13

Д.ИВАНОВА

преди 1 година

НЕКАДЪРНОСТТА И СЕРВИЛНОСТТА НА ФАНДЪКОВА ОТДАВНА ПРЕМИНАХА ГРАНИЦИТЕ НА БЛАГОПРИЛИЧИЕ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ С УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ ДА Я КОМАНДИРОВАТ В УКРАЙНА ДА КОНТРОЛИРА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ИНФРАСТРУКТУРАТА-ГАРАНЦИЯ ЩЕ НАНЕСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕТИ ОТ ВСИЧКИ БОМБИ И СНАРЯДИ-ТОТАЛ ЩЕТА,МИЖАВ ИНТЕРЕС И ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ ОЩЕ НА ВТОРИЯТ ДЕН !!!!

12

Д.ИВАНОВА

преди 1 година

Това с метрото не е за първи път,нещо зачестиха авариите и техническите неизправности.До летище СОФИЯ,ЖП гара и автогара трябва да има предвиден транспорт ВЪПРЕКИ ВСИЧКО !!!ТОВА ДА НЕ СА ВИ ПАВЕТАТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДЕТО ЗА ТРИ МЕСЕЦА НЕ МОЖАХТЕ СТО/100/МЕТРА ДА ПРОКОНТРОЛИРАТЕ КАК СА ПОДРЕДЕНИ,НО ПЛАТЕНИ С НАШИ ПАРИ И СКОРО ЩЕ ПОЛЕТЯТ КЪМ *** ТИКВИ ПЪЛНИ С НЕКАДЪРНОСТ И ДАЛАВЕРИ

11

Анонимен

преди 1 година

"Техническият проблем" се оказа клошар, който не знайно как и защо, е слязъл на релсите и е извадил късмет, че машинистът го е забелязал и не е станала касапница.

10

Анонимен

преди 1 година

И без това бавно се движат тия трошкиии, наречени - влакове, ами и на другото отгоре и закъсняват.

9

Ралица

преди 1 година

Чакайте фандъка да се изхлузи от харема на султан Ердоган където снощи празнува с бойка калдъръм кадъна празника на главната герберокадъна. Цяла нощ заптиетата на султан Ердоган са пълнили герберокадъните като агнета, порили са ги като риби. Сега на фандъка и е трудно да се довлачи защото е толкова пълна със семе, че от полунощ се е превърнала в обикновена тиква. Към обяд може и да се завлачи до офиса.

8

Анонимен

преди 1 година

Къде е вечната и несменяемата кметица Фандъкова?! Яде пасти в кабинета и грам не й пука.

7

Анонимен

преди 1 година

"При нас вече и скандали настанаха!" - е как бе, авторката на статията е писала, че трафика е възстановен... Да не искаш да кажеш, че всяка статия на баба Eлкa, рунтава зелка и пропаганда?

6

Анонимен

преди 1 година

Добре, ами кажете на хората предварително! Не да чакат по половин час и да закъснеят за работа и особено децата за училище. Типична българска история. Предупредете всички, които влизат в метрото, че има технически проблем и влакът ще закъснее, а не да си чакат и да се чудят. В последния момент работа не се върши.

5

Анонимен

преди 1 година

При нас вече и скандали настанаха!

4

Анонимен

преди 1 година

Да не би да върнаха хората по офисите, че има толкова пътуващи към бизнес парка? Там га погледна все пълно с костенурки. Едните плуват в гьола, другите обикалят по ризи...

3

Анонимен

преди 1 година

кореняците не могат да отидат да бачкотят в склада да изплатят 20 г немски дизелят 10-та употреба

2

Гост

преди 1 година

То на експо центъра все още не работи

1

Анонимен

преди 1 година

7:45 метростанциите са пълни, влакове няма и информация няма. Лъжи и още лъжи само от държавните фирми