18

Анонимен

преди 1 година

Нищо не си питал, проблемите на бразилците ги знае всеки. И проблемите идват от вмешателство в политиката им, този който смени Дилма беше доносник на цру, има документи в уикилийкс. След него дойде Болсонаро.

17

Хайде пак същото

преди 1 година

Попитах бразилски компютърджия, познат от интернет, какво става според него. Краткият му отговор е направо епичен: "Корупция навсякъде и във всичко. Половината тук се друсат, половината са затънали в безнадеждна мизерия. Трепем се помежду си на улиците като за световно, особено в онзи ад приживе на фавелите. И за да ни е още по-свежо, избрахме си отново по-страшния корупционер от двамата." Това е положението, ние както ще да коментираме отдалеч.

16

Анонимен

преди 1 година

Четох, че първи са поздравили Куба, а не фащ. Странно? У нас журналистиката е подчинена на властта.

15

Ицето

преди 1 година

Болсонаро трябва да бъде съден от международен съд за целенасочено унищожаване на амазонската гора.Обезлесяване в такива мащаби историята не е виждала!Разбира се престъпленията му не свършват с това.

14

Дидо

преди 1 година

Жендърчета-програмисти ше му ядете лулата на Силва скоро. Ще видите какво ще стане като индия китай русия северна африка и бразилия се убединят. Много мрязя програмистите.

13

Иванов

преди 1 година

Бразилия избираше между комунист и фашист и избра комунист защото уж било по-малкото зло. Жална й майка на Бразилия и на България, че и на Русия.

12

Пена

преди 1 година

Винаги когато социалисти управляват - фалита е неизбежен. Спомнете си Луканов, спомнете си Виденов. Нито един социалист не разбира от икономика. Но за Щатите забатачена Бразилия е идеална за използване. Богатия живее от глупостта на бедния.

11

...

преди 1 година

И в Бразилия мат'ряла е изтрещял

10

Анонимен

преди 1 година

Американците фалшифицираха изборите

9

Щерю

преди 1 година

Негласно Бразилия е колония на и изсмуквана от Германия...

8

Анонимен

преди 1 година

До Божил Божилов "Ако Горбачов и Елцин не бяха унищожили СССР щяхме да имаме един по добър свят8" --- глупости! Тогавашният ред беше стигнал състояние, което изискваше да бъде унищожен до основи за да може след това да се изгради на ново но по-добър! Точно както есср в момента в европа и всъщност както всяка друга империя в историята. Просто идва един момента, когато империята освен към упадък няма на къде другаде да върви и тогава най-доброто е унищожението й за да може да възкрасне след това.

7

баба мара

преди 1 година

те го свалиха първия път разкарваха го по затворите и сега отново е президентбразилия с неините 200 милиона население е огромна страна и важен фактор влат америка не трябва да се поддава на ам гмо прос-то-тии

6

Божил Божилов

преди 1 година

Ако Горбачов и Елцин не бяха унищожили СССР щяхме да имаме един по добър свят8

5

6

преди 1 година

Социализмът все повече се налага като световен строй в различни разновидности!Да живее лула,да живее Бразилия!

4

Анонимен

преди 1 година

Лошо, Седларов, лошо! Поредната държава с инсталирано краварско управаление...

3

Анонимен

преди 1 година

Поздрави за Лула да Силва. Бразилия ще просперира и ще усили ролята си в БРИКС.

2

Black Sea

преди 1 година

Първият падна в киреча. Добра новина. Следват Орбан, Радев, Путин. Апропо Путин ще падне и без избори.

1

Асан

преди 1 година

И аз съм ляво:)))