102

Чичо Ви Манчо

преди 1 година

Бойко няма как да подкрепи коалицията ПП, ДБ.и БСП защото именно неграмотността на тяхното правителство докараха държавата до фалит. Това би било много безотговорно. А "малкото нищо" именуващо се ДБ е едно напълно безполезно образувание което е време да отиде на ***.

101

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен ***.

100

Augusto Pinochet

преди 1 година

БАТЕ БОЙКО ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ!!!

99

Бочко

преди 1 година

Който още вярва на Бочко сигурно вярва и че ваксините помогнаха

98

Анонимен

преди 1 година

До кога ще давате трубуна на тези. Нека да спечелят избори и тогава да казват с кой мандат да се състави кабинет и какво трябва да се случи. Бяха 7 месеца на власт, а от година и половина объркват държавата, и нищо не направиха. Да отиваме на нови избори и тези да последват съдбата на Слави.

97

Българин

преди 1 година

Бойко Борисов си е виновен по рождение. Изобщо няма нужда някакъв си генерал като него, зависим от службите, да ни дава съвети. Да си слагат генералските шапки, ако искат да ги уважаваме, и да отиват да се бият с войниците си в Украйна. Заедно с Русия, разбира се.

96

Анонимен

преди 1 година

Знае този нещастнк, следващият път още по-малко техни депутати в НС, ако минат 4%! Необходимо е обаче да му се напомни, че най-напред ДБ беше поканена от ГЕБР за разговори! Този Атаносов лично яростно отказа! Сега претенции има! Както и да се кълне при такова поведение, избирателите им се свиват до незначителна група. Да му се напомни, че след като се разтури РефБлок, те загубиха изборите поради същото деструктивно поведение!

95

kires

преди 1 година

Черве ***! Жаба настъпана! Долна ***, и още каквото се сетите!

94

Курдо КОленков

преди 1 година

Ех, другарю Атанасов. Излиза (според вас) че ако не се стигне до избори - то ББ е герой.

93

Калеко Алеко

преди 1 година

Гномът Наско усеща че времето му изтича, на следващите избори Мравояда и гномчето му ще последват съдбата на сестра Галева и Учиндолският месия, а Кирчо и Кокорчо ще имат среща с Гешев по въпроса за газовите си афери ... !!!

92

Абе

преди 1 година

Аз отдавна подозирам, че Бойко е виновен за климатичните промени и за спадането на курса на долара !

91

Анонимен

преди 1 година

Благодаря ви мили хора, че пак си ги избрахте същите ! Другия път нека пак да са те. Обичам ви и ви прегръщам тези, които гласувахте за тях !

90

Аноним

преди 1 година

ТАНАС КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ СЛЕДОВАТЕЛ С ФАЙТОН ДЕПУТАТИ СКРИЙ СЕ БЕ ПОЗОР СТЕ АЛЧНИ ЧЕРЕПИ

89

Илия

преди 1 година

Този индивид Атанасов колко пари направи като народен представител и участник в комисий... Не е ли време ние да му направим един ТУПИК / не зная какво е / и не само на него а и на останалите крадци, или пак ще кажете че сме обезверени / примирени /..." пием пеем и сваляме падишаха..." Ботев го е казал " В механата "...Какво племе сме бе хораааа. Пишем тук, караме се като сме на маса и после ближем кмета, общината, катаджията...Какви сме....и платените анинимници, кажете и пак пишете АНОНИМЕН...

88

Димитър

преди 1 година

Те и сегашните са по негова вина.

87

Ралица

преди 1 година

Само балдахините в харема на Ердоган знаят какво е обещала по гръб бойка кадъна като ходи последният път да проси гласове от Султан Ердоган, но явно за да го изпълни трябва да е на власт и сега се чуди как да спаси кожата, цяла нощ я пълниха като тиква със семе, за да получи това което и трябваше, а сега има да връща с лихвите горката кадъна.

86

Анонимен

преди 1 година

Ама, как се правят някои на неразбрали, само щото не им изнася. А стига с това събаряне на уж "работещото правителство". Сами се събориха, четвъртата опора на глинения колос се измъкна и той се струполяса. Опозицията само го официализира. Че коя опозиция няма да го направи? Работещо правителство били, друг път, само се дърляха за постове и пари. И забъркаха куп каши.

85

Анонимен

преди 1 година

До Мнение За ПП и *** нищо не каза. По голяма катастрофа от управлението им 7 месеца беше само това на Виденов 97

84

Анонимен

преди 1 година

Гевнерал Йода ,шизофренията ви край няма. КАк хем имали коалиция , хем ГЕрб били в изолация???Ама не сте фактор ,разберете го със 7 те си процента

83

Истината

преди 1 година

На Борисов не може да му се има доверие. Той като се събуди на другия ден и е на коренно различно мнение.