храним и да ги топлим без пари ,а ние работещите българи да спим на студено ,защото не можем да си платим сметката за ток.имало ли басейн и спа в хотела питали.

218

Анонимен

преди 1 година

да се махат от тук мързеливи навлеци ходете си при вашия неонацист зеленски нека ви храни

217

Анонимен

преди 1 година

Рибата мирише от главата! А лакомията е грях и една от десетте божи заповеди ! Лакомия за туристи! Е ви сега туристи! Хахаха

216

Анонимен

преди 1 година

Е то затова ни е такъв туристическия бизнес! Зимата бежанци и бездомни,лятото английски пияндури....! Е кой нормален ще дойде?

215

Анонимен

преди 1 година

Тия наште бизнесмени,ако са умни да вкарат и сирийците на хотел ,що пари ще изкарат! А па нас да ни цакат и доят летото!

214

azz

преди 1 година

А къде на снимките са тия с майбасите...? Те протестират ли?

213

Миро

преди 1 година

Няма чужденци в други държави които изнудват дадена държава да ги издържа които 90 процента от Украинците карат коли за 200 000лв. Ние БЪЛГАРИТЕ станахме по големи бежанци в собствената си държава от Украинците това е безумно Предлагам и ние всички БЪЛГАРИ да се вдигнем на протести и си търсим правата Събудете се Няма време

212

Анонимен

преди 1 година

Я някоя телевизия да отиде в Берлин,да покаже как са настанени там бежанците и да сравни хотелите на Слънчев бряг,с бившите казарми където ги настаняват немците!

211

Анонимен

преди 1 година

А бе тия хора трябва да работят и да се изнесат под наем по села и градове,трябва ако имат деца да ги водят на училище, трябва им личен лекар,пак казвам да си търсят работа! Хотелиерската мафия гледа да им плати някой за празните хотели и нищо друго не ги интересува! Няма ли кой да каже стоп на това безмислие?!

210

Анонимен

преди 1 година

Покажете плаката "Искам прос българин да *** храни"65151

209

Анонимен

преди 1 година

Чемодан, вокзал, Киев

208

мак

преди 1 година

Защо протестират? Да не би помощта за тях им се струва малка? Или хотелите не им харесват, или се страхуват от преместване в по-лоши условия? Или че ще трябва да работят, защото програмата свършва? Да спретваш протести в държава, която с нищо не ти е длъжна, но все пак те прие и хрантути е връх на наглост и безочие.

207

САЩисани

преди 1 година

Горките хорица, защо братята англичани не ги на товарят на Круизи и да ги приемат🍀 толкова празни дворци мухлясват безлюдни!

206

Анонимен

преди 1 година

Бря! Ще протестират! Я бързо ВЪН! Или в Елхово при другите "бежанци". На мене Украйна кога ми е плащала курорта??? Същите като нашите гнусторианци са: "Трябва да дадете, Длъжни сте да дадете..." Айде къш да протестирате на друго място...

205

хотелиерите взимат

преди 1 година

парите от ЕС за подпомагане на украинските бежанци, иначе зимата хотелите им няма да работят, никой не идва на курорт при тях. Власт имащите уреждат всичко, за да приберат печалбите от настаняването на бежанците. Тук пада голяма сделка с парите на ЕС. Тези нещастни хора с децата и старците не са виновни за беднотията и мизерията в България. Търсете нагоре кой обира България и не обвинявайте тези, които бягат от войната. Навсякъде война може да се случи.

204

Сбъркано

преди 1 година

Самата схема за отпускане (плащане) на помощи е сбъркана! Можеше просто след като се регистрира като бежанец да получава помощи в рамките на 6-9 месеца докато си стъпят на краката. А като се дават пари на калпак без каквито и да е задължения...много ясно. И аз искам да ми плащат да живея на хотел, цял живот ако може... Прости хора,, прости управляващи, прости закони!

203

няма име

преди 1 година

Бандеровци имате си държава упиздвайте си у вас