491

максим

преди 1 година

не вярвай на дойче веле.смешници.немска вълна/немска лъжа.що, не дадат как в германия се бунтуват на украинците и реват.нацисти,вън............

490

Анонимен

преди 1 година

И Христо Грозев би завидял на измислиците.

489

Данчо

преди 1 година

В последно време нищо не се чува за Байдрън. Да не е напълнил памперса.

488

Хвалипръцко

преди 1 година

а бе, Путин не трябваше ли вече да е умрял, а Шойгу уволнен ... добре че бай Дън днеска не е падал докато се губи

487

Зеления

преди 1 година

Ше правиме ли реванш някой друг път ?

486

Баба Гошка

преди 1 година

СТИГА С ТОЯ СЛУГИНАЖ, ПИШЕТЕ РЕАЛНИ НЕЩА ЗА ВОЙНАТА И ХОРАТА, А НЕ КАУБОЙСКА ПРОПАГАНДА :-(ОТ АПРИЛ ЧАКАМ ДА ФАЛИРА РУСИЯ, А ТО ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ

485

Как така?

преди 1 година

Защо товарищ Путин има бръчки на челото,като до сега не сме го виждали да има и една бръчка? Това да не е някакъв руски колаж на загрижен за народа си узорпатор работещ в полу Кремлина? Народа там не ще да го диша вече! не се е показвал публично от месеци.Казват че е преживял атентат от своите генерали.нещо цялата тая руска история ми мирише на ,,МосФильм".

484

Ром"с

преди 1 година

Интересно,как една лекарка разбира политическата ситуаия във ФСБ ,а да,тя иска политическо убежище.

483

Кабир беди-Сандокана

преди 1 година

Всички си мислят че Путин се е огънал в последните дни,но това е сляпа измама.Дикато хората на Запад празнуват ,,хелоин",във Братска Русия всички празнуват ,,хуйлоин"/на името на вожда ***/. Почакайте ден два да поизтрезнеят колхозниците на ***,тогава пак ще си гаворим.

482

Анонимен

преди 1 година

Юлияне слагам ти плюс защото си последователен

481

Фейк новина

преди 1 година

Поредната пропаганда срещу Русия. Защо ли не ви вярвам нито дума. Слава Богу ,съмнявам се във всичко което ми се поднася като ,,истина,, .

480

Анонимен

преди 1 година

Като човек, който спря телевизията преди седем години (опитайте и вие), ми се струва, че сте вкарани, мили хора, в наистина голям филм! Вие толкова дълбоко сте затънали в манипулация, че нямате абсолютно никаква представа за реалността!

479

Несъкрушимая и

преди 1 година

Легендарная отстъпва смело. Най напред бягат офицерите, след тях са редовната армия, а мобилизираните са ЖИВИЯТ ЩИТ НА ПУТИНСКАТА ВОЕННА МИСЪЛ против украинското настъпление. Суровикин Гений !

478

Анонимен

преди 1 година

До юлиян... женати пуска на съседа

477

Анонимен

преди 1 година

войната е загубена въпроса е само колко още руски трупове ще наторят 4ернозема преди путин да си полу4и щика в зад...ника буквално

476

юлиян

преди 1 година

И да завърша за днес,''кофти''е положението в редиците на Запада.Джонсън напусна поста,Тръс я изритаха след месец,италианският премиер Драги подаде оставка,партията на Макрон загуби парламентарното си мнозинство,а демократите на Байдън и те са на път да останат малцинство.Да,а Путин,Си Цзин Пин,а и другите ръководители на държави от ШОС, никак не изглежда да имат проблеми с мнозинството.

475

До БОЕЦ

преди 1 година

Скоро ще има огромен протест против даване оръжия на Укрия. Очаквам вашето НПО Боец да присъства за да може да ви натрошим которите !

474

юлиян

преди 1 година

До Несъкрушимая и;Това като констатация ли се опитваш да го представиш,защото и тук си намирисва,даже направо си мирише на пожелание или по-скоро на неосъществима мечта.Още не съм видял кадри от военните действия,където руснаците бягат,а виж как бягат украинците често.С бягането наистина се справят добре.Такива кадри обаче тук естествено никога няма да покажат.

473

юлиян

преди 1 година

До Анонимен553;А,ако не се окаже.Както и е на практика

472

Несъкрушимая и

преди 1 година

Легендарная отстъпва смело. Най напред бягат офицерите, след тях са редовната армия, а мобилизираните са оставени като ЖИВ ЩИТ срещу украинското настъпление. Суровикин Гений !