23

Анонимен

преди 1 година

"Колко ли трябва да си ......да твърдиш че нямало вирус! Какви дискусии, какви лечения, какви научни проучвания да показваш! То кух, кух , та дрънка!" - Не знам дали има вирус, но знам, че има награда от 1 милион долара за този, който изолира вируса и докаже съществуването му. Наградата я има от над една година и още никой не е успял да я спечели, защото никой още не е изолирал вируса. Мисля, че ти си човека. Докажи съществуването на вируса и ще си с милион долара по-богат. Успех!!!

22

Звучите разочаровано

преди 1 година

и тъжно,ми$$$ирки?!? Що така всеки понеделник една и съща новина вече трета година,на ви ли омръзна да пишете м***л0yмия?!? Или Биг фарма плаща доволно за рекламата ;)

21

Анонимен

преди 1 година

Ей, много ги боли някой, като чуят, че няма вирус. Най-боли, когато сложиш пръст в раната. Фалшив тест, фалшив вирус, фалшива пандемия, фалшиви ваксини

20

Анонимен

преди 1 година

Най-смешен е българският тролл. Мисли, че като каже, че вирус има, това доказва, че наистина има. Клo у ни.

19

Анонимен

преди 1 година

До До факт - "Вирусът, в оригиналната си версия, когато го пуснаха, беше толкова силен, че в Китай както стоят по спирките падат гърчат се в мускулни спазми 2 мин и умират."- Дарлинг... има си дума за това... казва се ФАЛШИФИКАТ. Никога, никъде извън първите 5-6 ФАЛШИФИКАТА от Китай не се видя някой да пада по този начин... Чак година по-късно, като почнаха да инжектират стадото с псевдоваксините. Може би са си тествали техните инжекции тогава в Китай и от това падаха така.

18

Анонимен

преди 1 година

Колко ли трябва да си ......да твърдиш че нямало вирус! Какви дискусии, какви лечения, какви научни проучвания да показваш! То кух, кух , та дрънка!

17

Анонимен

преди 1 година

Колко ли трябва да си ......да твърдиш че нямало вирус! Какви дискусии, какви лечения, какви научни проучвания да показваш! То ***, ***, та дрънка!

16

Хе хе

преди 1 година

Някой твърдят, че имало вирус. Ами покаже го, докажете неоспоримо, че има. Щото като излезе човек от вкъщи, не се усеща да има смъртоносен вирус. Когато един т ролл каже "вирус има, доказано е", очаква овцете да повярват без въпроси. Обаче не всички са овце.

15

Анонимен

преди 1 година

Овцeте от стадото на 12-те овчари, още твърдят, че вирус нямало.

14

Ха ха

преди 1 година

Как скачат трoллoвете като им кажеш, че вирус няма. Това е техния голям проблем- стадото да разбере, че вирусът е фалшив. Представлението веднага отива на кино. Пандемията е къща от карти, крепяща се на един фалшив тест. Къщата вече е неспасяемо нанклонена.

13

Анонимен

преди 1 година

Аре бе, антиваксърите, що не мрееете???

12

До факт

преди 1 година

Вирусът, в оригиналната си версия, когато го пуснаха, беше толкова силен, че в Китай както стоят по спирките падат гърчат се в мускулни спазми 2 мин и умират. Събираха ги от улиците. Явно като премина бойното отровно вещество през 1-2-3-6 милярда малко поотслабна. Сигурни сме, че ще коригират грешката си при следващият "прилеп". Да последствията са тежки защото това не е вирус, а смъртоносен коктейл който се разнася във вид на грип. И... всеки се е питал - да се чипирам или да умирам?

11

Факт

преди 1 година

Щраусоподобното поведение на някои индивиди,че вирус нямало, доведе до десетки хиляди починали в България и един бог знае колко увредени от заразяването с вируса. При мен от вируса починаха трима много близки роднини, а други седем си влачат сериозни последици от заразяването.

10

Анонимен

преди 1 година

Ковид има само в празните кратуни.

9

Фалшив тест

преди 1 година

Докато не осъзнаете, че такъв вирус няма, ще ви водят за носа като панаиржииска мечка. Случаи, варианти, откъде бил дошъл, от девет кладенеца вода ще донесът, само да не се осъмнят овцете, че вируса е измислен.

8

Анонимен

преди 1 година

Две години и половина, нито пандемия видях, нито вирус усетих. Чак такъв късметлия ли съм, че и хората около мен? Виж, аматьорка пропаганда имаше много.

7

Анонимен

преди 1 година

Нека не забравяме, че тoва е стъкмистика за несъществуващ вирус.

6

Анонимен

преди 1 година

Къде е витанов, БАНанаджията-хрантутник, да изчисли след 2 седмици колко милиона случая на измисления им коронавирус ще има?

5

Васко лепенката

преди 1 година

Коронизмът си отива, спете спокойно деца!

4

Анонимен

преди 1 година

Какъв точно вариант са пипнали тези 121човека- алфа, бета, гама, делта, пси, мси, щ, ь???? Щото при наличие на феноменални тестове, това трябва да го пишете също.