64

Анонимен

преди 1 година

Аз на моето рожден ден правих вкъщи, но е голяма играчка нр в по силите на съвременната жена. По-лесно на детски център. Едно време майките и торти сами правеха, сега готови. Нашите предци извтнземни ли са били, свръххора ли? Сега нищо не могат. Като разчитате на чужди хора да ви гледат децата и да правят това което вие трябва да правите така ще е.

63

Анонимен

преди 1 година

Хвала на таквиз майки85315

62

Анонимен

преди 1 година

Явно педагогическият метод "Монтесори" не върши много работа, много разглезени деца, разхайтени родители, станали такива поради обстоятелствата

61

Анонимен

преди 1 година

Професията Психолог е много отговорна длъжност, не я помрачавайте заради умствено нестабилни хорица и самотни майки!

60

Оставете психолозите

преди 1 година

и психиатрите на мира!

59

Мда, бащата

преди 1 година

и майката на пострадалото дете са поредните хорица, които са станали биологически родители просто поради стечение на обстоятелствата, а не поради желание да бъдат родители и да имат дете/деца. А има немалко двойки и семейства, които копнеят и се борят с години да бъдат родители и да имат дете/деца. Иначе жалко за пострадалото дете, а едва ли то има вина, понеже е и малко дете, дано то да се възстанови. Но не е справедливо да прехвърля вината за този неприятен случай само върху служителите.

58

А къде е

преди 1 година

бащата на детето?! Само майката дават в репортажа на НОВА ТВ?

57

До Мнение

преди 1 година

Служителите (дали работят само заради парите или не, не е твоя работа) не са звероукротители все пак, не са и длъжни да бъдат възпитатели и хранителници на чужди деца, оставени от собствените им родители без контрол и елементарно възпитание. Последните, които се разплождат и си въобразяват, че като са родители, другите и цял свят трябва да се съобразяват с тях и тяхното дете/техните деца.

56

Безхаберие е

преди 1 година

До Бнкн: дори като организатор с изрядни документи и съоръжения да разчиташ на дете да се самоосигурява, или мързел ?! Не е първият случай, няма да е и последният. Абе връзвайте ги тези сладури и не ги оставяйте сами бе ! Със сигурност хората са си платили за партито, но какво са получили ?! Пожелавам пълно възстановяване на момиченцето !

55

Пердах

преди 1 година

До ПатиланциСамо пердах е в главата на коментиращите тук. Осъзнавам, че масово коментарите в новинарските сайтове идват от няколкото ***, на някои от които съответният сайт плаща (за коментарите под политическите новини), но все пак...

54

Анонимен

преди 1 година

ДА БЯХА ОТВЕЛИ ДЕЦАТА В НЯКОЙ МУЗЕЙ И НА СЛАДКАРНИЦА!ПАРТИ !ПРОСТОТИИ И КОЙ ПО-ГОЛЯМА ЩЕ ИЗМИСЛИ ЗА ДА БЛЕСНЕ! ЗА РОЖДЕН ДЕН НА 11ГОДИНИ ХИЛЯДА ЛЕВА!ЗА АБИТУРЕНСКИ БАЛ СИЛИКОН ,С ОБЪРНАТИ ДЖУЧКИ ,С МИГЛИ НА КРАВА!КЪДЕ да празнуват освен в МОЛА, ТАМ Е ПРИЮТ ЗА ......ХОРА С ИДЕЙ !КИФЛИ!

53

Мнение

преди 1 година

И аз оставям дъщеря си, да се катери по такива стени, но винаги погледа ми е към нея. От самото закопчаване, до напускането на обекта. Ясно ми е, че някои служители( не слагам всички под един знаменател!), са отишли там да печелят само пари, а не от любов към този спорт. Всъщност, това е обичайна практика- да вземат служител, който да запълни мястото за някоя дейност.

52

Следващия път в Сеул

преди 1 година

на парти! Там и да искаш няма как да напуснеш бързо.

51

Анонимен

преди 1 година

Ми що го пусна да се катери? Ааа била си ангажирана с телефона.

50

Алооо

преди 1 година

Системата плюс -минус не работи,оправете я.

49

Бнкн

преди 1 година

Майката се оплакал, че препоръчали да го заведе в Пирогов?? Ами да се бяха замотали и да я чакат тя да се погрижи за детето. При тези съоръжения се подписват декларации, че си запознат с рисковете. Тия със стената да не са луди да пуснат някого без такава декларация. Всеки си носи отговорност за детето, не му е виновен някой друг.

48

Анонимен

преди 1 година

"Майката на дете, паднало от стена за катерене: Служителите искаха да напуснем бързо" - е то детето лежи със счупена ръка, тя кафето ли е искала да си допие, хахахаха. Ахахахахахай. Боже опази афафафахахаха.

47

Вихър

преди 1 година

Инцидента е от лакомия, намален персонал за да остане повече за печалба!!! Катеренето не е шега и ако детето за пръв път се катери, може и да не разбере точно какво и как да го прави!!! Шест метра са си повече от два етажа на блока и трябва постоянно до децата да има подготвен и лицензиран треньор да следи за безопасността!!!

46

Анонимен

преди 1 година

из род и ид иот, де да може някой да цензурира така и в живота.

45

Ти пъ...

преди 1 година

До аз пъ На работа. Нали трябва да плаща за на мама мола.