48

Анонимен

преди 1 година

свободен пазар сме, ще изнасяме ток и зърно ,а ще внасяме мляко и месо

47

Фикретъ

преди 1 година

Ами разходете се из българските земеделски земи, които са високосубсидирани от ЕС. Нявсякъде само бурени, но субсидиите са прибрани. Кой ги взима? Това го знаят всички, всички знаят кой и как взима субсидии. За малкото останали честни производители просто няма шанс на пазара. Честито на печелившите.

46

опетков

преди 1 година

До Анонимен 53 И как точно ГЕРБ съсипа земеделието, бе рошков анонимен? Какво завари ГЕРБ в земеделието имаш ли хабер? Колко пъти си ходил на нивата, колко дръвчета си засадил или ниви изорал? Аман от безхаберници. А този служебен псевдоспециалист да си сдъвче дипломите ако ги има.

45

Анонимен

преди 1 година

държава в умерения климат, да няма земеделие, ми изглежда като умишлено престъпление към народа и!

44

Анонимен

преди 1 година

е как пък само България е прецакана от ЕС?... защо Румъния, Гърция, Португалия не им съсипаха селското стопанство, ами защото за тази криза са виновни местните ни политици, дерибеи, те не гледат просперитета на България, а на собствения си джоб! Тези продажници са герб, които ни "управляват" 12 години вече, окопали са се, а са некадърни и продажни!

43

Анонимен

преди 1 година

да благодарим на герб, че съсипа селското стопанство на България, че няма развитие!

42

Анонимен

преди 1 година

До"Това е по желание на ЕС. Искаха да ни отстранят от пазара и ни съсипаха селското стопанство" О, да помня страхотното селско стопанско през 2006г, когато ДПС не даваше стотинка субсидии на хората. Помня и страхотното земеделие през 1999г, когато 80% от земята пустееше. ДОста глупаво изказване, ако го няма ЕС 90% от земята ще пустее в България. Всичко е с ЕС субсидии трактори, комбайни, посеви, торове

41

Анонимен

преди 1 година

Здрасти! Откриха топлата вода!Безполезни алчни некадърници!

40

Анонимен

преди 1 година

Престанете да мислите за разходите! Фокусирайте се на приходите!Защо при такава сериозна инфлация не ви говорят че ще вдигнат мин заплата и пенсиите?! А ви занимават с разходите на земеделците!

39

Анонимен

преди 1 година

С нашите некадърни земеделци освен фуражна пшеница друго не можем .Едно мляко и сирене няма кой да направи внос на всичко отвън

38

Анонимен

преди 1 година

ЕС бил виновен хахаахахах...моэъч.ни донори

37

Анонимен

преди 1 година

В условията на "глобална продоволствена криза", "глобално затопляне", да не произвеждаме сами храната си е като да нямаме никаква валута. Някакви се пробват да ни пробутат евро, за да печелят в "твърда" валута от глобалните политики по продоволствената криза. А политиките да не произвеждаме сами храната си са от времето на зората на демокрацията. Имаше един план "Ран-Ът", не е майтап, както се оказа.

36

Анонимен

преди 1 година

Всеки се точи за свръхпечалби, а държавата спи - време е да се извади калъчката и всичко над 20% печалба да се накаже със огромни данъци, колкото по-голям процент толкова по-голям сатрап за тези нагли борсаджийчета. Големи играчи роди прехода ей не се наиграха все цакат и все прецакани ходят.

35

Анонимен

преди 1 година

Това е по желание на ЕС. Искаха да ни отстранят от пазара и ни съсипаха селското стопанство, освен зърнопроизводството и то само защото не могат да произвеждат достатъчно. Ако можехеха, щяха да ни съсипат и него.

34

Анонимен

преди 1 година

Тоя пуска жалейки без да дава решение, също като Юмручето.

33

Анонимен

преди 1 година

Долу ДПС и ГЕРБ, докато Полша и Румъния се развиха и вземат двойни заплати, ние гледаме турция били по-бедни, Албания, не искам мерило да ми е Турция и Албания и Босна - неразвити държави с нисък стандарт на живот.

32

след 45 години

преди 1 година

КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ и 32 години ШИИ, резултатът е ДЕБЪЛГАРИЗАЦИЯ !

31

Nnnn

преди 1 година

Затова всичко украинско ще ядеме.Преустановяват се тарифните квоти на зърно, месо, млечни продукти и яйца, внос от Украйна.Производствените квоти за зеленчуци,плодове и животински продукти са малки. Така са се съгласили наще управници преди да се влезе в ЕС. Затова се внася много.

30

Анонимен

преди 1 година

Така се държи в робство един народ. Държава която не може сама да се изхрани е обречена.

29

Nnnn

преди 1 година

Защо не произвеждаме. С влизането на България в ЕС се наложиха квоти за земеделието и животновъдството,с които убиха селското стопанство.