75

Анонимен

преди 1 година

това е поредната ЛЪЖА! Значи аз гледам по хляба сиренето кашкавала и киселото мялко което купувам от над 10г вече! Януари месец тази година хляба който купувам беше на цена 1.15лв. сега същия този хлаб с леко намален грамаж струва вече 2.25лв. Киселото мляко януари месец струваше 1.15лв сега струва 2.25лв. Сиренето и кашкавала там се вдигнаха цените над 2.5 пъти! Така, че как така цените на храните са се вдигнали само с 30-32% на годишна база!!!???

74

Анонимен

преди 1 година

Айде стига мрънкотене. Връщате се на село, откъдето сте дошли, и си гледате градините. Ама е много по-лесно в склада или зад геврека на баничарката за 2-3к месечно и да не правим нищо по цял ден, отколкото да гледаме градина. То излиза, че най-високоплатените програмисти избягаха от големия град, защото ceлскатa простотия го завзе. На село ми е без пари. Био храна, плащам на хора да ми гледат градина и животни и си карам кефа.

73

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

ИДВАТ ИЗБОРИ, ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ПП И ДА ВЪРНЕМ ПРОМЯНАТА ДА ПРОДЪЛЖИ ПОНЕ ДО 200% ОБЕДНЯВЯНЕ. КАКВО СЕ ЛИГАВИМ С НЯКАКВИ СИ 32%?

72

Анонимен

преди 1 година

Абе важното е да има банани и портокали

71

Тръндафила

преди 1 година

Срам,позор,гавра, нямам думи - Къде е Добруджа,плодородните,Дунавската хълмиста равнина,Пазарджик и др.плодородни полета!? Не да внасяме,а можеме без проблеми да изнасяме и храните в БГ да бъдат на символични цени....чувате ли - на символични цени....а не да внасяме некачествени меса,плодове,зеленчуци и какво ли не още...

70

Днес най-евтино е

преди 1 година

най-скъпото на човек - неговия живот. Жалко, но племето е разбойническо!

69

Последователност

преди 1 година

Сега разбирам защо и утрепаха на бабата козичките. И защо беше Птичият грип - утрепаха кокошките, после свинският грип утрепаха прасетата масово после козичките и накрая дойде и човешкият грип...

68

Анонимен

преди 1 година

Е, нищо де, Кирето нали увеличи пенсиите с около 5% на част от пенсионерите...

67

От Вселената

преди 1 година

Узнах безмисленоста на своето съществуване, и илюзърноста на най - високите си мечти и надежди, но всичко е точно, понеже снощи правих Кекс, Кекс, Кекс Песен на "Papi Hans - KEKS " в YouTube!

66

Анонимен

преди 1 година

Тия каква инфлация смятат 32 процента. Явно не си пият хапчетата тия хора!!!!

65

Анонимен

преди 1 година

По *** народ нема и никога няма да има .Пускат храни да тровят народа а народа спи.Спекулират с цените народа си плаща .Развитие никакво народа спи.Ало апашите народа спи .Побоища над възрастни народа не му пука важно е да се намуа едно убави Заплати геноцид народа не му дреме ,геноцид пенсии народа хърка .ЕС унищожава но народа му дреме и да го .....пак ще спи .По *** народ нема и никога няма да има .Благодаря лека нощ

64

Клиент

преди 1 година

Кило Мадж* кашкавал 44.27 лъва. Реално повишението е 300%, за който умее да смята. Който не умее да буха минуси те са за него/нея минусите :)!!!

63

Анонимен

преди 1 година

Как го изчислиха работя с храна и мога да кажа че тези проценти са фалшиви но не само аз мога и хората които живеят в държавата .Храната е вдигната 100 процента.

62

Анонимен

преди 1 година

Когато стока от 3 лв. стане на 7, дали са 32 % ??? Тези влизат ли в магазин, или слуги им пазаруват с държавни пари ???

61

От Вселената

преди 1 година

Първата Банка на Земята е правена на Българска Земя от Хилядолетия още от Първата Златна Варненска Цивилизация! Банките са биле Златните Монети Висещи на Гърдите на Нашите Съпруги и никой...ама никой не може да ти вземе Златните Монети понеже бутне ли жена ти .... Следва Дум...Дум...Дум.... а сега кво? на всеки ъгъл Бандитска Банка, а жените и момите Чалга по улиците и ресторантите без златни гирлянди на гърдите!

60

До вселената

преди 1 година

Направи банка, да взема кредит от теб! Без лихвен!

59

От Вселената

преди 1 година

България ще пребъде понеже е Божествена!

58

От Вселената

преди 1 година

Ми малко помислете! Факт - Примерно над 75% от външно търговските банки в българия са Гръцки! А останлите какви са? Единствено ако Банките са КООПЕРАТИВНИ в ръцете на БЪЛГАРСКИ КООПЕРАЦИ С МИЛЕЕЩА БЪЛГАРСКА АРИСТОКРАЦИЯ ще са Български. Как Земята ще е Българска? Ми единствено ако Земята в България е Притежание на Българските Ковбой! Как управлението ще е Българско? Ами След като Българските Ковбои си изберат кой да им бъде Цар! Няма Български Ковбои, Няма Българско Царство!

57

В селата

преди 1 година

е пълно с евтини къщи! Купувате си и.... кокошчици, козички... картофки, доматики...

56

Ралица

преди 1 година

До 51: как кое? Бойка калдъръм кадъна бърза да осребри победата на изборите и е засмукал вимето на българския народ като за последно, да я издой тази крава защото повече може да не седне на стола за доене. Краде като разпрана като след тежка нощ в харема на Ердоган с всичките му заптиета. Всички разсейки на харем гроб бързат да доят преди да им врътнат пак кранчето, че са гладни и жадни кадъните. Докато не се сформира нормално правителство без харем гроб в него цените ще летят още и още.